75

Минувач

преди 11 години

Не се занимавайте с "МАСТЕРА", да тичате срещу него не може да го настигнете и на 3х70. Замислете се вие какво направихте! Човек, актьор,професионалист, преподавател /неговите студенти го боготворят/, Дон жуан, джентълмен, бохем, ...

74

Реалист

преди 11 години

Защо е тази злоба! Няма смисъл. Стефан Данаилов е изиграл не една и две роли не само в българското кино и театър. Неговите роли ще останат и ще се помнят. А за неговите студенти и ученици той си остава идол и "МАСТЕР". Широко скроен човек и бохем. Това е той за неговите приятели. Красив и чаровен и на 70. За политическите убеждения и личният му живот, те са си лично негови. Не ровете там, в бельото на когото и да е. Няма смисъл.

73

Анонимен

преди 11 години

Комунист и ***- 2 в 1....

72

Анонимен

преди 11 години

Kaкво се занимавате с личния му живот , ве пикселови пЛъхове....човека е играл играл, и живял живял - ВИЕ къде сте?!

71

Анонимен

преди 11 години

Kaкво се занимавате с личния му живот , ве пикселови пъхове....човека е играл играл, и живял живял - ВИЕ къде сте?!

70

Анонимен

преди 11 години

Голям актьор.Да е жив и здрав и да не обръща внимание на хорските сплетни!

69

Анонимен

преди 11 години

Да,да БКП сигурно го урежда в италианските филми!

68

Анонимен

преди 11 години

То е ясно че входа ще е свободен - кой ще даде пари да го гледа този ***?

67

Анонимен

преди 11 години

Ще отида само ако сина му е в салона да пърди че да е топло.

66

Случаен

преди 11 години

Стефан Данаилов си остава един от най-добрите български актьори. Красив и чаровен. Дори и на 70. Не случайно за неговите студенти е идол и "МАСТЕР". Колкото до личният му живот, той е личен и си е негов, така че не ровете там. Няма смисъл от сензации...

65

не за дебили

преди 11 години

Да му благодарим най- сърдечно затова, че ни осигури толкова качествен президент!

64

Анонимен

преди 11 години

До пенсионер С най-добри чувства една забележка По повод използваната дума от гръцки произход- колос. Вероятно по добро решение е да речем думата огромен или много велик ...Защото правилната дума на гръцки е КОЛОСОС , а колос значи за*ник/ д****/ и звучи зле.

63

пенсионер

преди 11 години

Гледал съм всичките филми с негово участие.Да, на млади години жените го харесваха, щото беше наистина хубавец.Но като актьор? Един Константин Кисимов,(лека му пръст), макар да приличаше на джудже, като актьор бе, КОЛОС. Дори, когато рецитираше (напр.Опълченците на Шипка) разплакваше хората и те го аплодираха, по половин час. Или в филма "Под игото" как играеше слепецът Колчо!?! А Стефан Данаилов? Като майор Деянов се запомняше униформата и фурашката му, които наистина, много му отиваха.

62

Анонимен

преди 11 години

В пъти по-добър министър на културата беше от сегашния....

61

44

преди 11 години

За кого става въпрос? За оня ли гдето бе министър на културата и не знае българския език? Гдето, в каквато и роля да е, винаги ще го познаеш, че си той. Или, гдето е праволинеен като крив макарон и с триста зора припозна някаква момче за свой син, щото си няма свое и с това се изпокара с жена си на стари години? Бил хубавец навремето? Ами да е станал манекен, щото като актьор хич, ама хич не го бива.Такива като него са " на всеки километър".

60

Реалист

преди 11 години

Стефан Данаилов си остава един от най-добрите български актьори.А и най-красивия и чаровен. Снимал е не само в бългаското, но и в италианското кино,"МАСТЕР". Едни от най-добрите актьори са от неговия клас на НАТФИЗ. На 70г. не е загубил своя чар. Това е.

59

историк

преди 11 години

Каква борба против турските нашественици???Татарските , не турските!***!!!

58

Poaro

преди 11 години

Stefan Danailov e velikolepen aktior i profesionalist!. Hollywood samo moje da zavijda za takiva aktiori!Kolkoto do lichniat mu jivot - ne se barkaite tam deto ne vi e rabota, ami gledaite sebe si.Chestito Stefane, badi jiv i zdrav!

57

киноманка

преди 11 години

До КНК Има,има - в много италиански филми,мисля и съветски.

56

Анонимен

преди 11 години

Старите (социалистически) български филми са глътка свеж въздух в цялата тая бездарност и чалга филми.