53

муспи

преди 11 години

Евреите след като се настанят в България, смятат да докарат и палестинците за справедливо.

52

равенство

преди 11 години

Еднакво противни са ми и двете страни ! Нека се избият взаимно, остатъците ще ги довършим набързо. А дотогава миризливците дим да ги няма от хубавата ми родина България ! рано или късно ще има четвърти контейнер за смет в кафяв цвят с надпис ***.

51

Анонимен

преди 11 години

До до 127 и до 124Наистина са като *** но по-агресивни. Правете си сметката какви ще станат *** като само след 10 години станат мнозинство

50

1

преди 11 години

целата *** да се изнася към мястото на събитията и никакво връщане. баси тарикатите- кряскат от 2000 км...

49

Бат Лавей

преди 11 години

Алберт Пайк е бил прав. Изпълняват се неговите повели. Израел и Арабския свят трябва да се унищожат взаимно. Другите държави ще бъдат икономически изтощени и почти сринати. Тогава ще се наложи луциферианската доктрина. Хората вярват на пророчества, но пророчествата са взъщност дългосрочни планове за изпълнение. Простолюдието няма как да го разбере.

48

stuckup

преди 11 години

До: 136Ти си глупав човечец който не знае абсолютно нищо за израелската окупация и палестинските конц. лагери. Как ли би реагирал ако под дулото на автомат те натикът в такъв лагер. Сигурно след седмица две ще забравиш добрите маниери и ще грабнеш калашника.

47

до 127

преди 11 години

Кой трепе деца? Аз съм българин и не съм наранил никого! Ако говориш за хората живеещи в Израел ,след това което видях ,надали има човек който да иска война. А че палестинците имат по много деца ,които не могат да отгледат ,да не говорим за образование и ги правят престъпници от малки ,като им дават оръжие ,това е друг въпрос. Всички сме виждали изкопите опд границите за контрабанда и внос на бомби и оръжие. Имаше обстойно предаване по телевизията. btw палестинците НЕ сте желани в България!!!

46

сириец

преди 11 години

Палестинци са *** на арабски свят, да.

45

Вагнер

преди 11 години

Много чафути по форумите последно време бе!И същите тези ми говорят за пропаганда по медиите за Исраел!!!!!!!!!!А в медиите предимно хвалби за тях...На черното викат бяло.Също като хазарина Съсел.

44

Бляк

преди 11 години

Идея си нямам защо толкова мразите евреите! Що за позиция ,особенно ако не сте ходили там или не познавате поне няколко души ,но не само по име?! Аз се опирам на лични наблюдения ,а не на пропаганда от пресата. Като тръгнеш заради болест и пропуснеш автобуса ,пък той пред очите ти гръмне с бомба от "Хамаз" ,дали ще наричаш убийци евреите или палестинците? Като отидеш в хотел и го бомбардират и винаги Хамаз започва с бомбите? Като отидеш на гости и видиш ,че имат бомбени скривалища в жилищата...

43

Бляк

преди 11 години

Не мога да изпитвам мъка и съчувствие към хора подкрепящи терористична организация! Уж борба за свобода ,да ,ама не... Бомби ,убийства ,а после Израел да спре... добре ,че го има Израел ,иначе тия **** (негативно определение) ще плъзнат навсякъде. И тук в България гръмнаха автобуса. Толкова невинни жерстви... Можеше и още по- зле да е. Трябва да е луд човек за да ги подкрепя!

42

Анонимен

преди 11 години

VASTA MAMA I ***. OTIVAITE V IRAN . V GAZAN . TAM KADETO UBIVAT S KAMANI BIAT JENITE PO ULICITE ZA GLUPOSTI ...... !!!!!!!!!!!VIVA IZRAEL !!!

41

Анонимен

преди 11 години

A NIE PO4ETOHME UBITITE EVREI ! SRESTU ISLIAMA IZRAEL E NAS SAUZNIK! VIVA IZRAEL !!!

40

до 108

преди 11 години

ти какво си бе? пише на български в български форум и вика кухи българи не се месете. извратена ***. палестинци и всякакви други психари да си обират багажа и към пустинята там да се молят на аллаха

39

Анонимен

преди 11 години

И разбира се,къде без тъпите и кухи българи?Къде са двама,те трябва да са третите!Ей,***,не се месете на чужда маса,защото вие ще платите сметката!

38

До 100

преди 11 години

Има една поговорка-Каквото почукало,такова се обадило!!!На война е като на война,няма деца,няма жени,няма мъже ,няма старци!Още не са изобретили такива бомби,да си избират жертвите!!!

37

СелянЕ ...

преди 11 години

Дали иде ре4 за компютри или за компоти ... българскя селянин бълнува как Турця 6те ни напада (с помо6тта на Америка и ло6ите Евреи) и ... как Русия 6те ни спаси ...СелянЕ ... толкова сте *** и предвидими, 4е не сте интересни.

36

така така до 73

преди 11 години

пич, ти не у сред ако мислиш, че тоя Махмуд е бял - фейса му толкова противен и отблъскващ, че нямам думи. да не говорим, че по цвят до докарва баш ***.

35

musulmanin

преди 11 години

до а : и ти си много ерOдиран .пардон ерудиран :)))

34

∙&#964

преди 11 години

Виновни са Израелските политици, не народ и простите палестинци, че не искат да се цивилизоват и страдат обикновените хора - евреи, палестинци, руснаци, сирийци, ливанци, българи, турци и всички, които живеят в псевдо държавата - Израел.Проблема е чисто и просто - Политически и заради политиците страдат хората, Човекът!!!