97

Смехурко

преди 11 години

Ако маите можеха да предсказват каквото и да е, нямаше да минат на заколение 10000 души, на на 300-400 пияни испанци :D

96

Анонимен

преди 11 години

Ще има край. Не на света. Но ще има край на нещо.

95

Lepa Brena - Vrati m

преди 11 години

За съжаление обаче няма д ани се размине.И вместо да ходите зомбирани, и да се надявате че , няма как , и този път ще ни с е размине, вземете и почетете ,навсякъде го пише вече...спре ли ТОКА, спира бавно и полека живота, щото всичко се движи с елекртичество...ако искайте вярвайте но днеска по немското радио /не в България/,говориха з атова. И в Бундестага се изпокараха ...преди 5 седмици е останал Нюрнберг без ток, миналата седмица Мюнхен! Който има очи да гледа, който има акъл да мисли. Ако мислите че некой ще дойде да ви хване за ръка и да ви спаси, лъжете се...Нулевата зона е пространство, където не могат да се разпространяват никакви енергии. Ще настъпи пълна тъмнина и тишина, ще бъдат изключени електричеството и природният газ.blitz.bg/news/article/166237

94

крумов

преди 11 години

не може да е край, сега започнаха метрото към летището и следващият лот на магистрала Струма. Спокойно предизборни съботажи са това за края на света

93

$!

преди 11 години

Човекът е Обществено животно.Обществото Ви е Изобретило три способа да се държат хората в робство: Насилие, Пари и Свобода. Цялата власт произтича от Народа и никога не се Връща към него.ПолитициТЕ умеят да говорят дълго без да кажат Нищо, служейки си с много Лъжи, които представят за Истина.Това, което може да се Каже, няма да е истина и Истината не може да се Изкаже. Само толкова може да се Каже и само това е Истина.Богове няма, Както Вие си МислИте, защото при Вас, има само МислИ.Даже и тези МислИ, не са Ваши.Да МислИш,че МислИш Не Означава, че МислИш, а само че Спиш!W.A.D.Времето Ви...Свърши ~2012~.~1<>@~13 $!

92

Бъдещ клошар

преди 11 години

Язък, пак пълен провал. Тъкмо си разпродадох нещата си преди 5-6 месеца и реших да се наживея, като хората, преди световната смърт, и сега за мое нещастие се оказва, че сме обречени още на дълъг недоимък.

91

анонимна

преди 11 години

Краят на Земята-21 декември 2012г.Ще се отработва на 5 януари 2013 г.:)

90

Анонимен

преди 11 години

Аз пък искрено се надявам за вас лично да си е баш край , на вашия свят.

89

Ключът

преди 11 години

Най-големият и най-глупав страх на човеците е от смъртта. Не се бойте простосмъртни, с това Боговете не са искали да кажат, че просто сте смъртни, а че сте прости и смъртни т.е. прихождащи и заминаващи от едно състояние в друго, но ударението е останало на прости.

88

$!

преди 11 години

Там, Там, Горе в Планината, Седеше СаМ @ЧовекЪТ в средата на Гората.Седеше ТоЙ ВъВ Тъмнината, мислИше и Седеше, седеше и МислИше за Зората.А Там, Там, Долу До Реката, Бе пътят, Пътят към Зората.Нерадостна Съдба Ви Очаква, Всички Вас.Времето Отново Скоро ще Свърши - Този Път за Вас и Нас ~2012~.~1<>@~13 $!

87

$!

преди 11 години

Играта, Играта, тя ще Реши, Тя ще реши...Съдбата Ви.Времето...Реши - Шест Деветки То Да Обърне.Шест ШесТици ще Станат ТЕ Сега.W.A.D.Времето Ви...Свърши ~2012~.~1<>@~13 $!

86

$!

преди 11 години

Знаем, Вие сте Убедени, че РазбираТЕ онова, което си МислИте, че сме Казали. Но не сме сигурни дали ОСъзнавате, че това, което сте Чули, не е Същото, което сме Имали ПреДвид.Светът е пълен с ***, и никой не ЗаБелязва своята глупост, даже и не ПоДоЗира! W.A.D.Времето Ви...Свърши ~2012~.~1<>@~13 $!

85

$!

преди 11 години

Времето, за разлика от Парите, не се Натрупва.Ако се Чувствате добре, не се Безпокойте - ще го Преодолеете.Никой не бива да бъде Изключение. Ако се живее сред Луди хора, Трябва да се научи какво е Лудост.*** си остава ***, Дори и да е Облечена с костюм и вратовръзка.Учените *** са най-лошите ***.Нищо на този свят не може да се извърши без грешки, Защото глупациТЕ са така Изобретателни! С отстраняване на Причината изчезва и Следствието.Приятно - ще бъде този миг, който Не Очакваш.Хората повече вярват на Очите си, отколкото на ушите си.Необходимостта Не Знае Закон.Брадата Расте, а главата нищо Не Знае.W.A.D.Времето Ви...Свърши ~2012~.~1<>@~13 $! Приятно Прекарване.Чест е не да попаднеш в Рая, а да те Изгонят от Ада.

84

Анонимен

преди 11 години

КРАЯТ НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА ДОЙДЕ НА 10 НОЕМВРИ 89 Г. КОГАТО ЕВРЕИНА АНДРЕЙ ЛУКАНОВ И ЕДНА ШЕПА БРАДЯСАЛИ *** СКРИТИ ЗАД СИМВОЛИКАТА НА СДС СВАЛИХА ПОСЛЕДНИЯТ БЪЛГАРСКИ ДЪРЖАВНИК -ТОДОР ЖИВКОВ .СЕГА НАРЕД Е ДА БЪДЕ СВАЛЕНА ЦИОНИСТКАТА ЛИХВАРСКО-БАНКЕРСКА СИСТЕМА И ЖАНДАРМА КОЙТО Я ПАЗИ -САЩ ,СЛЕД 21 ДЕКЕМВРИ 2012 ,НО ТОВА НЕ Е КРАЙ НА СВЕТА , А НАЧАЛОТО НА НОВА ВЕЛИКА ЕПОХА ИЗВЕСТНА НА ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО КАТО ЗЛАТНАТА ЕПОХА ,КРАЙ Е САМО ЗА МОШЕ И ПРОДАЖНИТЕ ЕВРЕЙСКИ МЕДИИ

83

Царичина Дупка

преди 11 години

До Анонимен 89 Хахахаха тоя коментар цепи мрака :D

82

Джигита

преди 11 години

Имам вино, имам и ракия, имам и свинско и въобще не ми дреме. :D краят на света ще го посрещна, като пич.

81

Анонимен

преди 11 години

Сега кой ще плати за психическия тормоз, упражняван чрез тази новина с години от всевъзможни медии (по поръчка най-вероятно) над хората. Няма страшно, Господ гледа какви ги вършим.

80

Анонимен

преди 11 години

манипулират ви хора. жидовската пасмина ви манипулира

79

Tengrianin

преди 11 години

Снимката не е истинска от паметник 6, Тортугуеро. Още 2009 в Воини на Тангра сме я показали и писалиvoininatangra.org/modules/ipboard/index.php?showtopic=2621&st=0&#entry37507

78

Анонимен

преди 11 години

"Културата на маите". Каква култура? Тия са принасяли по няколко хиляди хора /как няма да изчезнат/ в жертва за да им е плодородна годината. Ако са могли да предсказват, да си предскажат дали е плодородна без да колят сума ти народ. Не са знаели дали ще има какво да ядат след няколко месеца, а са предсказали нещо си за 2012г. Маите са изчезнали, но балъците не са още.