130

mrejata

преди 11 години

да пишеха МИЛИЦИЯ по яко щеше да е :D

129

ПУЖ

преди 11 години

До 333Значи незнам за какво е направено но е доста неприятно преди малко видях моята кола и някой я беше ударил и ми стана много кофти :) Жалко за пострадалите :)

128

Анонимен

преди 11 години

това място го знам тротоара е обозначен като синя зона през деня там и има колчета който показват докъде може да се паркира

127

333

преди 11 години

До ПУХСпоред теб, значи!Обясних по-долу, че колата ми беше паркирана правилно, законно и не пречеше на никого. И не само моята!

126

Анонимен

преди 11 години

pravilno sa napravili da ne spirat navsiakade kadeto im padne .

125

ПУХ

преди 11 години

Според мен това е направено върху не правилно паркирали коли като гледах нимките всички коли са неправилно паркирали и според мен посланието къде е полицията ????

124

AZ

преди 11 години

DECATA INDIGO :) RODENI SLED 1978 GOD.

123

Анонимен

преди 11 години

Цеко ти ли бе? А, не, това по-скоро е идея на гуруто - Калничо да увелиичите автопарка, неговият ненадминат идеен почерк е всепризнат.

122

до 116 от Сидни Oz

преди 11 години

Това дали си емигрирал е относително понятие. Може да си живееш някъде между Турция и Сърбия но България отдавна е емигрирала от тебе. Ти може да не си се местил но България те е емигрирала тебе. Аз ли съм емигрирал? Никъде не съм емигрирвал. Аз не се чуствам емигрирал защото родината е так където съм. Света е моя дом. България за мен е от полюс то полюс, от гринуич до пасифика. За мен е там където съм и аз. За теб явно е от Турция до Сърбия, до толкова ти е израснало съзнанието. Всичко е относително, ако за теб да не си емигрирал означава да се придържаш към накакви географски координати ами добре, стой си там защото между Турция и Сърбия е най подходяща среда за теб. Според мен точно там България отдавна е емигрирала. За мен тези понятия не са обвързани с географски координати.Викаш че спя в кашон ли? В Сидни. Абе бая скъп ше да е тоя кашон който е в Съри Хилс с басейн и гараж. на 3,5 км от операта. Щом е на 25 000км разтояние едва ли може да е по добро от твоята кутийка дворец-гарсонера на 14 етаж в Люлин 10. В това панелно имение ти си цар и господар, на общите части крупен собственик. Магнат на цялата територия - паркомясто под балконите. Сигурно си прав. Всичко е въпрос на гледна точка...Както казваш никъде не съм успял. НЕ споря. Всичко е въпрос на преценка. Също и за това че живях в Западна Европа още преди 2007 да пуснат получовеците като теб. И за това че винаги и до ден днешен имам право да паркирам в синята зона защото имам имот на центъра. Верно не ми е било лесно паркирането но съм се оправял без да си купувам разните му там карти от общината, без да им плащам рекета. Сега ми е на 25 000 км и най малко ще ми трябва карта за синята зона :D :D Може и това да е неуспех за теб че на месец зимах по няколко бона заплата, осигурявах се на пълната сума, и то преди години в БГ когато си бяха доста пари. Няма да споря колко неуспял съм. Да не говорим и за провала на провалите ми в Сидни, направо удрам дъното. Ако според теб успеха е да си оставиш младините на едни и същи сфетофари няма да споря. Това е твоя roadmap, всичко е въпрос на гледна точка. и Че съм българче българче съм си, не съм казвал друго... но какво да кажем за теб заобиколен от турци *** араби? Айде потапяй на ДоганяБъди щаслив и здравПоздрави от Сидни

121

yeremis

преди 11 години

една мисъл само ме гложди...дали тоя който е "рисувал",чете сега днес.бг,пие си биричката и се радва на глупави коментари...?

120

Анонимен

преди 11 години

119А на бой носиш ли?Важно е!!

119

Анонимен

преди 11 години

утре некой кат ви опъне щерките и снима и аз ще викам "якоо". ***!

118

hm

преди 11 години

жалък протест .. защо не нашарят на някой мутри колите (> 100 000) , обикновенния човек пак го цакат (и властта и криминалния контингент). Незнам ще доживеем ли един ден полицията наистина да си върши задълженията...

117

селски карач

преди 11 години

Що някои не ми направи такъв надпис хич няма да го чистя.Ще си карам с 200,като премиера,ще паркирам на тротоара,като истинските куки,ще прибирам пари от всичкия криминален контингент,като истинските куки,кои ме познава.Даже винетка и гражданска няма да си купувам пак,като тях.Много интелигенти хора има в малката ни държавичка.

116

до 126

преди 11 години

Играй тото

115

дядо Йоцо

преди 11 години

Всички тези действия искат да демонстрират ТОТАЛНА ГАВРА С ВЛАСТТА В ТАЗИ ДЪРЖАВА-по някакъв извратен метод тези бомбени заплахи,драсканици по колите и техните палежи оспорват законния ред!

114

до 122

преди 11 години

Брато, следващият път, за теб промоция с мотика!

113

до XXL

преди 11 години

do XXL от Ей!Скъсах си *** да бачкам за да си взема някоя сносна кола и сега нЕкакви *** да ми я направят на нищо! Не съм мутра- бачкам си честно като пич и си вадя парите по честен път. Затова ме дразни случилото се. Ако бях някой с мноооого пари хич нямаше да ми пука, но... Затова се надявам полицията да ги хване навреме. И още нещо - КОЛАТА НЕ Е КУПЧИНА ЛАМАРИНА - без значение колко е стара или каква марка е. Всичко е до гледна точка, но явно твоята е по-различна.

112

ha ha

преди 11 години

е, сега поне могат да си паркират където поискат и даже няма да плащат за паркинг с тези надписи, могат да си пресичат на червено, да карат като луди и с изтъркани гуми и без пуснати фарове, да продават дрога, абе вече са в играта

111

XXL

преди 11 години

До Ей !..;(( Да не ти го надпишат на гърба децата това надписче с бело мастило ??? Камерки/мамерки,тинтири/минтири;(( На мутра ли се правиш бе,б..лък??? Земи един слаб корселин и го бърши !! Кво се палиш се едно някой го е н***бил на женка ти ??? Това е само една купчина ламарина пред блока,голямо чудо станало ;))))