12

dp

преди 11 години

Последно се чува, че преговаря с Монако.По-рано тичаше по 15-ина километра на мач, сега ако е паднал до към 10 ще енаравно с останалите, и тия на половината на неговите години в това число.А умението му да уцели откъдето си иска каквото си иска с топката си го има, такаче е приятен за гледане и то как.

11

Анонимен

преди 11 години

а Викито къде ще играе

10

Кънчо

преди 11 години

Като манекен или фото модел

9

тихата_стъпка

преди 11 години

Бекъм спрях да го свързвам с футбола някъде към 2003-та когато напусна Юнайтед и отиде в Реал. Фен съм му доживот заради най- силните му години, но не знам каква функция би имал в Англия, предвид че професията футболист му е по- скоро хоби отколкото сериозно занимание. Освен да вдига продажбите на билети на съответния отбор, не очаквам да видя онзи Бекъм, такъв, какъвто го помня.

8

Анонимен

преди 11 години

who cares

7

Анонимен

преди 11 години

Кариерата на футболистите не спира с отеглянето от футболния терен. Спокойно си продължават като треньори, мениджъри, директори на футболни клубове! Не го мислете! Гледайте си във вашата паничка!

6

Анонимен

преди 11 години

Бекъм е един успешен и реализирал се футболист! Успешен в Манчестър, успешен в Реал Мадрид. Когато поостаря отиде да довърши кариерата си на спокойствие в САЩ. Междувременно зарежда банковата си сметка с пари от реклами! Има успяла в модния бизнес съпруга, 3ма сина и една дъщеричка. Няколко имения за милиони долари!Бекъм е един млад, успял и щастлив мъж, а тук ще се леят комплексарски и завистливи коментари! Нека плюенето започне сега!

5

WASILISQNISGERMANI

преди 11 години

БОЙКО ДА ГО ВЗЕМЕ ПРИ ТИГРИТЕ....НА РЕЗЕРВНАТА СКАМЕЙКА.....ДА ГО ПУСКА ДА РИТА....САМО АКО ГЛЕДА МАЧА ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА С ВИКИТО....

4

84216

преди 11 години

Е чакайте, нали друг отбор в Америка го искаше УЖ!? Какво стана сега? Сега и в Англия УЖ се изтрепват за него. Сам си върти PR тоа...А ако някой го вземе, ще е за да им продава тениски - за футбола той е свършил.

3

Анонимен

преди 11 години

кефи ме бекъм и виктория.И двамата имат добри кариери и имат 4 деца.

2

Анонимен

преди 11 години

тоя старец пък къде ще играе ми е много интересно

1

иво

преди 11 години

това ще е неговата лебидова песен