24

Анонимен

преди 11 години

До BerlinТова трепе рибата! Журналята в сайта са ненадминати!

23

Анонимен

преди 11 години

Играчка - плачка!

22

Анонимен

преди 11 години

Кой каквото търси си го намира!

21

ДОТИ

преди 11 години

Глупости на търкалета! Хвърлили пиратките в шахта и разбираш ли взривната вълна ги помела. Ха-ха-ха! Особено, когато пиратката е хвърлена в шахта. Най-вероятно са забърквали от адската смес Оловен Миниум и Бронз и нещо се е оплескало. Отново не се казва цялата истина, опитват се да ги изкарат ангелчета, а цялата вина да отнесе продавача на пиратките. Кажете най-накрая какви са били пиратките, щом са били пиратки.

20

aa

преди 11 години

***

19

Анонимен

преди 11 години

Не знам защо толкова шум се вдига за тези малки ***. Както някои преди мен са писали 3-*** *** направили поредната поразия, но този път потърпевши са самите те. Всичко е въпрос на интелект, възпитание и ценностна система. Другото са само излишни приказки.

18

pyro

преди 11 години

Госрода нискоинтилигинтни журналисти натишети дефиниция за пиратка преди да творити такива глупости

17

Декември

преди 11 години

Месеца на *** с пиратка в ръка,възраста няма значение.Да му мислят родителите,ако имат воабще мозък в главите си

16

Анонимен

преди 11 години

Такива наранявания не е от пиратка .. шахтата където са хвърлили пиратките е имало нещо много взривоопасно .. кой знае какви химикали са изхвърляли и никой не си правил трудо да обезопасява и т.н .. то цялата ни държава на това положение .. момчетата не са виновни на по 7 годинки ...

15

Анонимен

преди 11 години

Абе какви пиратки какви 5 лв. сега има ? Какво ни заблуждавате и за какво ни промивате мозъците? Тези деца са пострадали най-малко заради играта с пиратки! Вие журналистите защо не разследвате кой, какво и кога е изхвърлял в тази шахта дето е експлодирала или това за вас не е важно? Я малко си размърдайте поръчковите *** и разучете с какво е била пълна тази шахта и вижте кой е същиският виновник за тази трагедия.

14

Георги

преди 11 години

#14 Американецо ти ми се праей там на бай х*у от Америка ама ние истинските Българи точно за това живеем тук за да можем да си правим къквото искаме а не да питаме някви 100 годишни бабички дали можем да си направим кефа...

13

Анонимен

преди 11 години

Trqbva da gi zabranqt tezi piratki!V Amerika,ako iska6 da hvurql na praznik piratki,purvo govori6 s kom6iite dali sa suglasni i sled tova se vika i edna patrulka da nabliudava horata dali deistvat spored pravilata za polzvane!

12

1

преди 11 години

естественият подбор действа

11

Фен на Алов

преди 11 години

Тротилова пиратка?

10

Berlin

преди 11 години

Момчето е с множество фрактури... има и счупване на дясната ръка.

9

Али Химика

преди 11 години

Какъв метан, какви глупости. Три труско-*** терористчета са били на учение и станал чок сакатлък. Радвайте се, защото тези "пиратки" може да бъдат взривени в някое училище.

8

До 4,5 и 6

преди 11 години

"Експлозията е била предизвикана след като момчетата хвърлили пиратките в шахта между два изоставени обора, използвани за дезинфекция на животни."В шахтите е останал метан от изпражненията на животните и е станал взрив от пиратката. Не знам дали знаете, ама органични отпадъци освобождават яко метан. Това е обяснението за мен.

7

Анонимен

преди 11 години

Чайниз пиратлъ!

6

Гошо Пернишкия

преди 11 години

Егати пиратката, това направо си е шашка с тротил!

5

Man United

преди 11 години

Незнам каква е тая пиратка... дето те вкарва в кома.Не се казва абсолютно всичко.Е*ати пиратката заклевам се дето е е направила 3 деца едва ли не на парчета.....