194

nishto ne se znae

преди 11 години

kolkoto i da si govorim,kolkoto i da si sporim po taq tema,do kato ne doyde 21.12.2012 nishto ne se znae,moje i da se slu4at i lo6i ne6ta ,moje pak ni6to da ne se slu4i,6te sme sigorni samo kato doyde denq sled 6 dena ..

193

Анонимен

преди 11 години

Календарът на стената ми свършва на 31.12, затова мисля, че тази е датата на краят на света! Ако не са овцете, от какво ще живее овчарят? За по-лесно подкарване на стадото има съвременни геги - чувство за вина /първороден грях/, страх и негативни очаквания. И докато има ***, ще има и касапи.

192

Някой

преди 11 години

До Chervenoarmeec Ами земи се махни сам бе ***, защо трябва целия свят да свърши щото на теб ти е писнало. Какви *** има просто не е истина. Другия па Анго ли си *** ли си ? Затънал в кредити, с'я някой трябва да връща. Ама 'га йеди кифтеата ни рива нали.

191

213

преди 11 години

Ами представете си, че нищо не се случи, а всички изтрещим само заради масовата психоза непосредствено преди датата 21 декември ?! Тогава сами ще си докараме края...

190

Анго

преди 11 години

Каквото ГОСПОД даде! дано се променим към добро! И тези съдия изпълнители,банките дано се размислят малко,че така с хората не трябва да се постъпва! Дано лошите да станат по-добри на 21,12,2012година.

189

ha ha........to4no..

преди 11 години

До Нема страшно!

188

Chervenoarmeec

преди 11 години

Американец каже ли ми нещо, правя точно обратното. Искам света да свърши, и без това алчността, лицемерието, измамата и завистта го превзеха. Това не е живот. Не ми се живее такъв живот.

187

Анонимен

преди 11 години

И продължавам: какво следва? Дали е унищожение и упадък, или пък качествено ново ниво на развитие? Някъде се споменава, че предстои завръщане на главния Бог на маите, който всъщност им е дал всички тези познания. Със сигурност датата 21.12.2012г има значение, но какво точно ще се случи само Господ знае.

186

Анонимен

преди 11 години

Не забравяйте, че календарът на маите има начало, 3113 година пр.н.е. Забележете, че според учените тогава не е имало потоп, катаклизми и т.н., НО горе-долу по това време започва разцвета на човешката цивилизация.Възникват египетските царства, Шумер се развива, изобщо случило се е НЕЩО, което е дало тласък на човешкото развитие. Въпросът е какво точно се е случило и защо съвпада с началото на календара на маите? По същата логика сега настъпва края на този период на бързо развитие. Какво следва?

185

Анонимен

преди 11 години

Това, което ще се случи евентуално на 23.12.2012 г. е показано в житните кръгове край селцето Аvеbury Manor в Англия през 2008 г. Можете да го видите тук youtube/watch?v=7QtLq-t13kc&feature=related Тогава се очаква не подреждане на планетите в една линия, а избухване на Слънцето и разширяването му 100 пъти, т.е. диаметърът му ще стане 140 000 000 км. Това означава, че Меркурий и Венера ще бъдат унищожени, а Слънцето ще бъде на 40 000 000 км от Земята !!!! Слънцето наистина увеличава размера си и това може да се види от сайта на NASA от stereo-ssc.na.nasa.gov/browse/ в графата за Stereo Ahead и Behind. За това трябва да се види какво е било Слънцето на 01.01.2007(началото на наблюденията) и сега като се сравнят внимателно снимките. Също на sdo.gsfc.nasa.gov/data/ долу в ляво в Soft X-ray може да се види един UFO с размер на Юпитер на разстояние около 100 000 км от Слънцето, който през последните близо 3 години го завърта напречно на оста му през всеки 6 месеца за 8 часа, като редува посоките. Това може да видите от филмите Strange rotations of the Sun at 360. Може би целта му е да забави процесите в Слънцето с разместване на масата водород, която явно вече се изчерпва. Много от вас няма да повярват на това, но нека да проверят преди да коментират.

184

Анонимен

преди 11 години

Бойко ще има 2-ри мандатГледай да не умреш от страх

183

Някой

преди 11 години

SkyFall 007Падащо небе :)

182

хаха

преди 11 години

Досега не ми пукаше,ама сега вече взех та се притесних....И то не за друго,а защото каквото и да са отрекли американците,значи е истина..много лъжат,повече от наште ***,хаха!!!

181

съд. изпълнител

преди 11 години

Абе какъв Лама от Тибет, болен ли си, а един селянин при Карбовски още май месец беше предсказал, че юни зад Витоша ще изригне вулкан! Аре стига сте всявали паника, няма да има край на света и ще трябва да връщате кредитите!

180

Не сме наивни

преди 11 години

Всички ужасяващи прогнози за това, че щял да спре токът чак до 7 февруари и че трябвало хората да напуснат големите градове, се правят само с една цел - да изкупим колкото може повече храни и други стоки от първа необходимост, за да оцелеем месец и половина без ток и да съживим търговията в по-отдалечените места, като се изнесем там, а по-богатите да купуват лукс-бункери.Мислите ли, че тези прогнози вълнуват хората, живеещи близо до природата - на твърдо гориво,изворна вода и домашни консерви?

179

Анонимен

преди 11 години

Не човечеството е в опасност, а людете изгубили човечност.(Слава Севрюкова)

178

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

На НАСА вярвайте ,но на гадатели НЕ ! Тя и баба Ванга през 80-те г. беше казала ,че светът ще свърши през 2000-та г. ,и 20 г. хората живяха в стрес ,а сега е 2012 г. и все още светът съществува !

177

Анонимен

преди 11 години

То за нас няма значение! От три години потопът наречен Бойко Борисов унищожи България.

176

Анонимен

преди 11 години

По-точен и стар календар от прабългарският няма!Не виждам защо се вглеждаме в чуждото.На никой ли не ме хрумна как всъщност е напасната въпросната дата.Или маите са имали григориански календар?Отново някакво изявление отпреди 3 години внася паника.Но света не свърши нито със затъмнението през 1999 нито токът спря 2000 година...

175

Анонимен

преди 11 години

Последствията от катаклизма ще продължат месециЛама от Тибет, който е по-известен като Оракулът от Шамбала предсказа много страшни неща.Според него, фатализмът на датата 21 декември идва от това, че планетите ще се подредят в една линия и слънчевата система ще навлезе в нулева галактическа зона. Този факт ще причини смъртта на 10% от човечеството.Последствията от катаклизма ще продължат месециОракулът е изпратил и послание до учените от НАСА, в което е описал своите видения, отбелязва Dartsnews.Той дава и напътствия за това какво да правят хората по време на двете катастрофични седмици в края на декември.Припомняме, че преди време, учените предупредиха, че се очаква на тази дата, планетите да се подредят в права линия. Ламата от Тибет смята, че точно това явление крие риск от катастрофални последствия.Животните ще усетят по-рано от хората това, което предстои да се случи и ще се заровят в дупките си.За разлика от тях, промяната ще дойде изненадващо за човечеството и ще има пагубно последствие като много от хората ще полудеят.Оракулът дава и някои напътствия за оцеляването в този критичен момент.Като начало той съветва всеки човек да приключи делата си до 21.12.2012 г. и да не се започват нови начинания.Предходния ден да вземат със себе си важни документи, храна и вода и да напуснат очертанията на големите градове.Оракулът от Тибет предрича, че катаклизмът ще продължи две седмици, но последствията от него ще се усещат до края на февруари.