25

`

преди 11 години

reporterbg/index.php?id=41676Политическото Густо, майна

24

!!!

преди 11 години

НАЙ ТЪЖНОТО Е ЧЕ СЛЕД НЯКОЯ И ДРУГА ГОДИНА БЪЛГАРИЯ ЩЕ Е САМО В ИСТОРИЯТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!

23

Анонимен

преди 11 години

da vi pravi vpe4atlenia 4e ministr Ceco dnes go niama nikade iz novinite?eto i pri4inata poradi koiato Boiko nai posle se resi da mu bie duspata:МС: Визита на Борисов в САЩ ще има, щом Цветанов е казалНеяснотата около посещението на премиера Борисов във Вашингтон продължи и днес. На въпрос на "Сега" към пресцентъра на Министерски съвет дали действително ще има такава визита и кога, отговорът бе: "Щом министър Цветанов е съобщил, че ще има визита, значи ще има".Вчера първи и единствен за предстояща визита на Борисов в Белия дом съобщи пресцентърът на МВР. Поканата на Обама била отправена във вторник чрез вътрешния министър Цветан Цветанов от специалния съветник на президента на САЩ по въпросите на контратероризма Джон Бренън. "Това ще бъде една от първите срещи на президента Обама с чуждестранен ръководител след преизбирането му за президент", е заявил Джон Бренън пред Цветанов във вторник.Но съобщението внесе смут и от двете страни на Океана, тъй като не е спазен протоколът, по който става организиране на официално посещение. На въпрос на "Сега" вчера за кога е планирано посещението на българския премиер във Вашингтон зам.-говорителката на Съвета по национална сигурност в Белия дом Кейтлин Хейдън заяви: "За момента нямаме официално съобщение". От американското посолство в София вчера отказаха да коментират съобщението на МВР. "Не коментираме програмата на президента Барак Обама", обясниха от щатската мисия.

22

пламен

преди 11 години

Госпожо министър ,обръщам се към Вас за да ви кажа следното-Госпожа Марковска по конституция вече е конституционен съдия и пак по същата конституция , която явно ВИЕ не познавате ,народното събрание няма никакво право да отмени това решение.Моля прочетете си конституцията Госпожо министър.

21

Анонимен

преди 11 години

НЕ НА СЪТРУДНИЧЕСТВОТО С ГРОБАРИТЕ ГЕРБ

20

Анонимен

преди 11 години

Утре Костов ще се сети, че някой друг съдия е корумпиран и пак ли ще правят преврат.

19

този

преди 11 години

КОЙ Е ТОЗИ,ЧЕ ЩЕ ПОМИСЛИ ПОРЕДНАТА ИЗЦЕПКА НА БОЙКО,БРАТ МУ ОТКАЗВА СЕ ОТ ЕВРОДЕПУТАТ,ЧЕ ИМА ПРОЕКТ ЗА ТЕЛЕВИЗИЯ ЕВРОПА,МИЛЕН ВЕЛЧЕВ ЮПИТО ЦЕЛИЯ ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ С БРАТ СИ Е ПРЕВЗЕЛ,ДЯНКОВ ГОВОРИ,ЧЕ ПЕНСИОНЕРИЕ ЖИВЕЕЛИ ДОБРЯ,А БЕ ХОРА СЪВЗЕМЕТЕ СЕ,ПЛЕВЕЛИТЕ НИКНАТ И СИ ОПЛИТАТ,А НИЕ МРЕМ КАТО МУХИ,МЛДИ И СТАРИ ДРУЖНО ДА ВЪРВИМ В БОРБАТА СРЕЩУ ОКОВИЕ НА ОКТОПОДА,КОЛКО ЧЕСТНИ,ТРУДОЛЮБИВИ,КАДЪРНИ БЪЛГАРИ БЯГАТ С БОЛКА ОТ БГ ЗАРАДИ КОРУПЦИЯ,МАФИИ,СЮРОБАЖИНАЩИНА,КАЛИНКИ.

18

uuuu

преди 11 години

Ако съм на мястото на Стоянов, ще откажа 100%. Някаква некадърница, Фидосова да ме препитва. Това е обидно!

17

анонимен

преди 11 години

никога не ми е бил симпатичен Петърчо..но ако бях на негово място..веднага щях да кажа НЕ..не може да си бил президент.и изведнъж да се сетят за теб ..и те направят конституционен съдия..нещо което не ти е работа ..а и имайки толкова проекти на вън ...тук нещата винаги се опорочават ..специалитет си е това на българина..да си гледа президентската пенсийка а от горе каквото падне

16

Обяснявам

преди 11 години

"... промени на правилата за избор на главен прокурор..." Предлаганите от Цацаров промени за електронно, а не ръчно гласуване за главен прокуро във ВСС предпоставят фалшифициране на избора. И на кого е необходимо? Освен на самия Цацаров - по понятни причини, и на Боко и Цв.Цв.,чието протеже е.

15

Анонимен

преди 11 години

това е брилянтен ход по много причини. Хората ще кажат тия са дясна партия я виж кой предлагат. Второ Братко притежава цяла медия - телевизия ще има хвалебствия. Трето доразбива се съсипаното СДС. Четвърто Стоянов е много стриктен и изпълнителен. Като президент се кле че е седесар та седесар. Верен е до гроб. Носът на Костов също ще е натрит за енти път.

14

Анонимен

преди 11 години

Защо постът се дава на партия която има 2-3% на изборите а сега още по-малко. Да го дадат на Атака те поне имат 6 %. Диктатурата на малцинството над мнозинството.

13

Анонимен

преди 11 години

В конституционния съд седесари и комунисти поне слагаха юристи с име а не политици с правно висше образование. Да очакваме УДОБНИ решения извън правната логика на конституцията. Като това от 93 година че ДПС не е етническа и противоконституционна партия.

12

Анонимен

преди 11 години

Каза Круела!

11

Анонимен

преди 11 години

Да се разбира предрешен е. Договорката е налице, иначе той не би се хванал на хорото на Кабиванов. 1000% е той.

10

copy-paste

преди 11 години

"С калесването на Петър Стоянов за конституционен съдия се прави опит автентичната десница да бъде раздробена до степен, при която никакви опити за реставрирането й няма да бъдат възможни. По всичко изглежда, че феноменът Румяна Желева има лошото свойство да се клонира. След двукратното фиаско, което тази дама претърпя на европейска сцена, на бял свят се появи поредното об-ГЕРБ-вано недоразумение злополучната кандидатура на Венета Марковска за конституционен съдия.И съвсем не е нужно да се питаме откъде идват всички тези злощастни проявления на Бойкоборисовия кадрови гений, към които принадлежаха също и Анна-Мария Борисова, и Калина Илиева, и Калина Пенчева, и други разни калинки и разнообразни тьотки. Идват от простотията българска." - цитат от интервю на Едвин Сугарев.

9

аватар

преди 11 години

ОТ ВСЯКЪДЕ МИРИШЕ НА ПОЛИТИЧЕСКИ ДОГОВОРКИ,А УЖКИМ КС ТРЯБВА ДА БЪДЕ БЕЗ ПРИСТРАСТЕН !!!!!БЪЛГАРИО ТА ТИ *** И ПОЛИТИЦИТЕ .

8

Анонимен

преди 11 години

Само евреи ли останаха в България - че все тях тъкмим по важните постове??

7

Deja vu

преди 11 години

Мъчат ме някакви спомени... Спомням си едни президентски избори, на които Петър Стоянов в кандидат-президентската кампания в национален ефир по БНТ извади папка с компромати за своя съперник в надпреварата Богомил Бонев. Богомил Бонев отпадна, но и Петър Стояно не бе избран за президент, защото бе победен от Георги Първанов. Преди няколко седмици в публичното пространство стана ясно, че Венета Марковска ще се кандидатира са за КС и започнаха да се нижат "сигнали" по медиите. И изведнъж Петър Стоянов се появява пред медиите и започва да дава интервюта наляво и надясно. Случайно ли е това?

6

до 1

преди 11 години

на по голяма част от тия *** само имената са им български .