76

kali

преди 8 години

iskam da stana jena

75

Лелеее

преди 11 години

До От Австралия(Сидни)До От Австралия(Сидни)Ох, горкичкият, тебе природата те е осакатила толкова колкото и сам не можеш да се осакатиш, онела ти е чувството за хумор, моите съболезнования!

74

пушач

преди 11 години

Тея двете/двамата си приличат като сестри! Да ни би лейдито да е било женено за брат си?

73

Анонимен

преди 11 години

Ееееегаси, тоя има по-големи цици от жена си!

72

Анонимен

преди 11 години

Сега ще си намерят един шофьор на тир (българин) и готово.

71

От Австралия(Сидни)

преди 11 години

до 89"хомосексуалисти, и диабетици, и мормони " Като те гледам как си сложил диабетици до мормони и хомо явно диабетиците са някакви сектанти, събират се всяка седмица пред един кабинет :D :D :DТебе природата те е наказала повече от изброените :D :D :D

70

До 91

преди 11 години

Да, от една страна си прав, но нещата в случая са доста различни.Просто исках да обясня на човека, че не е Господ и няма право да казва кой, как да живее.Дали одобрява или не такива хора, е без абсолютно никакво значение.Все едно някой да каже на него, на теб или на който и да е, че не одобрява, да се возиш в градски транспорт, например.Това, че органически не можеш да понасяш такива хора, е лично твой проблем.Те няма да се променят, заради теб.

69

някой

преди 11 години

ранди вече транссексуален а тялесбийка :D

68

Анонимен

преди 11 години

Обаче нито дума относно същината на промяната при Ранди- той само си съжителства с Шели, откакто е жена, правейки секс с други мъже или? Защото от статията става ясно, че той просто решава да стане жена, а всичко си продължава постарому, едва ли не- нещо, в което аз не вярвам. За да се реши на такава крачка пичът, явно си харесва мъже- в такъв случай "бракът" му с Шели се превръща просто в близко приятелство. Другият вариант е Ранди да се възприема вече като лезбийка и все още да дели една постеля с жена си! Но пък, в такъв случай, би трябвало и жена му вече да е лезбийка, предвид промяната на мъжа си......... Луда работа!!

67

до 90-ти

преди 11 години

Щом като не си съгласен/на с човека би трябвало да го "изключиш от системата", както си написал/а, не да спориш с него. Или и моите мозъчни клетки не ми позволяват да го разбера?:) 87-ми коментар те е определил достатъчно точно, че и описателно.

66

До 83

преди 11 години

Но не си е никой, за да го съдиш.Всеки сам избира как да живее, стига да не пречи на околните.Един такъв човек не пречи с нищо.Когато не харесвам или не удобрявам нещо, аз тотално го "изключвам от системата".За съжаление мозъчните клетки на повечето хора, не им го позволяват.

65

Обява

преди 11 години

Търсят се толерантни, отворени и с прилична външност за новия генетичен риалити експеримент "Роди коза", моля всички желаещи да се явят на Сточна гара утре в 7,30. Приемат се и хомосексуалисти, и диабетици, и мормони , но моля да си носят собствена коза. Кастингът ще се проведе със специалното експертно участие на член на Световната Организация по Озеленяване на Квартал Филиповци. Не пропускайте уникалния шанс да станете нашата звезда и да спечелите симулатор за кокошки. Хубава вечер и успех!

64

Анонимен

преди 11 години

nepishe nishto za detsa predpolagam 4e niamaat takiva po negova vina abe s niakolko dumi SLABOPSIXI4ESKI LI4NOSTI KOLKOTO SHTESH

63

Аман, бре!

преди 11 години

От коментарите за пореден път се убеждавам в едно- най-нетолерантните хора са тези, които постоянно призовават за толерантност. Аз "нетолерантният" мога да допусна, че има и други възгледи, различни от моите, но толерастите- никога. Веднага ти лепват безброй етикети, смятат се за "по-прогресивни", защото са приели нечие мнение за такова, дори без да се замислят много над него. А най- интересно е, ако им предложиш да се поставят на мястото на този, когото защитават неистово- направо изтръпват.

62

Анонимен

преди 11 години

Ne 4e ne6to, ama tuk nqma li ***?!?!?! Foruma e pylen sys wsqkakwi izwrateni seksualni komentari, koito NQMAT NIKAKWA RABOTA W NOWINARSKI FORUM!!!!!!

61

do 10

преди 11 години

Ne moj 4owek. Demokraciqta nito e syzdadena ot ***, nito e degradirala sistema. Demokraciqta e prosot za silni INDIWIDI s mozyk w glawata si i principi, koito sa sposobni da gradqt zdrawo ob6testwo, umeqt da se dyrjat KAKTO kato indiwidi, mislejki samostoqtelno, TAKA i kato ob6testwo otstoqwajki ob6tiq interes. Ne6to koeto e tolkowa dale4no za bylgarina. Kato magareto i kosmosa.

60

do 72 i 73

преди 11 години

Samo da wi popitam: wie nali ste naqsno, 4e towa za koeto goroite se nari4a incest i e podsydimo w po4ti cql swqt s izkliu4enie w ciganskoto ob6testwo, India i nqkoi miusulmanski strani.

59

Анонимен

преди 11 години

Разминаването между пол и психиката определено е отклонение от нормата. Човек ако иска, може да убива, изнасилва, краде. Къде е границата на така прокламираната "толерантност"? Той може да си смени пола, а аз не съм длъжен да го одобрявам като поведение, живеем в свободна страна.

58

Super sa

преди 11 години

Щастлива двойка браво !

57

Анонимен

преди 11 години

Тоя не се ли вижда на какво прилича...А и тази до него, лика прилика.Боже, пази ни децата!