30

х

преди 11 години

До Анонимен68-няма опасност за бг,в бг в полицията не се приемат турци и за редови полицаи,да не говорим за офицери,тук таме има по някой полицай колкото да замажим очите на света.

29

bg

преди 11 години

CIA ubi shah Masud.

28

bg

преди 11 години

Belgia podkrepja Bosna i Kosovo.

27

от ШУМЕН

преди 11 години

АБСОЛЮТНО СЪВПАДЕНИЕ С МНЕНИЯТА НА КОМЕНТАРИТЕ НА #20# и #22#!!!!!!!

26

Анонимен

преди 11 години

Сигурно са проникнали и в Българското Контраразузнаване , ..и не само там , ще ги познаете как са вербувани и не защитават Българските интереси !!!

25

Хъмн

преди 11 години

Щатите наложиха на Европа тъпият толерастки модел, за да я унищожат. И за сега се получава доста добе, а Европейците си траят.

24

Анонимен

преди 11 години

Трябва да изметем цялата ислямизирана *** от ЕС.

23

Сабри

преди 11 години

близките 10-20години сигурен съм ще почнат бунтовете в Европа,ще гледаме с интерес развойте,от западните европейци и ония талибани араби,африкаци няма никаква разлика!Господ да не ти дава да ти висят на главата

22

Анонимен

преди 11 години

ако няма чужденци в Белгиската армия почти няма да има войници,та не само тя има и други държави в Европа

21

Анонимен

преди 11 години

Ислямът да си стои в Азия.Ако е толкова хубав, досега всички по света за тези 13 века да са станали мюсюлмани.

20

До 55:

преди 11 години

За разлика от България където потурнак-тракедонистите се плодят като свинките по първа и втора линия.

19

Белгия е смешка :)

преди 11 години

Белгия е най-смешната държава в Европа. Те ще са първите западняци, които ще останат малцинство в собствената си държава. Половината жители на столицата Брюксел са "от боята" и се размножават като зелени еуглени.

18

Възродител

преди 11 години

При селянина от Правец нямаше турски серияли, *** *** салафисти, талибан, потурнак тракедонисти,тюркоци и подобна ***.Целия народ се чустваше като възроден.

17

123

преди 11 години

islima niama budeshte.i e super sku4en.izpolzvat go za da postignat celi i kato postignat krainata cel kvo hse praviat togava.daje i celia svat da se isliamski???

16

някой

преди 11 години

Ислямистите бавно превземат Европа отвътре. Най-страшното е, че проникват в силовите апарати - армия и полиция. Не е далеч денят, в който ще има опити за преврати от офицери-мюсюлмани.

15

Кармен

преди 11 години

До Анонимен 38Само да те помоля, ако решиш и камикадзе да ставаш,да се взривиш в парламента

14

реалист

преди 11 години

Когато църквата не си е на мястото исляма ще се разпространява. От християнска цивилизация, за най-голямо съжаление Европа върви към мюсюлманска такава.

13

реалист

преди 11 години

Добро утро. Те първа това ще става в Белгия и Европа за най- голямо съжаление.

12

От Австралия(Сидни)

преди 11 години

"Ислямисти са проникнали в белгийската армия"Исляма не беше ли просто религия? Или вече е някаква организация?Що пък да не е "Христяни са проникнали в белгийската армия"Или пък "Атеисти са проникнали в белгийската армия"Що за профанщина се шири по медийте?

11

Ася

преди 11 години

България призна новата Сирийска опозиционна коалиция като легитимен представител на сирийската опозиция. Това съобщи в Брюксел министърът на външните работи Николай Младенов.Абдел Рахман Аяши успява да избяга наскоро в Сирия, където се включва в групата "Ястребите на Дамаск" - част от въоръжената съпротива срещу режима на президента Башар Асад.НАКЪДЕ ОТИВАШ, БЪЛГАРИЙО?