93

маргарита пешева

преди 11 години

защо и трябваше на тази жена този цирк това унижение спокойно може да стане адвокаткато се води човек по чужд акъл т.е по така наречените независими това е резултатаза кс трябват много учени хора с книги статиичленство в чужди институти коитосе занимаватцял живот само с наука търговци само уронват престижа на кс

92

София

преди 11 години

За какво пенсиониране говори Марковска? Тя е само на 61 години. И 20 заплати. Не и трябва тото.

91

----

преди 11 години

И аз вярвам в справедливостта - в божията справедливост

90

ДО 107

преди 11 години

НЕЗАВИСИМАТА ПЕНСИОНЕРКА БЕШЕ ПОДКРЕПЕНА ОТ ЦЯЛАТА ГЕРБЕРСКА ***+ДПС И САМО ОТ ОСЕМ ***.

89

Анонимен

преди 11 години

На един човек като му кажат пръдльо името остава за цял живот.Виновна , невиновна това е . Да си стои на пейката пред къщата и да се радва на парите си.

88

Анонимен

преди 11 години

"Независимата " пенсионерка Марковска сега може да се кандидатира за депутатка от БСП/ДПС/

87

Анонимен

преди 11 години

Поредния хитър ход на герберите. Нямаше как да я махнат от ВАС и я избраха в КС, но там я хързулнаха и хоп най-добре в пенсия.

86

аз

преди 11 години

Разгеле, най-после! Като си за пенсия бе мила, къде се буташ ????? Нагличка си е бабетката !!

85

Анонимен

преди 11 години

Предлагам, пенсионната възраст на съдиите да стане 50 г. и веднага да ги махат. Докато не се изчисти съдебната система от бивши, няма да се опаравят нещата. Да дойдат млади хора, необременени от миналото си. Но да бъдат назначавани с конкурси, а не с такива политически назначения.

84

анонимен

преди 11 години

Напълниха и сметките с няколко милиона и я убедиха да напусне, че много хора са замесени и много неща знае тая Марковска. Папките с инфото в някой сейф и, а са я махнали, а е изпяла всичко за Бойко и останалите мафиоти. Най накрая склони срещу сериозна сума да "излезе в пенсия". Това е България - управлявана от мафията.

83

Дон Карлеоне

преди 11 години

абе тоя зъблю, като президент неможа да се оправи-все партиини дела решаваше,като адвокат-никой няма спомени-а сега най-виш магистрат.Е ГАТИ ДЪРЖАВАТА! ДЕМОКРАЦИЯ-АМА НЕ!

82

Гладен Пенсионер

преди 11 години

До Пенсионер.Да разбрах те. Няма как да се докаже, каквото и да е.

81

Гладиатор

преди 11 години

Баба Венетка има милиони в зеленотака че хич няма да я мисля.

80

Пенсионер

преди 11 години

До Гладен ПенсионерПриятелю,За мен всеки е невинен до доказване на противното.Що се отнася да конкретният случай мисля ,че един"гаф" не може да се потули с друг " гаф" "Творци" на гафовете са Парламент, Прокуратура ,Президент.Който е"газил лука" трябва да отговаря.Няма наши ,няма ваши.Трябва да се доказват придобитите имоти и богатство на голяма част от политици ,магистрати , министри и министерчета.Но ,уви това никога няма да стане ,а ние само ще се "дърлим".Не знам дали ме разбра.

79

A

преди 11 години

Хайде бабо Венетке, че от пощвнския клон питат кага да ти извадят картон за пенсия. Не ти мина ноМерът, но пък пенсията е добра и едва ли я заслужаващ,

78

Гладен Пенсионер

преди 11 години

До Пенсионер, да разбирам ли, че вярваш в невинността на въпросната пенсионерка ?????Или щом е от "нашите", даренията са на земи и хотели са добре дошли.

77

до 92

преди 11 години

Не си прав. Има много способни млади хора с юридическо образование, но те нямат място в съдебната система. Не е тайна какви връзки, политически протекции и рушвети в хиляди са нужни, за да станеш съдия или прокурор. Нищо не се е променило. Конкурсите са пълна порнография.Кадърните млади юристи най-много да станат дознатели, ако имат късмет.

76

Пенсионер

преди 11 години

До Гладен Пенсионер 91Няма нужда да потвърждаваш моята констатация. Ясно е ,че си млад Гербер. Личи по арогантността и правописа ти.Що се отнася до обръщението "пич", поласкан съм.Иначе-бъди здрав и мисли със собствената си глава.

75

Анонимен

преди 11 години

Някои излизат в пенсия по болест... Марковска излиза в пенсия по наглост.

74

Анонимен

преди 11 години

Ако Марковска беше уволнена заради корупция, тя трябва да бъде съдена и лишена най-малко от тлъста пенсия, а Борисов трябва да бъде разследван от комисията на Янев за корупция в парламента. Иначе всичко е пореден цирк на ГЕРБ и СДС и го замазват с Петър Стоянов.