22

Анонимен

преди 11 години

Много от българите са откровени мрънкьовци и всезнайковци, а не са в курса на нещата. Нашата бира е ХУБАВА, без да е най-прекрасната. Идват чужденци, пият ни бирата и...я хвалят. Моето хлапе си идва от Австрия през няколко месеца и се радва, че може да си пийне добра българска бирица. Така че, скъпи ми подсмъркачи по всичко чуждо, обършете нослетата! Сега сезонът е друг, виното стана, ракията е готова, туршиите - също. Наздраве с бъргарската традиция!"Бира ли?То си е жива пикня"- Петко Воевода.

21

Анонимен

преди 11 години

"Тъмното пиво не може да компенсира свитото потребление"по-нормалните заплати могат да компенсират потреблението... алчните "бизнесмени" ,на които не им се плащат заплати, за да има за яхта и бентли ни вкараха в този кръг,от които няма излизане...

20

Анонимен

преди 11 години

Aз си я пия целогодишно...като предозирам с кафето, цапна две бири и съм като нов

19

Пловдивчанин

преди 11 години

За тези които не знаят бирата Каменица вече се произвежда в Хасково, само бирата в кегове все още е в Пловдив но скоро и тя ще се прави в Хасково... Заради изискване на ЕС вътре в градовете да няма фабрики( а завода на Каменица в Пловдив е почти на центъра в града ) завода в Пловдив ще се закрива скоро, а някои от складовете му ще се ползват само...

18

на 10 бири

преди 11 години

Рррррррррррррррръът ! - гръмка и вискозна уригня тип "Търговище"

17

daniel

преди 11 години

Във виното е истината.Вече се избистри,имам 300 литра без да сложа и грам захар-смес каберне и мерло.Не мога да му се наситя.Как да пия бира?Не ми отговаряйте!:)

16

до 3

преди 11 години

но пък е много вероятно да се разминеш с камъни в бъбреците....

15

пръцльо

преди 11 години

хубава и българска-две неща който като ги обвържеш с истината БЪЛГАРИН за търговец нестава той е ТЪРГАШ !първият път качество вторият път да те излъже!а тие в стъклото са направо като спиртни напитки след което се чудиш как с две бири те боли главата ;))същото е като със СИРЕНЕТО И КАШКАВАЛА -няма една БЪЛГАРСКА марка на нормална цена и качество:)Да ви пикам и на българската бира и на търгашите ДО ТАМ Я ДОКАРАХТЕ

14

Balgarin

преди 11 години

А!Благодаря,че ни казахте,щото ние не знаехме!Егати ***!

13

Анонимен

преди 11 години

Традиционен спад на консумацията от 40% (през лятото) на 60% през зимата ?!?!?!? Абе ***, вие математика в 1ви клас не сте ли учили? Туй си е увеличение на консумацията с 50% повече отколкото през лятото."В България консумацията на бира всъщност не е толкова добре изразена" Ми щото в Бг не се прави свястна бира! В Европа сигурно сме на последно място по качествена бира, Чех, Гер, Авст, Белгия, идете и вижте какво пият хората, наливно задължително! После се чудете що тук не се пие бира

12

стефан

преди 11 години

който пие бира-не умира !!

11

А беше време 2

преди 11 години

А беше време, когато имаше хубаво Шуменско! А сега какво-някаква си бира от Благоевград и друга внос от Сърбия, се предлага с марката шуменско.Абе аланколовци, чехите не случайно са избрали мястото на пивоварната в Шумен! Хубавата бира си иска специфичните условия-вода, температура, климат.НЯМА ШУМЕНСКО вече, защото не се прави в Шумен! Има само скъпа марка, то и затова не се търси и затварят пивовара.

10

човек

преди 11 години

а може би е свързано и с доходите , щото замръзнаха на ниво 2009г. а бирата си поскъпна с 20-30 % .

9

Зимните екстри

преди 11 години

Но как върви и ракия, и водка и други "екстри".

8

А беше време...

преди 11 години

Съсипаха кехлибарената течност в момента, в който почнаха да добавят СПИРТ, АСПАРТАМ, ГЛЮКОЗА, ВКУСОВЕ НА ГРЕЙПФРУТ, ЛИМОН, ГРОЗДЕ, и какви ли не химически отрови!

7

Анонимен

преди 11 години

Ама те още да поскъпват бирите па да видим лятото колко бира ще се пие. На нищо не прилича това - Каменица 2л 2.45лв на кауфлан. На вкус я развалиха, цената и вдигнаха - ми да си я пият.

6

Анонимен

преди 11 години

Месец в който има "Р", бира се не пие и змии няма!Ха наздраве с хубаво червено домашно!!!

5

Анонимен

преди 11 години

И аз си поркам бира целогодишно. Бих пил тъмно през зимата, ама това което го продават е тъмно само на цвят. Вкусът му и плътността му са си като на светлото. Помня едно време, преди 15-20г имаше тъмно великотърновско много хубаво беше.

4

Бирен

преди 11 години

Пия бира целогодишно, даже зимата е най сладка

3

Читател

преди 11 години

Пиенето на много бира води до появата на болестта Подагра...