29

Исти

преди 7 години

И Хитлер в 1945 г. съжали,че е нападнал най-верния си съюзник,но Сталин не му прости измяната.

28

Неразбиращ

преди 11 години

Що за прокуратура, що за съд, що за чудо? "Убийство по непредпазливост". Ама никак не мога да го видя къде е. Отишъл и запалил къщата в която е знаел, че живеят хора, нали? Кое тук е непредпазливо. Познавали са се. Значи е знаел, че единия обитател е на легло. Кое е непредпазливо? Очаквал е, като му запали завивката и той да оздравее и да избяга? Ех, България!!! Защо ли изобщо имаш професия "прокурор", "съдия". То професия "търговец" си има.

27

До aphex

преди 11 години

Ама той е казал ,че НЯМА ДА СЕ ПОВТОРИ.пълен ***

26

A.C.A.B.

преди 11 години

Нека има смъртно наказание такива *** не заслужават да живеят.

25

Глас Народен

преди 11 години

Законодателно да се махнат тия филми дето затворник се прави на болен и го пускат- Жив-умрел да гние у затворо, иначе нема оправия, от щом оня геронтофила дето е последна дупка на кавала се прави на болен и го пускат, смятайте какво става с по-висшите бандюги.

24

XXL

преди 11 години

Шофиране в нетрезво състояние, противозаконно прикачане към ВиК канализацията, отнемане на лек автомобил и похотливо заглеждане на комшийките.......Това са доказателствата+намерен и извзет мобилен телефон и 1000лв в брой с неясен произход;))))....М,дааа????

23

XXL

преди 11 години

Какво сте ревнали всички,това е просто версията на нАродната мИлиция?? Доказателства,самопризнания-тинтири/минтири...Не знаете ли как се събират,доказателства и признания у мВр-ту...???Човека казал,че си купил туба вода....колегите се подписват с ръце и крака,че го чули да казва "туба с бензин"...Единствено човека с червената тога казва кой е виновен и кой е невинен ;)))

22

Деси

преди 11 години

Злокобно е ...

21

KIKO

преди 11 години

ZAREDIL TUBA S BENZIN ZALIAL KA6TATA I IA ZAPALIL BEZ DA ISKA PO NEPREDPAZLIVOST !!! TOVA E PATENT NA BG. PRAVOSADIETO !!!!

20

PI4KA

преди 11 години

LYDI LI SA TEZI, BEEE. YBIISTVO PO NEPREDPAZLIVOST. DA RAZLEE6 POLOVIN LITAR BENZIN , VARHY DARVENA KA6TA I DA Q ZAPALI6 - NEPREDPAZLIVOST.ETO ZA6TO SME NA TOZI HAL- NIE NE NARI4AME NE6TATA S ISTINSKITE IM IMENA.

19

Прасето

преди 11 години

Самопризнанието не е доказателство в съда.Без веществени доказателства и свидетели няма как да се докаже вината .Не го оправдавам , просто споделям !

18

Анонимен

преди 11 години

ХАХА,НЯМАЛО ДА СЕ ПОВТОРИ ,ХАХАХА,ТО ОСТАНА И ДА СЕ ПОВТОРИ ХАХАХА,БАСИ ЦИРКА,САМО ДА ВМЕТНА ЧЕ ТОЗИ ЧОВЕК НЯМА КАК ДА ЛЕЖИ ВЪВ ЗАТВОРА,НЯМА ДОКАЗАТЕЛСТВААААА,НЯМА СВИДЕТЕЛИ ,НИКОЙ НИЩО НЕ МОЖЕ ДА ДОКАЖЕ,АМА НИЩО

17

мнение

преди 11 години

***!!! ТРИ ПЪТИ СМЪРТНА ПРИСЪДА!!! ОБЩЕСТВОТО ТРЯБВА ДА СЕ ЧИСТИ ОТ ТАКИВА!

16

Анонимен

преди 11 години

Това си е 3-но умишлено ...

15

kkk

преди 11 години

piande nekvo

14

dfs

преди 11 години

мислите че се оправи нещо ли смешковци та вие сте същите злобари за 600 лева ше кажете ня някои щи *** майката и ше ви минат сценарии за отмащение включващи болка и та дори смът....никога няма да спре тва докато не са опраите овци такива ....и затвори да построят и бюджета да неможе да ги изхрани системата на увълчва ....и споко накрая сички умираме ше го приживеем ...

13

Анонимен

преди 11 години

Господинов неведнъж е заплашвал длъжниците си, че ако не му дадат 600-те лева за наема, ще ги запали. -----------------------------------------------Планирано, оповестено и извършено...каква непредпазливост !!!!!?????????

12

varg

преди 11 години

Каква смърт по непредпазливост.Това си е тройно умишлено планирано убийство.

11

око за око

преди 11 години

Само след като запали собствената си къща и изгорят най-близките му,може да каже че съжалява..другото е лицемерие и приказки на психопат

10

тцЪ

преди 11 години

Много съжалявам за случилото се. Няма да се повториАми явно няма как да се повтори - хората изгоряха като факли вече вътре. *** такъв! Дори и да нямаше човешки жертви (а то има), пак трябва да лежи поне 15 години за разрушаване на архитектурното богатство на града.