283

Факти

преди 11 години

Детската смъртност в Чехия е под 3/1000. Детската смъртност в Бг е над 9/1000. При 100 % асистирани раждания в болнични условия. Получава се разлика от 6/1000 при сравнение с една страна от бившия източен блок. Ще отида и по далеч. При 70 000 раждания това прави 420 бебета. Бебета убити от нашата система на "здравеопазване", защото в Чехия ги спасяват... Ако имате нещо между ушите си поне се замислете преди да се дадете живота на децата си в ръцете на тази система.

282

До 323

преди 11 години

Ами не се кръстя! Ти ако искаш цял живот се кръсти и живей в страх, но не го споделяй с другите ;-)Нищо лично, но ако на теб ти изтича акъла през телевизора, това не важи за всички, колкото и да ти се иска всички да са като теб!

281

До 325

преди 11 години

Сега да ти кажа за моята "ненормалност":Кръвта се изтласква при излизането на бебето по естествен път към плацентата и това не е измислено от лекарите! След като бебето се роди по същия естествен път кръвта започва да се стича обратно в бебето. Ти дори да не си чела медицинска литература, ако се замислиш ще ти светне!И лекарите ако знаеха всичко, нямаше да има опит - грешка! Само ти изписват различни хапчета и ако и това не помогне вдигат дозите, докато....Лекарите вече не лекуват, печелят!

280

До раждала вкъщи

преди 11 години

Ти си абсолютно ненормална!Сектантка ли си,промит мозък ли си ,или просто си с шизофрения не е ясно,но със сигурност не си в ред!Как така кръвта излиза от бебето,за да се роди по-лесно,бе моето момиче?!Ти докосвала ли си се изобщо до медицинска литература(анатомия и физиология на човека),та говориш такива глупости?!В потрес съм от лудостта ти,с която се опитваш да"заразяваш"хората във форума!Добре,че не /ти се връзват...Ако се нуждаеш от психиатрична помощ,има начин да ти се помогне!Недей така!

279

съд

преди 11 години

Явно трябва да се забрани на сектанти и изперкали да се размножават.

278

До 320

преди 11 години

Точно така е! 80% от здравословните проблеми и при децата и при възрастните са от ваксините!!! Чак е ужасно, за да е истина! Но ако илюзията е приятна и красива, то истината може да бъде и грозна и болезнена!

277

Анонимен

преди 11 години

Г-жо Терзиева, как не ви е срам! Разчитате на късата памет на обществото, но някои помнят,че с ваша помощ миналата година умря при неасистирано раждане вкъщи бебето на Цветелина.4,200 кг здраво бебе се задуши заради Съветите на Родилница! Съд за вас, а не пресконференции!

276

Анонимен

преди 11 години

стига с тези глупости за ваксините!голяма истерия,че са вредни.според тези филчета всички сме с някакви увреждания от ваксини, ако им вярваме,излиза,че 80 процента от децата днес са болни,вследствие ваксини.

275

пак до 316

преди 11 години

А това с ваксините да ти кажа е най-голямата конспирация!Гледай "изстрели в тъмното" има го в тубата. Да видиш последствията от ваксините!!!Не не мисли, а се информирай, не се самозалъгвай!!!С ваксините се извършва най-големия геноцид над човечеството!!!

274

До 316

преди 11 години

Ти как разбра, че плацентата не е полезна?Та чак "боже опази". От кво да те пази? Ти ако не се опазиш, ни лекар, ни бог, ни ББ ще те опазят! Но ще се представят за спасители ;-)Не вярвай на медиите. Те са собственост на банките!!! Там всичко е за пари, ни бог, ни човещина ще намериш там. Цели правителства треперят от медиите. Четете независими медии, не отхвърляй всяка информация преди да я провериш няколко пъти и трупай личен опит, щото друга истина няма!

273

Терзиева

преди 11 години

До Една Майка:Всъщност няма нужда линейка да чака отпред.Това е някакъв мит, пуснал дълбоки корени в българското медийно пространство.Всъщност в Канада и в Оденинето Кралство властите са си направили внимателна калкулация и препоръчват извънболнично асистирано раждане като по-изгоден вариант за данъкоплатеца.

272

Светла

преди 11 години

Не мога да разбера млади и образовани жени, а се държат като в първобитният строй. Много ми е интересно като всички спрат да си ваксинират децата как ще се справяме с епидемии от отдавна изчезнали болести. Пък като са толкова богати и образовани и четат много как са пропуснали факта, че една шарка като морбили например, за която има ваксина, е най-често срещана в ромските гета където не си ваксинират децата. Някои от същите тези жени си ядат плацентата, че била много полезна. Боже опази!

271

Терзиева

преди 11 години

До Анонимен:Може ли да дам един от възможните отговори, понеже аз участвах в подготовката на въпросната пресконференция?Може да се каже,че съм един от активистите.Та исках да подсетя, че всъщност ние (Сдружение "Родилница, а и другите юридически лица с нестопанска цел) изразяваме нашата позиция - тъй като сме част от цялото общество.Не можем и не желаем да изразяваме позиция от името на цялото общество.Преди да ни осъдите, моля, изслушайте ни."Не съдете, за да не бъдете съдени"

270

До 301

преди 11 години

Не натравам нищо, а споделям личен опит без страх от набезите на страхливите.Просто прочетете за новия закон за детето. Там дето вече няма "закрила".Вижте за какъв геноцид с бедните жени ще се сблъскаме. Но не мислете, а го прочетете.Защото аз не съм бедна, но се плаша за бедните, понеже съм човек и не живея сама на земята. И в тубата има много за този закон, който го не мина. А сега се чудят как да го върнат в пленарна зала с ужасно важния мотив, кой къде ще ражда?!?!?!?

269

До 308

преди 11 години

Не съм казала, че ми трябва екип :-)Дръжте си лекарите и екипте. Който иска да ражда с екип да си плаща и да му пращат екип.Който иска в болница, така да е. Но аз си раждам абсолютно сама! Няма по голяма истина от личния опит! А от страх много не го придобиват, а оставят лекарите от страх да ги тровят с болкоуспокояващи и хирургически намеси само за пари...

268

Анонимен

преди 11 години

До Име!:Много ти разбира главата на тебе! Ако имаше и най-бегла представа за усложненията при едно напълно нормално раждане, нямаше да я напишеш тази глупост. Натискането се прави не за кеф на докторите. Така се спасява бебето, когато трябва бързо да излезе и това е единствения вариант. Счупването на ключицата е неприятно усложнение, свързано именно с необходимостта от светкавично изкарване на бебето от родовия път, защото тогава няма време да се освободят раменцата постепенно.

267

ИМЕ!

преди 11 години

"През 2003 родих сина си. След раждането излязох от болницата със спукано ребро, а той беше със счупена ключица. Наистина травмиращо за мен раждане. Нямах възможност даже да науча бебето си да кърми."До Госпожата, чиято дъщеря ще я обслужват в болница, замислете се дали искате това да се случи на вашата дъщеря, защото най-вероятно няма да е нещо много по-различно.

266

досетлива

преди 11 години

Ааааааааааа не тъй бе джанъм! Кво ще става с АГ болниците?

265

ан

преди 11 години

в училище вкараха разни психоложки да пият кафета с шефките и да дават акъл на палавници как да пречат на останалите и на учитеблкитесега пък някое лоби реши по този начин да се намести в общественото пространство и да гълта парички лесни разбира сесамо дано управляващите не ги послушат,че ни омръзна от лобитаизведнъж някоя болест стане по важна от другите и се започва голяма обработка а тези лигли където и да родят ще им е крив света и децата им ще бъдат като тях и ще търсят все няко

264

Анонимен

преди 11 години

До Родих си в къщи 4!Във форума можеш да напишеш, че и 14 си родила вкъщи ;) А може би дори си мъж?! Прави каквото щеш!Но при такива болни мозъци мисля че държавата час по-скоро трябва да приеме закон за това и да ви ВМЕНИ ОТГОВОРНОСТ и да ви задължи да си поемате разхода за медицинско обслужване!Като отиде дъщерями да ражда в болница, дежурния екип ще обслужва нея и още 5-6 за една смяна! А на теб екип ще ти виси до г*за цяло денонощие!