257

Анонимен

преди 11 години

Ха, ха ... истински демократи, няма що!Някакъв си шеф прави далавера с Борисов и който е на друго мнение - секира!Това е Стани Да Седна - организацията, която закопа България. Тези типове под крясъци за демокрация и правда краде, съсипва и продава родината си за по някой сребърник.

256

Гошо сдесарчето.

преди 11 години

СДС - какво беше пък това?Ще се съберат трима от остатъците в СДС-то и ще изключат четвъртия.

255

Бай Вълчо от Хисаря

преди 11 години

До 276 EVE1Питаш какво е СДС.Отговор :Само десет станахме.

254

ZAPRQN4O

преди 11 години

TOVA SDS KAKVO E I VAOB6TE SA6TESTVUVA LI .TO NAVREMETO IMA6E I NDSV

253

ИСКАМЕ ЯКА СЕКИРА

преди 11 години

....ЗА ЧЕРВЕНИТЕ ПРОДАЖНИЦИ НА И.КОСТОВ И Н.НЕЙСКА!НИКАКВА МИЛОСТ---ТОТАЛНА ЧИСТКА!СТИГА ПРЕДАТЕЛСТВА!

252

ВЪН ОТ СДС....

преди 11 години

....ЧЕРВЕНИЯ СЛУГИНАЖ НА БКП/бсп.......ВРЕМЕ Е ЗА ТОТАЛНА ЧИСТКА НА СИНЯТА ИДЕЯ!КАБАИВАНОВ Е ПРАВ!!!!!!!!!!!!!!!ДА СЕ ИЗЧИСТИ ЧЕРВЕНАТА ЗАРАЗА , НАСЛЕДЕНА ОТ ИВАН КОСТОВИ Н.НЕЙСКА!КРАЙ---- на червено -сините игрички и уговорки!!!!

251

eve1

преди 11 години

А какво е това ...СДС ?

250

бай Петко

преди 11 години

Ми той нали "сам" се отказа бе... Кво ще ги отлъчвате...

249

Анонимен

преди 11 години

На кого му пука за СДС-то?

248

Анонимен

преди 11 години

До демократКостов е гробокопачът на синята идея

247

Жорж

преди 11 години

Екатерина Михайлова казва: "Не бих участвала в номинациите за конституционен съдия. Че кой ще те предложи, Кате ?! Да не говорим,че на миналото гласуване ти и кандидатката на БСП спечелихте под половината гласове на присъстващите на гласуването депутати, така че нямате право на повторно кандидатстване. Имайте впредвид и друго: вас , от ДСБ, никой няма да ви покани за КС, просто избийте това от главите си. Вие сте вечно мърморещата опозиция и за никоя дори извънпарламентарна партия не представлявате интерес за коалиране. Стойте си в НС до юли и сетне кой откъдето дошел. Да се надяваме,че после млади хора като С.Малинов и д-р Москов ще поемат щафетата, а вие си стойте настрана и критикувайте...

246

демократ

преди 11 години

Олицетворител на синята идея е Иван Костов . Затова всички дясно мислещи хора , трябва да се обединим около него . Сравнението между Костов и Кабаиванов , може да предизвика само смях .

245

Ани

преди 11 години

Мартин Димитров е много късопаметен - забрави как той изключи Юруков и Пламен Радонов без причина, просто му пречеха да си направи каквото е решил. Разчисти си пътя за да наруши тежко устава на партията и да нагласи за депутати свои хора, които въобще не бяха избрани на вътрешните избори! Те и депутатите затова вървят след него, много добре знаят какви мошеничества се направиха, за да търкат сега банките на НС. Ама повече няма, другари - а сега пак на село! Предатели никой не обича!

244

Анонимен

преди 11 години

Стискам палци на Кабаиванов да се пребори с куклите на конци на бившата Държавна сигурност и нейните агенти: Димо Гяуров, Ваньо Шарков и сие! Пастора Димитров е наистина патерица на мегакрадеца Костов, който одавна трябваше да е в затвора, но все още социалистическата правосъдна система пази своя агент 00-7!

243

Анонимен

преди 11 години

Държавна сигурност в действие!

242

Анонимен

преди 11 години

Буря в чаша вода. Кой се интересува днес от СДС - един файтон хора, а не могат да се разберат. Да си ходят на село.

241

Жорж

преди 11 години

Мартин Димитров: На мястото на Стоянов не бих приел. Ама кой ще ти предложи на теб място за конституционен съдия ?! Първо не си юрист, второ поне още 20-ина години ти трябват да пораснеш и възмъжееш. Иван Костов: Сините не трябва да допускат позора от Марковска да се стовари като *** в техния двор. Ама ти за син ли се смяташ? Подпираш депутатското кресло вече 15 години и нямаш намерение да се откажеш от него. Ама догодина вече няма да си депутат и отсега си прави сметка тогава какво ще правиш. Същото се отнася за Й.Бакалов, В.Шарков и сие

240

петър николов

преди 11 години

Петър Стоянов постигна още една победа след като изведе СДС от крадеца Костов и малоумната Синя коалиция. Целия народ разбра, че настоящите депутати от СДС са лоялни на мръсника Костов, вместо на СДС и хората, които са ги избрали. Костов и неговата клика си разкриха картите и истинските лица-гласуват с БСП вотовете, водят тайни срещи и договорки,мятат домати, чрез подкупени лица. Полека-лека Костов ни става по-ясен от всякога.

239

КНК

преди 11 години

Както ви написах в пост 210 : това стана чрез София Еар - една от многобройните авиокомпании,които се родиха на гърба на БГА Балкан с помоща на Луканов,Беров и Виденов.По това време България имаше най-много Авиокомпании от цяла Европа и всичките на комунисти и на гърба на БГА Балкан !!! "Железните"мъже космонавти и полоти мълчат кано п...и за участието си в източването на БГА. Неговите нагли ятаци от БСП също си мълчат и прикриват истината за грабежа си.

238

Анонимен

преди 11 години

Петър Стоянов отказа номинацията за конституционен съдия, която беше предложена от СДС. Това стана ясно от писмо, което е изпратил самият Петър Стоянов до Емил Кабаиванов, председател на СДС. Писмото беше прочетено в предаването Панорама по БНТ.В него се казва: Независимо от усилията, които положих се оказа невъзможно да прекратя ангажиментите, които имам, за да приема номинацията на СДС за конституционен съдия. Чакам сега Боко Кpатуня да издигне най-после свой кандидат?!