34

Г-н Пол Уилям

преди 11 години

Пол Уилям жилищен кредит Ние предлагаме частни, търговски и лични заеми с много ниски годишни лихвени проценти, с ниско съдържание на 3% в рамките на една година до 50 години срок на погасяване навсякъде по света. Ние предлагаме заеми варират от $ 5000 до US $ 100 милиона.Име на кредитора: Г-н Пол Уилям.Кредитор Е-мейл: paul_william_loanhouse***hotmail С уважение,Г-н Пол Уилям.paul_william_loanhouse***hotmail

33

гоце

преди 11 години

Никакви заеми бе, ***. Държавата и в частност *** Дянков трябва да влеят една сериозна сума за заздравяване и модернизация на БДЖ.В целия бял европейски свят в железниците се наливат милиарди. Този вид транспорт е бъдещето.

32

Нико

преди 11 години

Наливат пусто в празно

31

Анонимен

преди 11 години

Колко субсидии дава САЩ, ЯПОНИЯ, ГЕРМАНИЯ, ТУРЦИЯ - за железниците си? България дава нула. Другите дават от 1-2% от бюджета на година.

30

Анонимен

преди 11 години

Дълговете на Топлофикация София и градски транспорт в София се покриват от държавата и Дянков на 100 % без никой да повдига въпрос. Как така няма пари за БДЖ и БДЖ трябва да тегли заеми, а другите може да получават пари директно от Дянков.

29

Анонимен

преди 11 години

Грешка в заглавието. Да се чете- "БДЖ изтегли поредния нов заем, който всички ние ще плащаме"

28

Анонимен

преди 11 години

Защо пак заем?

27

Balgarin

преди 11 години

Те съвсем ще затънат така като се обвържат с тая Световна банка.

26

икономист

преди 11 години

БДЖ ще се оправи като се наеме една външна фирма да следи цялата и дейност, всичко да се записва с камери, микрофони, датчици. Като спрат кражбите в БДЖ, със спестените милиони може да се върнат дълговете, и да се модернизира транспорта. Разбира се и ръководителите на БДЖ трябва да са в затвора.

25

минаващ

преди 11 години

Ето така се прави гръцки сценарий.Теглят се кредити безразборно. Едни милиарди отиват някъдеи накрая народа гладува.Това опре ли една държава до Световната банка и МВФ лоша работа.Който с тях се е заиграл, хубаво няма да види

24

ПРОТЕСТ ОТДОЛУ

преди 11 години

ЗА СПИРАНЕ ПРИВАТИЗАЦИЯТА И ЛИКВИДАЦИЯТА НА БДЖ - ПРОТЕСТДнес Четвъртък 18:00АГЕНЦИЯ ПО ПРИВАТИЗАЦИЯ, София, ул. "Аксаков" 2(зад Ялта)

23

Вагнер

преди 11 години

Честито на Световната банка!Вече се сдоби и с Бдж....

22

Анонимен

преди 11 години

нямат как да изплащат лихвите си, затова взимат заем, на който главницата ще е повече от главницата и лихвите, така остатъкът за плащане се повишава и съвсем няма да могат да плащат.

21

частни железници

преди 11 години

това ще е края ако станат частни, имаше един гръцки филм за приватизацията, банките и дълговете... всичко е умишлено - справка частните ВИК на Париж/вече държавни/ и всички далавери, нещата се ВОДЯТ ДО УМИШЛЕН ФАЛИТ!!!

20

Анонимен

преди 11 години

При бойкоикономиката е така - заменяш лош кредит за още по-лош. Заменката на брейдитата на велчев дянков пусна облигации

19

Анонимен

преди 11 години

Това е заробване, те няма да могат да платят и лихвите.

18

Анонимен

преди 11 години

Да фалирва това БДЖ, писна ми да се наливат пари в тази пробита миризлива каца. Всеки, който е ползвал услугите им скоро, знае за какъв потрес става въпрос. Стари и мръсни вагони се лашкат с 40 км/ч. Сигурно индийски

17

maora

преди 11 години

A инaче мутрорептилa Дянков се хвaли кaкво сa постигнaли ГРОБ.....aми всеки среден бизнесмен може с нови кредити дa погaси стaри и дa зaкърпи положението. Все едно aз сегa дa вземa нов потребителски кредит и дa погaся стaрият. В очите нa хорaтa ще съм изключително успешен ли.......Къде сa великите мениджъри учили в чужбинa , т.нaр юпитa и други гейски квaлификaции. Кaк се е допуснaло дa се стигне БДЖ дa имa тaкивa зaдължения......коя чaстнa фирмa ще допусне тaковa нещо...

16

Анонимен

преди 11 години

Спрете социализма и кражбите (които са неизменна част от социализма) и БДЖ ще се вдигне на крака отново...

15

Анонимен

преди 11 години

ДОКОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМЕ ТЕЗИ СЕЛСКИ ТАРИКАТИ ДА СИ ПРАВЯТ ГАРГАРА С НАРОДА? И КОЙ ЩЕ ВРЪЩА ЗАЕМА НА ЕВРЕЙСКАТА БАНКА ДРУГАРИ МУТРО-КОМУНИСТИ? МАЙЧЕ ПАК ПЛЕМЕТО ЩЕ ГО ОТНЕСЕ НА МАРКО ЧАДЪРА. ДА АМА НЕ. ТОЯ ПЪТ ВИЕ ЩЕ ГО ОТНЕСЕТЕ НА МАРКО ЧАДЪРА. И ТО ТАКЪВ ЧАДЪР ЧЕ ЩЕ ГО ПОМНИТЕ ДОКАТО ГУШНЕТЕ КИТКАТА И РИТНЕТЕ КАМБАНАТА.