54

Анонимен

преди 11 години

ia wijte koi rakovodi imaniarite

53

Анонимен

преди 11 години

Божидар Димитров е истински и начетен българин!

52

Анонимен

преди 11 години

Да, ама тези 6000 са какви ли не ***, а не са от българските общности в чужбина. Божидар Димитров е пълен ***. Дори и Евростат не го взимат на сериозно.

51

Анонимен

преди 11 години

Ех, ако тези "българи" плащаха и данъците си тук, България щеше да се отлепи от дъното/

50

Анонимен

преди 11 години

Пореднага гадна политика на ДС.

49

нищо лично

преди 11 години

Македонците не могат да ни "дишат", ние ги правим "българи" по паспорт. После същите хукват из Еврапата, правят зулуми, крадат , проституират и т.н, и кой ги прави тези поразии, се питат в Европата...БЪЛГАРИТЕ. Не ни стигат нашите ***, ама и тези "нови" българи.Тотални грешна политика е това, г-н Димитров!!!

48

вземат го

преди 11 години

българското гражданство не да живеят тук, а да могат да ходят из Европа.А колко напуснахаБългария и отидоха другаде ?Тук живеещите млади хора нямат бъдеще, само ако напуснаттази земя ще могат биологически да се възпроизведат.Тук успяват само мутри, крадци-политици от държавното и *** от помощи.Тук труда се плаща елементарно, тук на тази земя знанията и ума нямат стойност, тук да си мутра, полицай, политик е добре.

47

Анонимен

преди 11 години

Абе вие даваите ако искате и по 50000000 паспорта на година на външни ,вътрешни,средни и странични Българи ,въпроса е колко са се заселели тук. Николко и колко избягаха от терора на партиините секретарки ами много. И какъв е ефекта ,след време ще трябва да обявяваме Мадрид,Чикаго,Лондон,Валенсия и така нататак за български колонии защото народа масово се пренесе за постоянно на там,тук останаха пенсионирани партиини членове,членки ,*** и пра внуците на цола драгоичева и други видни другари

46

Asparuh_681

преди 11 години

внимание: Дайте Веднага БГ паспорти и ги заселете за мин.10 години в района на Кърджали 10-15 хил. бесарабски българи.....Държавата да си прибере сънародниците които са страстни подръжници и милият за всичко българско...България се нуждае от тях..........

45

Анонимен

преди 11 години

Все повече се убеждавам - българинът е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО *** ЧОВЕК!!!Ето в тоя случай. Б. Димитров изнася просто една статистика. Нищо друго, нито политика нито нищо. И веднага започват постове, че бил от ДС, че не разбирал историята така, както я пише в учебниците и какви ли не простотии. Добре де, ами и аз така я разбирам античната бг история. И сериозно мисля, че съм прав. А за ДС всеки си носи кръста, но критиците да кажат - кой от сегашните големци не е бил агент?

44

БРАВО БОЖИДАРЕ!

преди 11 години

СЛЕД КАТО БЪЛГАРИТЕ НЕ РАЖДАТ , И СА МОЗЪЧНО И ФИЗИЧЕСКИ ИМПОТЕНТНИ...ЗАЩО ДА НЕ СИ ВНЕСЕМ СВЕЖА КРЪВ ОТВЪН?!!!ХЕ,ХЕ...*** БИЛИ ....АМИ ТИЯ ГДЕТО СА ТУКА И ОТГЛЕЖДАТ ВМЕСТО ВНУЧЕТА --КУЧЕТА И КОТКИ--КАКВИ СА ..??!!.....*** ИЛИ ,НЕ----ХОРАТА СЕ ГРИЖАТ ЗА ДЕЦАТА И СЕМЕЙСТВАТА СИ!"***" СА ТИЯ , КЪДЕТО НЯМАТ НИ СЕМЕЙСТВА ...НИ ДЕЦА, А ГЛЕДАТ ***...!ОТВРАТ!!!!!!!!!!!!1

43

Пазарна икономика !

преди 11 години

През 2012 г. 15 000 външни българи са станали вътрешни, а 150 000 вътрешни българи са станали външни !

42

Анонимен

преди 11 години

истина е че евростат публикува от време на време тотално глупости,например скоро бяха изнесли информационна статистика според която българските туристи в чужбина били най платежоспособни,след 2-3 дни свалиха тази информация

41

х

преди 11 години

До Анонимен-52-б.димитров и г.марков станаха професори заради това,че написаха измислената комунистическа история и замениха реалната.

40

Анонимен

преди 11 години

Защо нито веднаж не сте нарекли старши научния сътрудник от Созопол / или откъдето там/ професор? Срам!

39

Стария

преди 11 години

БД каза: ш*бан народ!Кого имаше предвид: себе си, родителите си, жена си и дъщеря си или вас?Вие, които го обсъждате в момента?!

38

Богослов

преди 11 години

На кой Господ се молиш,Божидаре?Няма да ти помогне!Даже и Йоан Кръъстител:)

37

zz

преди 11 години

E zaradi toq kenef ,koito dade desetki hilqdi pasporti -imame ogranicheniq za rabota .

36

Анонимен

преди 11 години

200 000 лв. И си Българин и Европеец приеха закон.. Така че нормално

35

Осъзнайте се?

преди 11 години

Десетилетия наред всички ревяха с право, че на българите зад пределите на РБ не се обръща внимание, как Гърция например дава гражданство на Понтийските гърци, Турция на всички тюрки по света и т.н. И сега какво? Като това започна макар и плахо да се прави в България започна едно оплюване една злоба неописуема, една простотия.. Защо бе хора, защо се изродихте толкова?