275

cecko

преди 11 години

Днес.бг, Първанов като беше в Узбекистан и Станишев в Казахстан,не писахте нищо а сега пишете за Бойко ,че бил в някакъв си овален кабинет.

274

351

преди 11 години

Може ли да си тоооолкова неприятен човек, че от твоите действия целият народ да намрази обичаите с рязането на ленти и посрещането с хляб и сол. Представи си каква гнусна твар трябва да си и коооолко талант в тъпотията си да имаш, че да те качат на власт с над 70% одобрение и само за 3,5 години да паднеш на под 15%, а до изборите, ако не смениш пак чувалите както на президентските направи, няма да имаш и 4% .

273

На бас!

преди 11 години

И този на снимката няма да може да ни затрие, дори с помощта на родения в Америка Хюсеин.

272

Анонимен

преди 11 години

Обама : айде бе мутре , докога ще те чакам ,взимай тази папка и марш обратно да изпълняваш задачите !!!Боко ,разбрано господарю , ама веднага ли или след като ме опънеш !!

271

Барак Хюсеин

преди 11 години

ще нареди на Тиквите да дадат пушечно месо за империалистическите мераци на САЩ. Местните бандити от ГЕРБ ще преглъщат всичко, защото иначе ще им излязат насветло досиетата с бандитското минало. Тиквоний рекламира визитата, все едно го приема сам господ. Ама да ншма среща скоро със свети Петър

270

Анонимен

преди 11 години

На срещата Боко похвали стопанина на белия дом за перфектните прави ъгли във овалния кабинет !!

269

Гуню Простия

преди 11 години

Този път простотията ни народна ще ни вкара във война! Продължавайте да гласувате за тикви, репи и чукундури!

268

Пешо

преди 11 години

Е то те нищо не знаят за атентата в Бургас! Последното им гениално откритие е че го е извършил чужденец! Атентатора ако беше оцелял тея цеха да го пуснат под гаранция тея наще така правят.Те с някакви си братя Грим не могат да се оправят ще ги търсят до края на мандата значи още малко!

267

BIG AL ::)))))

преди 11 години

Колко съм горд тези дни !!! Не мога, като българин, да нямам високо самочувствие !Преводачката на тодор живков, един от пазвантите му и още един от 7-мо на ДС, Цвъто, представят България в САЩ !!Какво "величие' за страната ми , какъв Ентелект , какви български представители !!Забравих, кои бяха с червени задни части; гибоните , орангутаните или други 'български " представители .. Цял свят , по стечение на обстоятрелствата , ще види тези наши ,български , избрани от нас- достойни лщде ..Разбира се , като народ, не можем да бъдем недоволни.А , Обама , Обама ще приеме всяка креатура от България , защото сме си го избрали , да ни представлява, на свободни избори и това е желание на мнозинството от българските "граждани"..Какъв авторитет само , ще има България ,избрала си една крими мутра, да разнася славата ни на народ древен и велик ..)))

266

догадка

преди 11 години

Щом и Аню Ангелов е в САЩ, май главната цел ще е разполагането на американски ракети на територията на България, пардон, на територията на феодалното владение на Бойко Борисов.Ясно е кой ще духа супата.

265

СРАМ ЗА ГЕРБ

преди 11 години

Обама ще почеше пуделите си зад ухото. Тиквата и Плондера ще стоят в поза "МИРНО" , Ники Комсомолчето силно наваден напред. Милитаристичните напъни на САЩ скоро ще дадат жертва сред българските пионки, запратени по света в името на американо-еврейските интереси

264

Анонимен

преди 11 години

Поканен бил и "камикадзето"/некакво еврейче/!!!!!

263

123

преди 11 години

Слугата трябва да е винаги на разположение на господаря си. Лошото е, че този слуга като се върне, се прави на господар.

262

ФЕН НА 666!

преди 11 години

ЕЛЕЕ МУТРО !

261

ДАНЪКОПЛАТЕЦ

преди 11 години

ПРОСТО И ДВАМАТА СА МАРИОНЕТКИ !!! НИГЪРА НА ЕВРЕЙЧЕТАТА !!! КВАДРАТНИЯ НА ЧЕНГЕТАТА И БКПтата !!! А СРЕЩАТАТА ЩЕ Е В ОВАЛНИЯ КЯБИНЕТ ЗА ДА НЕ СЕ ЗАКАЧИ КВАДРАТНИЯ ЗА НЯКОЙ ЪГЪЛ, ЧЕ НЕЩО СЕ Е УЯЛ НАПОСЛЕДЪК !!! ТО НАЛИ Е КРИЗА И ЧОВЕКА *** ФИЛИИ С МАС ЗА ПО-ЕВТИНО !!! ВРЕМЕ Е ДА СИ ИЗПЪЛНИ ЗАДАЧАТА ЗА КОЯТО ИМ ПЛАТИХА В ИЗРАИЛ И ДА КАЖЕ, ЧЕ ХИЗБУЛА И ИРАН СА ВИНОВНИ ЗА АТАНТАТА НА МУСАД В БУРГАС !!! НАЛИ ЕВРЕИЧЕТАТА ТРЯБВА ДА ИМАТ ПОВОД ЗА ВОЙНА- ИЗМИСЛЕНИ ДОВОДИ КАКТА И В ИРАК

260

Анонимен

преди 11 години

Амчи то веке Цвинки Изцепничевски Многоимотний са е изказАл : Гулямия Брат ни е помогнал да разберем, че атентатя е организиран извън пределите на Родината и не йе извършен от скъпи сънародници... Многомесечен тежък труд. Аз моеше за 5 секунди да се сетя и то без въобще да използвам мозъка така да се рече... Но Цвинокио Свръхгениалний тая мантра я пее вече полвин година...и разследването напредва неудържимо...*** накъде - никой не знае.

259

човек

преди 11 години

*** новина , президент и премиер ще обсъждат атентата в сарафово , като че няма служби и агенти за това . язък ...

258

Анонимен

преди 11 години

INTERESNO, ZNAE LI FBI KOGO POSRE6TA? AKO ZNAE ZA6TO NE ARESTUVA BORISOV ZA REDICA TEJKI PRESTUPLENIQ PO NAKAZATELNIQT KODEKS NA BG I TAKIVA OT MEJDUNARODEN HARAKTER KATO TURGOVIQTA S AMFETAMINI.NIMA AMERIKANCITE KOITO MILEQT ZA DEMOKRACIQTA I PRAVOVIQT RED 6TE SI ZATVOORQT O4ITE ZA NAI-KORUMPIRNIQ I NAGUL UPRAVNIK NA BG, NIMA NE ZNAQT ZA MINALOTO MU PREDI?I NA KAKUV EZIK 6TE SI GOVORQT 4ETIRIMATA UMNIKA? JALKO ZA NAS, JALKO ZA BG S TEZI HORA. DA IM DADEM UROK NA IZBORITE!!

257

Анонимен

преди 11 години

Народни пари за пиар-глупости

256

румен221

преди 11 години

Приятели,Корумпираните БОКО, ЦОКО и Аньо Ангелов не признават понятия като Държавна изгода! - Защото превъоръжаването на авиацията, може да прерасне в технологично превъоръжаване на българската индустрия!!! Най-важното при съвременните сделки с оръжие е ОФСЕТА... Това са обратните инвестиции, които продавача на оръжие прави в държавата купувач, във военни (преки) и цивилни (не преки) обратни инвестиции, а Швеция е държавата с най-голямя производителност на труда в Европа (България с най-ниската).