43

ДО 46

преди 11 години

Всеки сам прави своя избор, как и с кого да живеее. Да учи, работи, да ражда и гледа деца. Къде и как да влага парите си. Нямате право да съдите, никой. Живота на всеки човек е право на личен избор!!!

42

Balgarin

преди 11 години

#56,ти добре ли си бе?!!!Как ще сравняваш Каризма с Ритон бе,алоуу!!Тая Галя от Каризма е такава флегма.#50,дует Ритон по ще ги помнят за разлика от теб!И не си ти човека който ще ги съди за това дали са си осиновили дете или не.

41

Анонимен

преди 11 години

тез пък кой ги слуша,доживотни ***,други няма ли,и онази баба дето още малко ще чукне 90г,няма ли да се пенсионират бе

40

анонимен

преди 11 години

51 дуета си има стил и не изневерява на него..ако го промени..ще са вече както всички нови и временни звезди..а както виждаш Ритон си го има..по долу някой философ по скоро 50 коментира личният им живот..я не си пъхай носа в личното право на живот и избор на хора които са личности..а иначе Катето си изглежда добре за годините -;)))бива си я..живи и здрави и нови творчески успехи им желая..помним ги от едно време..харесвахме песните им..и ще ги подкрепяме и за в бъдеще

39

hmm

преди 11 години

cql jivot nqmat deca zaradi neq, no taka i ne go pusnaha momcheto - tq i bashta i generala. mojeshe pone toi da e shtastliv bashta, a tq cql jivot mu izpiva kruvchicata.

38

Анонимен

преди 11 години

Не ги харесва, ама евала им щом са дръпнали *** да ги гледат.

37

жалко

преди 11 години

Имат няколко хита Катя и Здравко, но и те както цялата ни естрада не можаха да се надскочат и да започнат да правят музика, която да се слуша и продава.

36

Анонимен

преди 11 години

Никога не съм харесвала песните им и тях самите.А това,че нямат деца не е по тяхна вина.Но,че можеха да осиновят поне 2 и не го направиха не ги оправсава.Всеки знае да мисли само за себе си.Но да поемат отговорност малко хора се решават.Такива като тях с пари поне това можеха да направят-да помогнат на някое детенце да живее по-добре.Защото след още 5 години нито те ще изглеждат добре,нито някой ще ги помни.Но и нищо значимо няма да са направили.Отнася се и за Р.Кирилова и за Л.Иванова...

35

Анонимен

преди 11 години

Здравко е готин човек за разлика от Катя.

34

иво

преди 11 години

хубавото на катя е, че не е раждала и няма хемороиди, съответно може яко да я плющят в ***

33

dedi

преди 11 години

до 33 едно време, по комунделско, се гласуваше с картички, раздаваха ги по големите тогавашни държавни фирми като "Инжстрои" и "СОфстрои", и така Катето и Здравко набраха точки в ня какво класиране. Питаите Спространов. А между другото Катето има едни братовчетки -с класа над нея

32

до 43

преди 11 години

Здрасти Здравко!

31

Анонимен

преди 11 години

Изчетох всички простотии долу. Типични *** сте 80%. Докато не наблъскате с глупави, унижаващи коментари, няма да Ви бъде! Злоба, завист.А за годините - ще Ви видя след 15-20.

30

Музикален критик

преди 11 години

Катето и Здравко си бяха демоде още преди 30 години!Пеят еднообразни, монотонни и почти еднакви мелодии!Песните им имат звучене на руски частушки!Никакво модерно звучене!Например:песните на известният дует Албано и Ромина Пауър дори и след 30 години имат актуално звучене!Или пък Тина Търнър, Стиви Уондър, Лайънъл Ричи...Катето и Здравко могат да бъдат "звезди" единствено в някоя затънтена руска губерния в далечен Сибир:)))))))!

29

Анонимен

преди 11 години

Т'ва е то: "Елате ни на гости!", бау.

28

Bob

преди 11 години

Я ги накарайте да пеят на живо, че да чуете вуци как вият :p Тия, освен на булята с балкона, с друго не съм ги запомнил.

27

Анонимен

преди 11 години

До Пич Ако знаеш каква злоба е ще ти секне ентусиазма.

26

Анонимен

преди 11 години

Лелееее, като за 54-годишна е страшно секси.

25

Balgarin

преди 11 години

До #33 Пич:ето ти я Катето като млада: vbox7/play:05ef4f65

24

Balgarin

преди 11 години

Големи сладури са!!Обаче старите им песни са по-хубави от последните им!А бе съжаление вече няма и няма и да има такава хубава БГ-естрада като тази от едно време.То с тая чалгализация...