156

Анонимен

преди 11 години

Колко сме зле,го показват идеите на господата от ИПИ,като отчетем че липсват условията на пазарна икономика у нас има ли смисъл да говорим по нататък.

155

Smurf

преди 11 години

Да България върви надолу в почти всички класации, това подла инсинуация. България въви под мъдрото ръководство на Др. ген.Лейт инж. Бойко Борисов върви нагоре в класациите за най-висока детска смъртност, за най-къс живот, за най-висок темп на нарастване на безработицата, за най-ниски заплати в Европа, за най-много болни от сърдечни заболявания ,как така ще сме надолу нагоре и само нагоре към незнайни висини

154

Анонимен

преди 11 години

minalisme Giriya i Ispaniya po krajba za drugo neznam

153

Анонимен

преди 11 години

mnogo dobre neka se vloshava da se sabydi naroda vdigne i ynishtoji nacionalnite predateli i izmenici na rodinata koito 23 godini lajat mamiat i zablyjdavat naciata.

152

Анонимен

преди 11 години

Не е вярно Боци каза, че сме супер, а Дянков, че почти сме минали Гърция и Испания

151

До 170

преди 11 години

Ще отговоря вместо 166-това 25-то място по жизнен стандарт на България преди 1989 г е по ОФИЦИАЛНИ класации на ООН. Само ще напомня,че ядяхме естествена българска храна и нямаше ментета, а не като сега-30 годишно ирландско месо, внесено от Мирослав Найденов и уиски от мазето на члена на Герб цар Киро. Всеки 2-ри домат в Европа беше български,а не ядяхме отровни турски зеленчуци и чесън от Китай. Носехме прекрасни български платове, а не дрехи втора употреба, събрани от сметищата в чужбина и т.н.

150

Анонимен

преди 11 години

до 166,това за 25-то място по стандарт на живот в някой стар брой на "Работническо дело" ли го прочете?

149

професора

преди 11 години

Степента на интелигентност на всеки симпатизант на Герб е под критичният минимум!Учудващо е как запазват равновесие....Явно се дължи на магарешкия инат с който са надарени.Трябва да направя десекция на Главната Тиква за да установя парадокса!

148

Анонимен

преди 11 години

Комунистически ад има в Северна Корея. Идете да живеете там.

147

за червените кавали

преди 11 години

България е пример за усвояването на европейски средства, похвали ни шефът на групата на ЕНПв Комитета на регионите Михаел Шнайдер.Преди 4-5 години новините, които идваха при нас от България бяха за злоупотреби с парите от структурните фондове и спиране на европейските пари. Днес, вие наистина произвеждате добри новини, за това как се използват парите за инфраструктурни проекти и структурни политики. В София поздравих премиера Бойко Борисов за огромния успех в усвояването на европейските средства и начина, по който използвате парите.Недоумявам критиките на вашата опозиция, че асфалтът не се яде, коментира тойпо време на първата Европейска политическа академия на МГЕРБ, която се провежда в Брюксел. Форумът е под патронажа на заместник-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов.Шнайдер препоръча да се отговори на опозицията с думите, че имаш нужда от инфраструктура и пътища, ако искаш инвестиции, и имаш нужда от инвестиции, за да създадеш работни места и да имаш какво да ядеш.Той похвали правителството за темпа, с който променя както София и големите градове, така и цяла България

146

Искам си "адът&

преди 11 години

ИСКАМ ДА СЕ ВЪРНА В КОМУНИСТИЧЕСКИЯ "АД". Лошо беше за агресивните некъдърни кариеристи, които дойдоха на власт с външна помощ. От 25-то място в света по жизнен стандарт, те ни превърнаха в най бедната страна в Европа. Обикновения човек, който сега тъне в мизерия си живееше спокойно и безпроблемно. Сметките (ток, вода, телефон, парно) бяха жълти стотинки, работа каквато и колкото искаш, образование и мед. помощ безплатни, два пъти почивка в годината, НИКАКВА битова престъпност и т.н. и т.н. Не

145

Анонимен

преди 11 години

Не може да е така,защото...23 години едни полууправляващи политици си вдигат стандарта за десетки поколения напред,а сега един от горните обеща ,че ...през следващия мандат ще ни го вдигнат и на нас.Като знам как ни го вдигаха и предишните губя всякаква надежда.E,поне съм щастлив,че си го вдигнаха техния,пък нашия го вдигат нашите деца,които си го вдигат сами и хващат първия самолет за страни,където едни не си го вдигат само техния,а с делата си го вдигат на всички.

144

Анонимен

преди 11 години

като чуя KONGRATULATION ,И НАПРАВО СПИРАМ ДА МИСЛЯ

143

Ruja

преди 11 години

Като нямате какво да кажете, само комунисти са ви в устата! Стига де! Възпроизведете нещо смислено. То не бяха комунисти Желев, Стоянов, Костов, Борисов - аман! Комунистите нямат общо с тези, които ни управляваха 23 години. Ама така ви е най-лесно, нали, за всичко да се оправдавате с комунистите. Защото нищо не можете да направите, но плювалникът е отприщен на мощна скорост! А Станишев ако го нямаше, не зная какво изречение можеше Бойко да спретне!

142

гъзьо гъзев

преди 11 години

аа като слушате комунистическите парвенюта от 23 години все едно и също дрънкат-БЪЛГАРИЯ ШВЕЙЦАРИЯ НА БАЛКАНИТЕ!!! една страна като китен килим и сезони бол но пълна с *** и престъпници в разни партии, крадът народът си за да живеят като КРЕЗОВЕ!сега чакаме тая комунистическа курвентия ПъРмова да оглави старата комунистическа върхушка отново както последните 23 години о порнодемокрацията

141

Анонимен

преди 11 години

Кои са останалите класации

140

дядо

преди 11 години

радвайте се на на бат лайко и не четете грозна пропаганда в българия всичко е 6 - особенно народа

139

www

преди 11 години

НА ПЪРВО МЯСТО СМЕ ВЪВ ВСИЧКО - САМО ЧЕ ОТЗАД НАПРЕД .. БРАВО НА НАС ...

138

Who is next? Why?

преди 11 години

Дон Балон Решил един скучен Зимен ден да се погрижи за Демокрацията в страната Си Балонленд и извикал Своя малък съветник с Голямата сянка Хер Флик.Дон Балон: - АЗ съм Решил, да подобрим Демокрацията у нас, но как АЗ не знам, повтарям - АЗ не знам? Хер Флик присвил очи зад потните си очила и казал: - Като Ви видях и Разбрах.Как да подобрим нещо, което го няма, но можем да подобрим това, което го има от 23г. У Нас! А то е Мутрокрация.А тя Лесно се подобрява, много е просто Мутро се заменя с Демо(Народ) и имаме Резултат, който е Демокрация.А Тя, ако я Има, няма нужда от подобрения.Дон Балон се замислил дълго, навел глава на една страна, скрил ръцете си в предните джобове на панталониТЕ си и погледнал тъпо обувките си ... и Разбрал - едната обувка била Лява, а другата Дясна!

137

анонимен

преди 11 години

С такова Управление,такава клсация