46

срам , срам, срам

преди 11 години

от българската съдебна система,в която парата съди,българска парасъдна система.

45

Анонимен

преди 11 години

Аве Българино кой ще ти помогне ако сам не го направиш?Защо никой не излиза на улиците и не протестира а си седите на топло пред компа.?Щом е така значи ви изнася тази ситуация и сте си добре.Замислете се малко и спрете да пишете глупости на всичкото отгоре и неграмотно!Като доиде БСП тогава ще цъфнете.....Всеки народ си заслижава съдбата....жалко за тези истински българи живели преди нас и загинали за БГ.

44

Анонимен

преди 11 години

Това изобщо не трябва да се коментира,,,почти е сигурно че са си платили за свободата,,,иначе за какво са им 15 000 000 няма как да ги харчат,,или са обещали на тези избори да подкрепят Боко Тиквуна,,,,,,иначе подкрепяха Червените,,лошо,,държавата ни е мафиотска,,бог да пази България

43

а

преди 11 години

То не е за коментар!

42

Анонимен

преди 11 години

ДА СЕ НАДЯВАМЕ И ДА ПОМОГНЕМ ПО-СКОРО ДА ДОЙДЕ ВИДОВДЕН

41

Анонимен

преди 11 години

Сега ми става ясно защо след Девети маса адвокати,съдии и прокурори за били изпратени в Белене,Скравена и т.н.И моето семейство е пострадало,така че не си мислете ,че защитавам дивите ***.Явно обаче,че доста народ от хай лайфа и випа си е бил точно за там.Лошото е че покрай сухото изгоря и много от суровото.

40

Анонимен

преди 11 години

Чудовищна наглост и цинизъм! Какъв Шенген какви 5 лв? Чудно въобще ,че ни приеха в ЕС.*** и престъпници.

39

BG

преди 11 години

ONLY IN BULGARIA - Darzava maitap - Chetete komentar 30 tova 6te stane v BULGARIA - TAPANARIA

38

дърт милиционер

преди 11 години

Този *** /прокурор/ който спря обжалването се казва С.Ненков.....тази *** някога беше военнен следовател....и заедно със адв. С.Георгиева бяха обърнали военното следствие на бащиния......Слушал съм от потърпевши доста пикантни истории....Яко са прилапвали от сгазилите лука...коли, апартаменти....пари...Страшен *** ! Колко ли е лапнал този *** за да направи сега тази гадост ??? *** !

37

Фалконе

преди 11 години

На стадиона в Чили беше подходящо за правосъдието.

36

Анонимен

преди 11 години

ТОЗИ ТЮРЛЮГЮВЕЧ СЕ ЗАБЪРКВА СЪВМЕСТНО С ЕВРОПЕЙСКИТЕ НАЧАЛНИЦИ, КОИТО УЖ КРИТИКУВАТ БЪЛГАРСКАТА СЪДЕБНА СИСТЕМА ! ЦЕЛТА Е НАРОДА ДА БЪДЕ ОШАШАВЕН , ОБЕЗВЕРЕН И ОТКАЗАН ОТ ТОВА ДА ПОСТИГНЕ ПО-ДОБЪР И ДОСТОЕН ЖИВОТ ! НЕЩАСТНИ ДРОГАДЖИИ ХВАНАТИ С 3 ГРАМА ВЛИЗАТ ЗА 5 ГОДИНИ В ЗАТВОРА, А ТОЗИ - 7,5 МИЛИОНА И - НЕВИНЕН ! ТАКАВА ДЪРЖАВА НЯМА ДОРИ И В ЛАТИНСКА АМЕРИКА И АФРИКА !

35

Анонимен

преди 11 години

Явно на българина на 10 години един народен съд му трябва ,че да не пипат от страх да не влязат в следващата лотария.

34

държавата на мафията

преди 11 години

Държавата на мафията ! Какво повече да се каже !? ГАВРА НА СЪДА И ПРОКУРАТУРАТА С ВСИЧКИ ЧЕСТНИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ !

33

kuk

преди 11 години

Цялата правораздаваща система е корумпирана а ние нападаме само съдията,всичко е вързано[ МВР-прокурор-съдия= на много ???? .] Главната роля е на разследващият прокурор от него зависи разследване >обвинение>защита на обвинението. А май материала е калпав все повече се замислям върху думите на ББ. Много е трудно да се направи нещо в бг това е червива система, такава плетеница е, че накрая стигаш до безизходица опитвайки се да постигнеш неща на пръв поглед лесни за разбиране. Силна ръка и воля са

32

123

преди 11 години

Kurompirana sadebna sistema , kato vsichko ostanalo

31

Анонимен

преди 11 години

Единица мярка за корупция - "Българска съдебна система"

30

Анонимен

преди 11 години

15 000 000 са много пари ....

29

Анонимен

преди 11 години

господа съдии и прокурори, съсипвате държавата така! аз съм на 28, образован добре и няма да се върна в държавата ви заради хората там! но се опитайте да запазите поне останалите нормални българи там за да не ви гонят с вилите *** след 20 години и да ви крадат от хотелите и да си направят тяхна държава! макар че какво ви пука на вас, ***!

28

???

преди 11 години

ГОЛЯМ СРАМ !

27

bocko

преди 11 години

Кой имал - дал!Кой можал - взел!Кой е могъл - скрил!Ае, повече обвиняеми няма!