56

голям фен

преди 11 години

аз пък го гледам с голям кеф - разтоварвам се с него и нау4авам много за превратностите на 4овешкия характер.

55

Кони

преди 11 години

УЖАСНА Е!Талантлива- в това спор няма. Но има една бг. приказка- " *** глава затрива". При нея първото определено е в изобилие......, а и умствения й багаж намалява пропорционално на теглото й.

54

галактика

преди 11 години

Не гледам това предаване, не съм и продажник, но по темата разсъждавам така: Ако българите имат недобро поведение в предаването, а македонците добро - какъв е проблема ?! Дайте да мерим с един аршин!

53

:)

преди 11 години

Доста просто момиче с много чалга излъчване и с тези високопарни и клиширани изказвания - много зле, инъче не може да се отрече таланта пее хубаво.

52

Анонимен

преди 11 години

тая пък да спечелили македонците , добре че са те изгонили , че каквато си българопродажница , интересно ми е каква щеше да е реакцията ако в македония , някоя македонка каже , че иска да спечелят българите тяхното Биг Брадър , те в България всички реват че хората не ги оценявали , какво да те оценя , щом не си обичаш собствения народ.

51

Месия

преди 11 години

Открий посоката, гласа го имаш! Успех!

50

: )

преди 11 години

ПАЦО ПРЕЗИДЕНТ !

49

Анонимен

преди 11 години

mnogo si e dobre Sani!Naiden e gotin, no silno go trese nagradataStoika e samo4yvstvie do nebeto-bez pokritieLili -izmislena do pripadakBobi-edin golqm anabolMiro si e sashtiq revlioPacata-prostodyshen bez zadrajkiTrizna4kite-na to4kata na zamrazvaneMakedon4eto za nash sram ni slaga v dgoba siCece- travestit, ili ne, e gotinaDimi-pe...a si e pe..l

48

Анонимен

преди 11 години

Българите толкова се мразят помежду си, па какво остава за македонците. биг Брадър е това, което се случва със всички нас и това сме ние. Много омразлък и злоба, многооо! Това е движеща сила в България.

47

кака Валя

преди 11 години

А бе дали Цеце е травестит, все някога ще се изясни. Ама тук и в чужбина даже същото се е говорело за Теди Велинова и Маги Желязкова, пък излязоха жени. Вижте снимки на Мис Райна Налджиева! И пак ще говорим, за това кой какъв е и на какво прилича - на жена или на мъж. Цецето е 10 пъти по-хубава от всички други жени в Къщата, а и навън - тяло, кожа, лице. *** се от злоба! Един травестит по тв предаване казваше: "Жените разчитат по даденост на пола си, а аз на това което изглеждам и съм."

46

Буцефалов

преди 11 години

И що да не позволи, ***, простакесо? В последния Мюзик Айдъл имаше две макета, които се радваха на масова българска подкрепа. Едното маке даже взе второ място, а не се знае дали е не е и първо, щото смс-ите показват едно, а продуцентите могат да решат друго. А пък като говорим за шоу на Тупарев, трябва да се знае, че само той определя победителя, никой друг. Обаче после всякакви капацитети тръгват да обясняват какъв бил българина...

45

Анонимен

преди 11 години

Аз пък исках Сани да победи, за да си направи пластична операция на фейса, за да не се налага да го виждам пак по новините.

44

Уйче

преди 11 години

Македонец в миналото означава поданик на държавата /гръцки полис/ Македония. Днес като македонци означават гражданите на една измислена държава, чиято столица е по-пошла от Дисниленд и чиято "история" е препис на част от Българското минало. Тези "македонци" имат претенция за величие, но са на ниво от 19 в. Като култура, интелект и даже като физика. Потвърждава го въпросната кифла , която нито е македонско, нито е девойче, нито е убаво.

43

стоян

преди 11 години

Тая *** и тя като някоя шантонерка върти дивия, кога стана мишка кога взе чувала да пробиваш, айййй бати и *** .

42

Анонимен

преди 11 години

голям бъркоч по телевизора

41

Анонимен

преди 11 години

до 52 и какво като ги дават по тивито

40

ANTI MAKE

преди 11 години

MNOGO E QSNO WE.................................,AKO ISKA6 DA IZDIGNEM MAKEDONEC ZA PREZIDENT.MAKEDENCITE DA SI .....................TE NI IZLAGAT PRED CELIQ SVQT TAQ SASHKA IM SE KLANI.....................

39

bez ime

преди 11 години

До АнонименАло гения Цеци-меци,Стойка,Пацо - мацу ги дават по тивито а ти си баркаш в носа и им гледаш простотии те.Прецакани я си ти МОЙ.

38

Анонимен

преди 11 години

Участниците в ББ са завършени простаци и селян.ури.

37

не син

преди 11 години

Като искаш,марш в Македония , кюфте разплуто !