90

Анонимен

преди 11 години

Прокуратурата е оттеглила протеста си срещу оправдателната присъда по делото за пране на пари срещу Марио Николов и Людмил Стойков, стана ясно в сряда. С този акт двамата са обявени за окончателно невинни по повдигнатите им обвинения. Процесът бе силно политизиран още в самото си началото и бе следен под лупа от Европейската комисия. На 21 септември Софийският апелативен съд оправда двамата бизнесмени Стойков и Николов със силно критични мотиви срещу работата на прокуратурата. Още преди да излязат мотивите на съдията Калин Калпакчиев, който бе избран и за член на Висшия съдебен съвет, премиерът Бойко Борисов нападна магистрата за оправдателната присъда. С поведението си Борисов на практика продължи атаките на своя вицепремиер Цветан Цветанов срещу представители на неудобния за тях Съюз на съдиите в България.

89

Анонимен

преди 11 години

Мръсни и гнусни ГЕРБЕРАСТИ ПОДКРЕПЯНИ от ДНЕС БГ

88

Анонимен

преди 11 години

Въобеще някой замисля ли се над условието да си конституционен съдия - трябав да си СЪДИЯ с 5 години стаж. Петър стоянов е бракоразводен АДВОКАТ. От всичките само *** куцкова отговаря на условието.

87

Анонимен

преди 11 години

Човекът който след като бе президент стана партиен лидер, а брат му с неговата телевия стана *** на ГЕРБ - кой е той - най достойния ли е?човекът чиято жена се коментира още? един неуспял бракоразводен адвокат?

86

Анонимен

преди 11 години

"Иване кажи си, те ще те разберат" - думи на един президент към премиера"Нека СДС да не влезе но да не влезе и Иван Костов в парлмента" - думи на бивш син лидер.Човекът който плю царя...и получи подкрепа от негочовекът който като кандидат президет извади Секретни материали и който се е возил на яхит с Чорни.човекът, който въран ИСтория славянобългарская на гърците без да поиска нищо и игра "рипни калинке да тропенеме да си пукната душманите" докато представляваше турците като президент....

85

до ММ

преди 11 години

Не нищо не е наред в държавата България - скандал след скандал.Това в нормалните държави никъде го няма .За най малкото нещо което обърква обществото се подават оставки но не и в България.Мутренска държава.

84

Рачо

преди 11 години

До Дядото БСП,догодина ще спечели изборите ,затова не се пени толкова.Тиквата си отива безславно!!!!!!!!!!!

83

до 89

преди 11 години

леко уточнение сдс не са патеРица на ГЕРБ а са *** на ГЕРБ - в син цикъл

82

Моканина

преди 11 години

СДС или ДСБ - и двете партийки са два файтона хора и продължават да изпадат от тях и да се люспат... А новото луспене го направи бат Бойко...така да се налюспят както те си знаят, че на изборите просто да ги няма вече. и да остане един спомен макър и нагарчаш за старата Демократична партия /коя от двете?/. А това че те отдавна не са демократични партийки се вижда и от факта че освен Кабаиванов никой от членовете не е и чувал за някаква номинация.

81

Jendova

преди 11 години

hm... sega da vidim kolko i za kakvo stavat bg majete - juristi...mogat li i da rabotyat i da pokazvat rezultatite ot rabotata si pred bg naroda!

80

до к.91

преди 11 години

Извинявай ,но ти говориш като луд с оная си работа. Явно си личи,че не си пловдивчанин! Бащата на П.Стоянов е наследник на хиляди, пак повтарям, хиляди декари гора в Родопите, *** с ***! Започни това, защото преди 9-и септеври фамилията на П.Стоянов е била от най-богатите в Родопите. А ти изсмукваш от пръстите си лъжа след лъжа, *** с ***! А Антонина също произхожда от богаташка фамилия! Какво ДС какво ЩАЗИ! Ама ти си *** с "б" , бре ТъБчо!

79

До Мунчо - к.96

преди 11 години

***, за твоя информация ЯЯ като депутат завърши Право в ЮЗУ-Благоевград, само че го е срам да си признае, защото е много далече от тази професия. Защото от комбайнер да станеш юрист е все едно от небето да се пльоснеш на земята. То и от сегшните магистрати немалко са завършили ПУЦ-овете в Бургас, Варна, Русе, Пловдив, ама това им личи...Както и селянчетата, завършили ЮФ на СУ, са си останали със селски мироглед и селска физиономия - виж по-старите съдии от ВКС и ВАС.

78

ДСБ отрепки

преди 11 години

Ей, тези , последните останки от ДСБ, са голяма работа: останали един файтон хора, ама се надули като въшки от злоба,че вече никой не ги бръсне за слива тях, старите седесари, затова плюят и хвърлят във всички посоки храчки и слюнки, че човек смо се отвращава от тях! Тук се хванали 7-8 човека, което си личи по подреждането на фразите в коментара, и хвърлят змии и пепелянки: защо Пешо, а не наш Иван К., или И.Иванов, или генерала-ефрейтор! Къш оттук бре, черни врани, идете да си грачите във в-к Демокрация, ама вие и на него му разказахте играта, десебарски катили! За 5-6 години чрез вашите маши в СДС петима шефове сменихте!

77

Анонимен

преди 11 години

НЕ НА СЪТРУДНИЧЕСТВОТО С ГРОБАРИТЕ ГЕРБ

76

Дядото

преди 11 години

Бсп самотна,никой не я иска, мизерна партийка ,крадлива , еб ...ва ,алчна , ех спинозни скоро няма да ви има . Парлангото мая никой не я слуша, често и залепва релето и голям смях пада.

75

Мунчо

преди 11 години

За информация на форумците! Яне подлогата не е юрист, а е нещо като зоотехник,тост специалист по проблимитте на селското стопанство.

74

П.Петров

преди 11 години

СДС вече не съществува, скоро ГЕРБ ще ги асимилира напълно. ДСБ остана единствената демократична партия в България.Куневата партия тепърва ще се доказва каква е, но все още имам подозрения, че е поръчкова на БКП-ДС олигархията, а коалирането и тайно или явно с БСП, ДПС или ГЕРБ ще е доказателство за това.

73

ВЪПРОС

преди 11 години

Вярно ли е че прототип на дипломатшата в МИСИЯ ЛОНДОН е Антонина Стоянова а на любовника и ДИМО ГЯУРОВ

72

маргарита пешева

преди 11 години

някой чел ли е книжка написана от п стоянов по въпросите на конст праводоколкото съм информирана той е адвокат а от 20 год се занимава с политикаинституцията кс само губи от подобни кондидатури п стоянов йорд соколовмарковска иза избраният вече ат атанасов е завършил школата в симеоново

71

зрител

преди 11 години

Тези смешници разиграват поредния театър . Издигането на кандидатурата на Стоянов не би могло да стане без негово съгласие . Внушава се , че ТОЙ ще направи огромен жест за България , като се откаже от престижните постове , които заема . Виждате ли , какъв достоен и морален човек е . Повдига ми се от тези нечисти игри !