229

капо

преди 11 години

Тоя ***...пардон Петьо не се ли закле като Президент пред "алтернативния патриарх" Пимен?Той ли ще брани Конституцията и морала?

228

Анонимен

преди 11 години

както се казва, отиди коня в ряката... за англоезичните: ъуент хорс то дъ ривър....честито!

227

Анонимен

преди 11 години

ОХ!!! Останаха 2 дена!!! Защо държиш в напрежение цял един народ бе Петърчо?!?!?!? ...че и Русия..че и щатите... че и ЕС....

226

Анонимен

преди 11 години

П. Стоянов е член на Европейския изпълнителен комитет на Трилатералната комисия. Сега Рокфелер ще си има конституционен съдия в България. А България ще потъне в глобализма и ще изчезне от света.

225

боже

преди 11 години

този е срам за народа, четете 354 и др.,безскруполен играч, достигнал до президентски пост,него ли ще ни предлагате за съдия, той искаше да унищожи делото на Кирил и Методий,не посягайте на паметта на честния Лучников.

224

Петров

преди 11 години

Ха на бас че Пешо-Коня е решил да приеме харният пост на 5-тата секунда след като му направено това златно предложение. Първите 4-ри са му били необходими да го асимилира.От дребен бракоразводен съдия с лимитирана практика става конституционен съдия. Кой сега е ударил джакпота? На печелившият честито!

223

Анонимен

преди 11 години

KАТЪРА ОТ ДС,КГБ!

222

bai bonio imanara

преди 11 години

EVREISKITE PARAZITI VAN OT BALGARIA

221

Анонимен

преди 11 години

Бат' Петьо е пич!

220

ПЕШО КОНЯ СЪДИЯ

преди 11 години

ПЕШО КОНЯ, ТРЕТОРАЗРЯДНИЯ БРАКОРАЗВОДЕН АДВОКАТ КАК ЩЕ Е КОНСТИТУЦИОНЕН СЪДИЯ, КАТО ОТ 10 ГОДИНИ СКИТА ПО СВЕТА,ЧЛЕНУВАЙКИ ВЪВ ВСЯКАКВИ ФОРМАЦИИ,КЪДЕТО ПОЛУЧАВА КОЛОСАЛНИ СУМИ.ПЪТУВА БЕЗПЛАТНО,ЖЕНА МУ И ДЪЩЕРЯ МУ ЖИВЕЯТ РАЗТОЧИТЕЛНО В ЧУЖБИНА,СИНЪТ МУ ВЪРТИ ЗДРАВ БИЗНЕС СЪС СОЛИДНО ПОЛИТИЧЕСКО ПОКРОВИТЕЛСТВО.СЕГА ЩЕ Е ПОРЕДНИЯТ ПОЛИТИЧЕСКИ ИГРАЧ В ЕДНА МНОГО СОЛИДНА И ВЛИЯТЕЛНА ОРГАНИЗАЦИЯ. ПОРЕДНИЯТ ПОЛИТИЧЕСКИ БРОКЕР,КОЙТО ОТЛИЧНО ОСРЕБРЯВА ПОЛИТИЧЕСКАТА СИ МИМИКРИЯ.ПОРЕДНИЯ КУЦ КОН НА БОКО

219

Мисия в Лондон

преди 11 години

Абе имаше един филм, май действието се развиваше в Лондон и нещо беше свързан с нашето посолство и т.н.май беше български филма.Как ли се казваше?Да питаме г-н Петър Стоянов.

218

Ку-Ку

преди 11 години

Най-после една смислена кандидатура, предложена от Боко

217

Анонимен

преди 11 години

Всичко е бутафория от Б Б.Ако има избор то той трябва да е между не по-малко от 3 кандидати.Да кандидати, а не представени лица.Те за това е и голямото нищо по процедурата за избор на КС.Бат Петьо не става - много е зависим, като сегашния президент е гола вода с жена си

216

Анонимен

преди 11 години

само една обединена около ДСБ десница, широко подкрепена от всички предприемчиви и интелигентни хора в страната и чужбина, е в състояние да предотврати предстоящата национална катастрофа !!!Иван Костов е единствената политическа личност, която е доказала че може успешно да я поведе и извади България от трагичното положение в което се намира! който не достига до този извод, а вярва че ГЕРБ, БСП/БКП, ДПС, Кунева, Кабаиванов ... ще спасят страната, е силно заблуден... [Прочети целия коментар] и трябва непременно да се информира или има болна фантазия и трядва да се лекува.

215

abvlado

преди 11 години

Нищо няма да мисли, той си получава заслуженото, като най-главен разбивач на дясното и най-подъл враг на Костов, вече 14-15 год. работи на това поприще. Господарите му достатъчно го наградиха материално, сега и морално за да продължават да му се радват.

214

Всичколог

преди 11 години

В България най-некадърните стават за всичко - царете стават премиери, премиерите стават футболисти, президентите стават съдии, "бизнесмените" стават президенти, учителите по физическо стават министри на "сикрит сървис", палячовците стават журналисти, *** стават "царе"! Както казват съседите - пълен и жалък сеир!

213

но

преди 11 години

аз не мога да се видя на власт,и да нося отговорността пред целия български народ,за да клекна пред друга партия да ми назначава хора.

212

йй

преди 11 години

50 000-60 000 работят в съдебната система,Толкова ли е трудно да се организира един конкурс?

211

Да, ама не!

преди 11 години

Пък разправят, че имало разделение на властите!

210

Сашо

преди 11 години

Дали пък не се свършиха българите,че от 89г. 300-400 човека се въртят в парламент,народно събрание и телевизии!