26

damp

преди 10 години

и ме интересува едно не6то от лоялност за6то некои служители казват не знам не мога когато е задалжение на тях да обесняват там за това което са или като видят 4овека караи всеки според 4овека квото е

25

gost

преди 11 години

та 4ак ровят и изли4ните данни на хората в някои саитове нее ли срамота и отговорни хора за това няма ли да попитам

24

gost

преди 11 години

и тия ли зеха да говорят за криза.Верное откакто има работе6ти там с по няколко работи може би са в криза наи вероятно бедняците

23

Анонимен

преди 11 години

Ако смъкнат цените и не надписват сметките-добре.Все пак в някои съседни страни разговорите по гсм са по евтини.Дано и тук да стане така.

22

Анонимен

преди 11 години

Крайно време е да се поправи недоразумението съседни държави да ни контролират комуникациите и да имат реални възможности за подслушване на когото пожелаят. Глобул да го купи патриот или някой утвърден западен телеком оператор.

21

Крали Марко

преди 11 години

До онзи Пичку ти матерна, както е казал сърбина. Аре като си тарикат, купи го ти, бе шамандуро. Нали има патриоти в България, хайде купете телекома!!! Да, ама не! Мишоци, верно сте на всеки километър. Няма значение кой, ще ни купи Глобул, важното е а го накараме, да не ни цака в сметките, да не лъже родителите ни и да не се @бава с нас.

20

до 25

преди 11 години

Знам само че от авточастите правени в Турция на нас и нашите майстори им е дошло до гуша.То вярно,че турското робство е свършило отдавна но те продължават да ни трият с некачествената си продукция.Факт е,че на Форд Транзит турска сглобка на 500 км му изтече фреона понеже тръбите на климатика опират в корпуса на скоростната кутия и от вибрациите тръбите се пробиват.Е какъв е тоя високотехнологичен завод в който това не е забелязано?Наличието на заводи там поначало е недоразумение!!!!

19

Human

преди 11 години

..някой от писалите по-долу явно не знаят що е това турска икономика. Ако забравите за минута омразата си към тази държава и то заради нещо случило се толкова отдавна, ще разберете, че тази държава е в топ 20 сред най-силно развиващите се икономики в света. По време на икономическата криза в Евро страните, Турската държава не е усетила нищо от това и отбелязваше стабилност. Явно хората там знаят как се прави бизнес и то с качество. Нали по делата трябваше да съдим. Ами БГ държава е нищо пред тов

18

Анонимен

преди 11 години

Покрай всичката турска стока в България само това остана.Турско производство=некачествено.Ако и в комуникациите се намесят и тях ще опропастят.Аман от турски сериали и друга турска продукция!Турчин прави добре баклава,локум и дънки.И дотук с качеството.Ако това стане Виваком и Мтел ще се зарадват.Но само те,а не и потребителите!

17

Анонимен

преди 11 години

Е тогава и по телефоните ще вървят турски сериали.Няма опасност някой да си пропусне поредният епизод.

16

Noment

преди 11 години

Blizooo :D :D :D :D Тея са толкова зле, че по добре да не купуват нищо повече в България :)))))

15

до 20

преди 11 години

Това какво общо имаше със статията?

14

Финансов анализатор

преди 11 години

Здравейте, я кажете нещо на широката публика за организацията паркинги и гаражи в цялата страна, защо работят без касови апарати ? На кого са тези ООД- та и ЕООД -та ? И те са фирми като всички остани и трябва да работят по търговския закон ! На всяка улица има поне по двама техни служители събиращи пари ,даже на паяците са им дали полиция да ги пази от народната любов. Само в Стара Загора има касови бележки за платено паркиране, на другите места минаваме с билетче за баня при теляците в Горна баня.

13

Александър

преди 11 години

Важното е условията за работа в компанията да се подобрят, доколкото разбрах от приятел работещ там, точно това са и очакванията. Турските работодатели са по-добри от гърците , ако си вършиш съвестно работата, ще ти се отблагодарят подобаващо.

12

jmi4ko

преди 11 години

ако го купят , махам се веднага от тях, без да се замислям дори

11

!!!!!

преди 11 години

На анадолските диваци не трябва да им се разрешава и да си мечтаят да купуват нещо в България !!!

10

Анонимен

преди 11 години

Xaxa ami da q kupat ama 100% izvan rezanata limonka xaxa...

9

ku4eto

преди 11 години

Turk Telekom пожела Globul.................е ако го купи аз ще отида при конкурентите му

8

онзи

преди 11 години

И като си включиш телефона ще ти казва Алахх Акбар,и ще ти праща по 5 пъти на ден есемеси с цитати от корана и мъдри мисли на Ахмед Джолан....А нема нужда ....

7

Sultan

преди 11 години

Buyurun kardesler