12

анонимен

преди 11 години

да ти секне дъхът....уникално място

11

Анонимен

преди 11 години

Статията е написана добре с оглед на това, че целта ѝ е да представи историята в сбит вид. Точно този вид води до изврестни неясноти на моменти, но те изискват просто малко да се замислиш и всичко си идва на мястото. Явно просто читателите са на много ниско ниво, но такива са хората в България като цяло. Не го казвам с цел да се засегна някого, дори ми се иска да можех да направя нещо, но това е техен избор, макар и да не са разбрали, че са го направили, и аз се научих да го акцептирам.

10

Дес

преди 11 години

Доколкото ми е известно, под Дама би трябвало да се разбира Дева Мария. В Латинска Америка са много религиозни и силно вярват в нея. Така че не Дамата е призовавала момичето, а Дева Мария...

9

Анонимен

преди 11 години

Тя че статията е написана малоумно, така е, ама и вие не четете хич. Пише си, че момичето е проговорило.А после като се казва, че майката решила повече да не мълчи, се има предвид, че е решила да не пази повече в тайна срещата си с дамата. То трябва освен да се чете и да се мисли.

8

Анонимен

преди 11 години

Направи ли ви впечатление, какво земеделие имат колубийците? На тия баири няма 1 свободен декар необработваема земя!

7

до 3

преди 11 години

Чети по внимателно - "Тогава Роса за пръв път проговорила ..."

6

Анонимен

преди 11 години

Има много такива места с подобна архитектура в Колумбия и природата им е уникална. Невероятно красива държава.

5

Анонимен

преди 11 години

Мале човек, ако съм шеф на dnes.bg ще ги уволня всичките. Т'ва да не ползваш spell check програма при положение, че се занимаваш с медия. Да не говорим за другите глупости, като глухонямото момиче, което говори... Уникално прости животни!

4

Bastor

преди 11 години

Що ме питаш като отговорът е без значение? Ти го набия на бога (който и да е той) и на смотаните ти храмове строени от данъци на бедни селяни.

3

Анонимен

преди 11 години

До 3 :DDDD пак са сръбнали от Днес.бг май ;)

2

Иванчо

преди 11 години

"Тя носила глухонямата си дъщеря Роса на гръб..""Момичето често казвало, че Дамата я призовавала...""Щастливата индианка решила повече да не мълчи..."Алооооо! Днес БГ!!! Хайде уточнете се глухоняма ли е била дъщерята, говорила ли е, или майката е мълчала?!?!? Или поне си намерете читави преводачи!

1

Анонимен

преди 11 години

Прекрасно е!!!! Уникално строителство и архитектура!