86

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен ДОПЪЛВАМ СЛЕДВАТ БЕСИЛКИ И БОГ ДА НЕ ГИ ПРОСТИ

85

2012

преди 11 години

МРЪСНО ДОЛНО ЧЕНГЕ. КРАДЛИВА ГНИДА ГРОБАРСКА. ВЪРВИ ЗАЕДНО С МУТРАФОНА БОКО И ЦВРЪЦКО ПАЛАША ПРИ АМЕРИКАНСКАТА *** БАРАКАТА И НЕ СЕ ВРЪЩАЙТЕ В БЪЛГАРИЯ

84

ОТИДЕТЕ СИ ВСИЧКИ

преди 11 години

ДРЪН-ДРЪН, ОТИВАЛ СИ ЗАРАДИ ИМИДЖА НА ГРУПИРОВКАТА. А ПАРИТЕ КОИТО ПРИБРА КАТО ЧЛЕН НА ГРУПИРОВКАТА ЩЕ ВЪРНЕ ЛИ? ДРУГ ПЪТ. ВСИЧКО Е ЛЪЖА И ИЗМАМА НА ГРУПИРОВКАТА ГЕРБ. ДА НЕ СТЕ НАИВНИ,ЧЕ ИМА СЪД?! КАКВОТО ГЕРБ СА ОКРАЛИ, СИ ОТИВАТ С НЕГО. ТАКА И БОКО ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ С ПАРИТЕ НИ ОТ БЪЛГАРИЯ КАТО ИМ БИЕМ ЗДРАВИЯ ШУТ. ДРУГ ИЗХОД ПРОСТО НЯМА.

83

Анонимен

преди 11 години

ПОЛИЦАЙТЕ В ГЕРБ ЗАПОЧНАХА ДА СИ ТРЪГВАТ ЕДИН ПО ЕДИН!СЛЕДВАТ БЕЛЕЗНИЦИ И СЪД!

82

Анонимен

преди 11 години

tova e edun unikalen mrusnik , kral i lugal no prijatel na Cecko 4esniq. Cecko "kupi" 6 apartamenta s pari ot semeistvata na baba mu i dedo mu, a Andrei na celata familia.!Ha-ha-ha!!Tova e GERB!!

81

Анонимен

преди 11 години

Мястото в затвора му се пази! Да организира и престоя на Боко и компания от мизерници!

80

Анонимен

преди 11 години

Хахахаха...Човека със 120 години трудов стаж и 140 имота!!! Що не го впишат в Гинес .

79

морякът удавник

преди 11 години

Плъховете напускат потъващия кораб...

78

бсп

преди 11 години

Това се очакваше даже малко закъсняха да вземат пример от СДС . До година две тая сбирщина герб ще е история. УРАААААААА!!!!!!!!!!

77

пешо

преди 11 години

Много скоро бaя нaрод които облaжи от софрaтa нa герб, ще посипе главата си с пепел и, ще се отрече от товa което сa вършили a герб ,ще отиде в зaбвение кaто ндсв и други тaкивa пaртии сaздaдени от вечнaтa ДС. Зa тях сa вaжни пaрите a не сaдбaтa нa нaродa .

76

Анонимен

преди 11 години

Хай-велики вожде Винету, плъховете взеха да напускат кораба.Спокойно, приятелю Плешив Хълм, за нас няма опасност. Скрий се е най-тайната от 6-те си палатки; а аз ще вида жената дали е събрала и умножила мидените черупки, които всеки поданик ми плаща.После- след цъфтежа на сливите- ще заминем за земята на вечното слънце и ще имаме *** прислужници.Там има двама наши братя, които са ни приготвили подслон.

75

до 66

преди 11 години

Грешиш приятелю. Именно този държи всичките папки на всички, защото: 1989 г. сварила Иванов като началник на отдел "Информационна дейност" в Софийско градско; от 1992 г. е шеф на Информационна дейност на цялото министерство, т.е. имал е пълен достъп до цялата база данни на МВР. И когато е напуснал през 1999 г., едва ли е бил с празни ръце. Информацията е най-важната стока на днешно време, а когато е свързана с компромати за мианалото на политици, направо е безценна.

74

Мераклия

преди 11 години

Ще взема да се пробвам и аз като редови гербер. Ама как става-приемат там ако си многоимотен, или се имотите вървят в бонус с членската книжка от ГЕРБ?

73

Анонимен

преди 11 години

Цацаров не отказа да отговори за двата компромата, подхвърлени от адвокатската кантора. По отношение на овощната градина, в имотната ми декларация за 2008 г. фигурира истинската й стойност. Ощетяване на държавата категорично няма. За втория компромат - това не е жилището, в което живея. Вярно е, че сделка има, вярна е и датата, на която е осъществена, вярна е квадратурата, страните по сделката, както и адресът. Твърдението е, че нотариалният акт касае дарение - въпросите, които произтичат от публикациите са два - каква е причината за необяснимата щедрост на строителната фирма и дали не се крият доходи. Нотариалният акт не е за дарение, а за продажба, при която моето семейство е купило жилището за 21 120 евро", обясни Цацаров и показа в студиото нотариалния акт на апартамента си. Излезе някъде в медиите информация, поставяща сериозна сянка на съмнение в почтеността на Сотир Цацаров, свързана с някакви имоти, за които е вписана фиктивна цена, очевидно, за да се избегне плащане на дължимите данъци и такси., коментира в нарочно интервю известният пловдивски адвокат Михаил Екимджиев. И разсъждава по казуса Цацарови: Защото при една сделка, ако е записана реалната цена- 120 хиляди лева, трябва да се платят може би 4 хиляди лева местни данъци и такси. При сключване на сделката, ако се пише хиляда лева, ще бъде платено 120 пъти по-малко. Да, но това не пречи, очевидно, след това Цацарови да претендират от своята продавачка не 1000 лева, колкото е отразено в нотариалния акт, а 120 хил. лева като действителна цена. Всички юристи знаят, че в България масово се практикува това- когато се сключват сделки, държавата да бъде мамена. Само че това, че е масово, не го прави по-малко морално укоримо. Това заобикаляне на закона или друга форма на гражданската измама да го направи някоя лелка от село, каквато е продавачката, е едно. Друго е това да го направят нотариуси и председател на Окръжен съд...Самият факт, че ти отиваш пред нотариус и се подписваш пред един нотариален акт с невярно съдържание... Ок, може да не е престъпление, но е сериозен проблем с морала с почтеността и с гражданската страна на този казус. Не бих твърдял толкова категорично, че се касае за измама или престъпление. Но се касае за сериозна сянка върху морала на тези хора, които са склонни да сключват такива сделки...Хората, от които зависи изборът, ако държат на същия морален стандарт, зад който застанаха при казуса Марковска , би трябвало по същия начин да вземат страна срещу избора на г-н Цацаров.

72

не се подават оставк

преди 11 години

В ЕТ герб не се подават оставки! Там пожарникарят те назначава и пожарникарят те уволнява. Или те зачисляват към 192-те неразкрити убийства, откакто царува пожарникаря!

71

кой подава оставка?

преди 11 години

Че остана ли кой да подава оставка в ЕТ "герб"?

70

Анонимен

преди 11 години

Тоя е като телефонните измамници в Бг

69

Анонимен

преди 11 години

Плъховете напускат първи потъващия кораб ! Този беше преди това при Софиянски !

68

damata

преди 11 години

До таратанци Нее бе, просто вече е ояден кърлеж, който се пуска от тая партия и си търси друг приемник, а такъв вече се задава на хоризонта и това e мигленчето еврото дето ни оправи в ЕС, а сега се е зарекла, че ще ни оправи и държавата.

67

Анонимен

преди 11 години

Постижението на този хитрец да купи 30 имота с трудов стаж от 1 заплатка бие дори американската мечта хахахаха