34

Анонимен

преди 11 години

Eй, луди ни направиха с тия попове. Особено с това лудото Коле. Пръдне някъде тоя и всички тичат да му анализират пръднятя. Ай, сиктир!

33

!!!!!!!!!!!

преди 11 години

"Пазете се от лъжливи пророци,които дохождат при вас с *** кожи,а от вътре са вълци грабители. От плодовете им ще ги познаете. Бере ли се грозде от тръни или смокини от репеи?" - Еванг. от Матей 7.15-16

32

sante_dog

преди 11 години

Блажиш ли, блажиш ли дядо Николай?

31

Златен скункс

преди 11 години

Толкова е жалък Николайчо! Дойде в София бързо-бързо, защото го грозеше наказание и сваляне от митрополитското място в Пловдив. Падне ли от това място става НИКОЙ! Това жалко човече накара насила попове от епархията да го подкрепят в антиуставните му действия. Тотален ***!

30

Анонимен

преди 11 години

Ники, Никииии... само си виж погледа в огледалото. Ти си интелегентен и ерудиран човек - можеш да си направиш достатъчно задълбочен анализ само по израза на очите. И още нещо - този път Манджуков и Батков няма да могат да ти помогнат. Напротив. Струва ми се, че имаш проблем. Сега, след като не успееш да станеш Патриарх, дали няма да си поискат парите обратно, или пък някакъв друг род компенсанция да поискат... Абе, като цяло, не ти е лесно... Разбирам те добре. Но, не мисли, че те съжалявам.

29

Анонимен

преди 11 години

НИКИТО ИМА ДУШЕВНО БОЛНИЯТ ПОГЛЕД НА ЧИКАТИЛО

28

Добри Колев

преди 11 години

Да ви напомня, че преди години този бе отлъчен от сдружението по козметична индустрия по настояване на "Жилет". (:

27

ля ля

преди 11 години

този човек ми падна в очите когато го гонеха репортерите да го питат за колите му а той се измъкваше постоянно! грозно е да не си такъв за какъвто се представяш! алчен си дедо алчен! ама по всичко личи че теб ще направят патриарх и то само с парички за да може Патриарх Максим (светла му памет на българина) да се обърне в гроба си .... няколко пътио даже...ужас ужас

26

Анонимен

преди 11 години

Този забраден гиздав чичко на снимката защо гледа толкова злобно?

25

акуд

преди 11 години

този поглед не е на смирен човек, но все пак е важно какво може да направи с религията в България

24

БОГ ДГЕ

преди 11 години

Това са тия 13, 9 от които са бивши на ДС/възможно е да греша и да са повече/.

23

Кольо Сатаната

преди 11 години

Добре ще е Николай да не говори да млъкне и да свали расото . Това човеко подобно пременено в расо и сан на Митрополит превърна манастирите в патриаршията му в резиденции за разврат и гуляи . Чуват се и такива че там с партита вървели и малки момченца и момиченца редум с дрога и Т.Н. Това човече ако се смъкне от власт съм сигурен че ще попадне за много дълго време в затвора . И неистовата му амбиция за ПАТРИЯРХ въпреки че какнонът не го позволява го прави все по-противен

22

112

преди 11 години

номер 18 е много си прав ,но този ден ще дойде рано или късно и да със сигурност няма да сме живи

21

до Анонимен

преди 11 години

"Пловдивската патриаршия" няма :)Не пишете глупости, не е задължително всеки да напише коментар

20

Анонимен

преди 11 години

Поклон пред Негово Светейшество Николай, Патриарх български!

19

получовек

преди 11 години

Мен ме е срам пред Бога,за наместниците му по българските земи...То бива сребролюбие,ама тяхното извън пътя

18

Монти Бърнс

преди 11 години

Религиите, в качеството си на озаконени суеверия, са най-големите врагове на здравия разум.Изключително ме е яд, че няма да доживея времената, в които обществото ще е узряло до степен да инкриминира тези примитивни форми на измама.

17

Анонимен

преди 11 години

Почина Патриархът на БПЦ, предстои избор на нов, което е свързано с определена процедура и изисква определено време!А този Николай защо не си гледа Пловдивската патриаршия, а всеки ден се вре в медийното пространство?

16

Конте

преди 11 години

Откъде мога да си взема и аз такъв марков бляскав скиптър и гиздав кръст, инкрустиран с камъни, за да се накича с тях и да се фукам из квартала?

15

koko

преди 11 години

много лошо гледа момите ...опрощава им греховете сигурно.