66

Анонимен

преди 11 години

За6тото им е в кръвта ! Или кокто казва 4удомир , то краставица ако не гор4и и жена ако не гъл4и ....!

65

Минувач

преди 11 години

"Ако трябва, тренирайте в някой магазин за бельо..."Какъв мъж съм, след като още не съм влизал в магазин за женско бельо, за да тренирам върху манекените с бельо за сваляне на сутиен! Няма такива статии от tialoto.bg просто! Жестоки са! :X Представям си как влизам в такъв магазин, продавачката ме пита "Какво ще обичате? Подарък на съпругата Ви предполагам?", а аз отговарям "Ми не! Дойдох да посвалям малко сутиени! Суха тренировка."

64

aaaaaaaaa

преди 11 години

По-глупаво нещо отдавна не бях чела!

63

Gospodinova

преди 11 години

samo za administratorkite na dnes.bg - 20min.ch - Sean Connery , 1953.

62

Имам чувството...,

преди 11 години

...че тази статия е писана от амазонка -> звучи толкова фалшиво!

61

Анонимен

преди 11 години

"Нещата, които всеки мъж трябва да умее"Както се казва "За всеки влак си има пътници". Така че всяка и всеки си решава какво търси.Само от любопитство влезнах в тялотобг да видя бройката на нещата, които ТРЯБВА (значи е задължително) да умеем ние мъжете.20 ???? WTF ????Утре може други 20 да ви се приискат.Та в крайна сметка да попитам НАИСТИНА СЕРИОЗНО пак този често задаван въпрос:Знаят ли какво искат жените ?????

60

Анонимен

преди 11 години

dfjhgj : Промиване на мозъци на жени е това. Същата история с обезкосмените мъже....... И на *** *** само такива статии и бай брадър им дай да гледат...Абсолютно точно!

59

dfjhgj

преди 11 години

Промиване на мозъци на жени е това. Същата история с обезкосмените мъже....... И на *** *** само такива статии и бай брадър им дай да гледат....

58

Бо

преди 11 години

Истината е, че стомана в гащите и злато в джоба могат да заместят успешно всичко изброено, но дори и да си перфектен, това няма да попречи да си носиш с гордост рогата.

57

Анонимен

преди 11 години

А жените могат ли да зашият едно копче поне?

56

хмм

преди 11 години

Място в нощен клуб - В българия в нощните клубове обикновено няма опашка и фейс контрол. Поне не и във хубавите. Места винаги има. :-) В чалгата не знам как е. :-) Да пзарува в хранителен магазин - Аз лично до сега не съм виждал човек, който да не може да пазарува в хранителен магазин. Вероятно жените живеят на друга планета ако са. :-) Да четет бързо - това изобщо не заслужава коментар. :-) Та общия извод е, че жената написала това се буждае от 2 неща: да се научи да мисли и от мъж спешно. :-D

55

хмм

преди 11 години

Започваме по ред: Бакшиша - това е традиция само в УСА и доста рядко в Европа. Апартамента - моят винаги е бил 100 пъти по0чист от този на жените при които съм ходил. Гумите - На новите коли гумите са Рънфлат и ще те избутат до вулканизатора. Примерно новто БМВ НЯМА резервна гума. Атмосферата я прескачаме, като нещо съвсем естествено. Сутиена - Стигнеш ли до там никой не ти държи сметка как ще го свалиш. Мисли се за други работи. Варотвръсзката - на кой му трябва това бесило?.. :-D

54

От Австралия(Сидни)

преди 11 години

само 2 реда коментар ли?!? От месеци наред пейства едно и също под всички статии.Ето за това говоря:. dnes . bg/za-da-se-razbirame/2012/11/16/kovarstvata-na-myjete.173166(махни интервалите)

53

Мелани Графид :)

преди 11 години

До Ози от СидниХей Ози, откъде насъбра толкоз неприязън към човек, който е написал 2 реда коментар, та ме накара да се измъча, докато ти прочета писмените душеизлияния. Ти също имаш някоя и друга грешка в правописа. Хайде ние, "истинските" българи да се научим първо да погледнем себе си, да се поизкритикуваме, ако има защо, и чак тогава да виснем на гащите на другите хора, да ги дърпаме, скубем, нищим и каквото друго искаме... ;)

52

до 54

преди 11 години

Човека Долар не работи в сграда! И никога не е казвал това! Чети внимателно! Той работи на Wall Street! Това не е сграда, това е цяла улица. Просто тоалетните на тая улицата са му контингента. Има основание да се гордее защото някой "братчет" го е уредил с връзки.На скоро имаше предаване какви дебели връзки ти трябват да чистиш фонтани на Централ Плаза че 1 година трябва да даваш 30-50% от хвърлените долари в водата на "уредника" си.Ако си мислиш че лесно се става чистач на Wall Street......

51

Тончо

преди 11 години

Абе нали трябва да се попълни с нещо страницата в събота, та са решили само тъпотии да пишат! Я нещо по-весело измислетуе най-после !!!

50

Жена

преди 11 години

Гръмнете се бе днесаджии , мъжете да не са *** ,че да им давате акъл какво трябва и какво не трябва да могат да правят.

49

Анонимен

преди 11 години

Никога през живота си НЯМА да вляза в Tialoto.bg!

48

NYHC

преди 11 години

Dear човеко-долар,като гледам колко си грамотен,със сигурност си ''обиспичен''.Много добре знам какво се изискава,за да работиш на добра позиция в Америка.Интерсно ми е в коя сграда на Wall Street работиш,тъй като мястото ми е добре известно....

47

Анонимен

преди 11 години

Това на снимката е актьора, който играе Бейн в новия Батман (Том Харди)..." Gotham, take control... take control of your CITY". Култов.