46

Анонимен

преди 11 години

*** които вярват в края на света са навсякъде :)

45

do 44

преди 11 години

mnogo si prav,ama idi obqsnavai na balgarina!Ako go kajat na nqkoi francuzin shte im se izsmee!!

44

do xm

преди 11 години

До 53,naprotiv jiveq okolo tozi raion i povarvai mi,prirodata e mnogo razlichna ot tazi na bg!

43

Ихаа

преди 11 години

Егати красотата!

42

Анонимен

преди 11 години

До An, 44Ne znam ot kade nqkoi hora si mislqtОт музея в Бугараш.

41

Физични явления

преди 11 години

Нещата са много простички. Физически феномени, предизвикани от засилване на Вътреземната Кинетична енергия и оттук засилване на взаимовръзката със Слънцето. Местата, където се проявяват такива явления, вероятно са много опасни, при по-нататъшно нарастване на ВътреЗемната Кинетична енергия = нарасване на взаимовръзката. Общ признак за нарастналата Вътреземна Кинетична енергия е нарастването на броя и величината на Земетресенията и изригването на Вулканите.

40

valya.doncheva

преди 11 години

Taка е, ние българите имаме дарба свише да създаваме суматоха. Да се варди от суматохата с военни части е католическа хрумка, която не би минала на нашего брата през ума. Напротив, ние мило за драго даваме да участваме в суматоха или поне да я представяме на театралната сцена по Радичков.

39

do 45

преди 11 години

mai ti neshto ne si v red,da znaesh!!!!

38

Анонимен

преди 11 години

ето на това казвам отлична реклама. сега селцето ще го напъплят откачалки от цял свят. ще опоскат местните магазини, а местните преди ще напълят джобове. пък после ще вдигат наздравици за наивниците. типично по френски.

37

1

преди 11 години

Каквото и да се случи, България ще я има. Който вече се е прибрал тук - добре. Това е предсказано и от Ванга.

36

крумов

преди 11 години

не може да е край, сега започнаха метрото към летището и следващият лот на магистрала Струма. Спокойно предизборни съботажи са това за края на света

35

An

преди 11 години

Burchard (Bouchard, Burckhart, Burkhart, Burkard, Burkhard, Burkert, Borchardt, Burckhardt and variants, Old English Burgheard) is a Germanic given name, from Burg "castle" and hart "hard". Ne znam ot kade nqkoi hora si mislqt che bogomilite sa dali imeto na selceto , no tezi im misli pochvat da mi napomnqt na makedonskite opiti za suzdavane na istoria , koito vsushnost sa absurdni. Ne go priemaite kato zaqjdane. I az ot nachalo pomislih che moje da ima vruzka mejdu dvete imena.

34

Анонимен

преди 11 години

всеки ненормалник седнал да разсъждава какво щяло да става на и след 21.12. 2012.болни мозъци на Бога и природата ли седнахте да заповядвате ,видяхте ли какво стана след като урагана сенди удари сащ.някой да успя да го спре,айде стига ние таковахме майката на природата на земята и сега тя ни се (отплаща)

33

MZPRX

преди 11 години

С една дума Земята ще подравни импулса си с тактовия генератор в центъра на Галактиката и ще спре да толерира грешките си наречени човеци, изпадащи вечер във фаза, а сутрин извън нея. Икономистите и правистите да не се опитват да ме разберат, не е за тях! Ха, ха, наздраве братя по разум!

32

Анонимен

преди 11 години

като се затрият ционистките клозети -сащ и изрел ще настъпи ново начало за човечеството известно като златната епоха ,за едни край , за други рай, въпрос на светоусещане трябва само 4 ядрени ракети в израиля и 25 парчета в сащ и ще видите какъв земен рай ще настъпи на земята

31

Анонимен

преди 11 години

КАТО (НЯМА НИЩО) ЗАЩО СЕ ИЗСИПВАТ ОГРОМНИ СУМИ КИНТИ ДА СЕ ПРЪСКА В НЕБЕТО С АЕРОЗОЛИ И АЛУМИНИЕВ И БАРИЕВ СУЛФИД ОТ САМОЛЕТИТЕ-КЕМТРЕЙЛЪРС , ЗА ДА НИ ПРЕДПАЗВАТ УЖ ОТ СЛЪНЦЕТО НАЛИ АЙДЕЕЕЕ ТИЯ НА НЯКОЙ ДРУГ,ЯВНО НЕЩО КОЕТО СЕ СЛУЧВА МНОГО ГО ПЛАШИ ЕЛИТА , ЗНАЙТЕ ,ЧЕ ВСЯКО НЕЩО В ПРИРОДАТА СИ ИМА НАЧАЛО И КРАЙ ,ТАКА Е УСТРОЕН ЖИВОТА ,КОЛКОТО И ДА НЕ ИМ ИЗНАСЯ НА НЯКОИ ПЪЗЛЬОВЦИ ,ЩОМ СА СЕ ПРЪКНАЛИ, ЗНАЧИ ВЕЧЕ СА ПЪТНИЦИ

30

Анонимен

преди 11 години

до 27 UFO ,твърфдрние ,ти имаш ментални увреждания,факт,ти си непоправимо побъркан индивид

29

Анонимен

преди 11 години

Това, което ще се случи евентуално на 21 или 22.12.2012 г. е показано в житните кръгове край селцето Аvеbury Manor в Англия през 2008 г. Можете да го видите тук youtube/watch?v=7QtLq-t13kc&feature=related Тогава се очаква не подреждане на планетите в една линия, а избухване на Слънцето и разширяването му 100 пъти, т.е. диаметърът му ще стане 140 000 000 км. Това означава, че Меркурий и Венера ще бъдат унищожени, а Слънцето ще бъде на 65 000 000 км от Земята !!!! Слънцето наистина увеличава размера си и това може да се види от сайта на NASA от stereo-ssc.na.nasa.gov/browse/ в графата за Stereo Ahead и Behind. За това трябва да се види какво е било Слънцето на 01.01.2007(началото на наблюденията) и сега като се сравнят внимателно снимките. Също на sdo.gsfc.nasa.gov/data/ долу в ляво в Soft X-ray може да се види един UFO с размер на Юпитер на разстояние около 100 000 км от Слънцето, който през последните близо 3 години го завърта напречно на оста му през всеки 6 месеца за 8 часа, като редува посоките. Това може да видите от филмите Strange rotations of the Sun at 360. Може би целта му е да забави процесите в Слънцето с разместване на масата водород, която явно вече се изчерпва. Много от вас няма да повярват на това, но нека да проверят преди да коментират.

28

баш историчар

преди 11 години

Чакайте ся аз да ви кажа- тоя край на Европа е изконно македонски още от адамово време. Само че някакви от това село се продали на бугарите за пАри и се обявили за припадници на бугарската нация. Другите френски македонци ги наричали "бугараши", та оттам и името на селото. Всичко друго е измислица и плод на великобугарски/френски/патагонски/мелмакски и всякакъв друг шовинизъм и историчарски фалшификации!

27

Анонимен

преди 11 години

КРАЯТ НА СВЕТА ЩЕ ДОЙДЕ АКО ЯДРЕНИТЕ РАКЕТИ КОИТО ИМАТ НЯКОЛКО ДЪРЖАВИ ГРЪМНАТ НА ВЕДНЪЖ. ТОГАВА АПОКАЛИПСИСА НИ Е СИГУРЕН 200 ПРОЦЕНТА. КАТО ЗНАМ КАКВИ *** ГИ ПРИТЕЖАВАТ ТЕЗИ ОРЪЖИЯ НАПРАВО МИ НАСТРЪХВА ПЕРЧЕМА. ЕДНИТЕ СА ПИЯНИЦИ. ДРУГИТЕ СА НАРКОМАНИ. А ТРЕТИТЕ ФАНАТИЦИ. ПРИ ТАКА ИЗГЛЕЖДАЩАТА СИТУАЦИЯ КРАЯТ НА СВЕТА НИ Е ВЪВ КЪРПА ВЪРЗАН.