56

do 92

преди 11 години

Недей да цитираш евреите.Исус не е никакъв евреин. Евреите бягат като роби от Египет и отиват по тези места. Местните се наричат Арамейци. Исус е Арамеец и няма нищо общо с евреите. Евреите стават като местните *** и гастербайтери.Именно евреите разпъват Исус на кръста, не арамейците, но това е отделна тема.Учението на Исус е фалшифицирано от евреите, като се опитват да го деформират, създавайки религията на роба. Но не успяват да се справят.

55

за 89

преди 11 години

89,"извърташ","пениш",какви "убедителни" доводи.Но понеже се опитваш да се подиграваш със святото име на Исус,Месията на Израел,ще допълня.Божието слово станало плът-Исус,се роди по линия на Давид от племето Иуда,оттам иудеин.Ти май си от тия за които Исус казва"Знам богохулството на тези,които казват,че са иудеи но не са, но са синагога на сатаната".

54

Анонимен

преди 11 години

90 вземи прочети Вихрушка на Джеймс Клавел , тя е художествено произведение но ще те въведе много добре в ситуациатя в региона , писана е преди повече от 20 години , но какво от това.

53

не знам

преди 11 години

за Израел и Газа, но заради всичките тъпотии които се изписаха в последно време напоследък разглеждам Иран в гугъл земя. Много интересна и красива страна е, Имат морета, огромни езера, пустини, диви гори и големи планини. Самият Техеран е в подножието на планина с височина 4000м. Интересно е да се разгледа като имате време :)

52

Анонимен

преди 11 години

89 и да искаш и да не искаш пак за кой ли път ще честваш рожденния ден на еврейчето Иешуа , колкото и да го извърташ и да се пениш е така , сори.

51

до 88

преди 11 години

88,не забравяме,че евреин е който изповядва талмуд и кабала(несъвместимо със Закона на Стария завет).Юдаизмът/ционизмът отричат Исус Христос-МЕСИЯТА НА ИЗРАЕЛ.Следователно няма как да е "евреин".

50

Анонимен

преди 11 години

що забравяте,чеХристос е евреин

49

bg

преди 11 години

Posledni ***:Izrael 4e napadne Iran do tri dni.

48

bg

преди 11 години

Zashto da vlizat?Zashtoto vlizaha.

47

bg

преди 11 години

Rusia kato dade ultimatum na tur4oljata da ne zaka4at Siria,vie merzavcite 4e po4nete da kvi4ite:zashto im e na turcite da vlizat v Siria.

46

bg

преди 11 години

Zashto da vlizat v Gaza li?Emi pitai Bibi Natanjahu.Nali mobiliziraha 75 000 zapasnjaci i shteha da vlizat i vie o4akvahte vseki moment da vlezat.

45

до 80

преди 11 години

Защо да влизат в Газа ? Да не са забравили майка си там ? Най много арабите да хванат някой воиник заложник и да искат да го разменят със 100 палестински затворника. Ч**утите правят всичко за живота си а арабите за смърта си,Това е нещо необяснимо

44

bg

преди 11 години

I talmudizma i islama sa 4ovekonenavistni u4enija.

43

bg

преди 11 години

islam ozna4ava islam.

42

bg

преди 11 години

Izrael go e shube da vleze v Gaza.

41

Анонимен

преди 11 години

ЧОВЕК ОТ НАРОДА, това означава ли че ще се изтребваме

40

ЧОВЕК ОТ НАРОДА

преди 11 години

ДНЕС в Китай бе извършено успешно първото излитане и кацане на изтребител от и на самолетоносач. Това е новият самолетоносач "Ляо нинг" пуснат на вода през септември, а самолетът е многоцелевият изтребител "J-15", който е аналог на на американският F-18 и на руският SU-33.

39

Анонимен

преди 11 години

Американският президент е на посещение в Израел и отиват заедно с израелския президент на поклонение пред Стената на плача.Американецът пита:- Може ли да се помоля на бога да ми помогне в следващата избирателна кампания?- Може, но все пак имай предвид че говориш със самия Бог!- А може ли да го помоля да спре подигравките в пресата срещу мене?- Може, но не забравяй че говориш със самия Бог!- А може ли да го помоля Израел да върне на арабите Западния бряг?- Може, но не забравяй че говориш със стена.

38

Анонимен

преди 11 години

Баба Хилари отиде първо в Израелб направи шушу-мушу с Натаниаху, после отиде в Кайро и обяви условията за подписване на споразумението Между израел и Хамас. Питам ви аз какво разбира тази *** от документи и споразумения. ..? Те имат оръжие, ракети и искат да си ги избумкат по Израел , Някой ги излъга че са победители, купи им бонбони и заниманието с ракетите беше заменено с бонбони, веселби.. За какво ? Скоро ще чуем продължението

37

Анонимен

преди 11 години

Моше преследва с танк Али през пустинята. Али има само "Калашников", отвреме навреме се обръща и стреля по танка. По едно време патроните свършват и Али се приготвя да посрещне смъртта. Танкът обаче спира, отваря се люк и отвътре се подава Моше:- Али, патроните ли свърши ?- Да.- Да ти продам малко ?