7

mitko

преди 11 години

ANONIMNITE SA SATANISTI, NE IM VQRVAITE

6

Анонимен

преди 11 години

до анонимните --- Ах,каква си щура,ще ми счупиш к..а !!!!????

5

кш

преди 11 години

Браво на Анонимните,докато не се оправи тая *** никакво спокойствие.Или хора ще стават или гората да хващат.Били сме гои,кучета,***,магарета според тяхните тълкования...ще им слугуваме,защото просто си помислили,че били богоизбраните.Аде,бе кой пък им го казал?С труда на милиони хора забогатяха и си помисиха,че това е вечно.Превърнаха света в лайнярник и сега трудно ще го изчистим.С векове обвързаха с тях и кралства и държави и сега ги държат в икономическа и военна зависимост.Егати паразитит

4

Nina

преди 11 години

Къде е сега Хюманс райтс уоч базирана в Ангпия или където и е удобно? Значи за едни държави може да се гонят правата за отделния човек а за други държави неможе. *** американска политика. Направо ме е гнус сега от тях!

3

SS

преди 11 години

До онбашиятаБратми внимавай с изказванията да не те тресна и тебе хакерите.А иначе добре си тормозят еврейчетата, нека и те веднъж да са от потърпевшата страна.

2

Анонимен

преди 11 години

ТОВА НЕ СА ХАКЕРИ А РАДЕТЕЛИ ЗА МИР. КЪДЕ СЕ СПОТАЙВАТ ОРГАНИЗАЦИЙКИТЕ ДЕТО САМО ГОВОРЯТ А НИЩО НЕ ВЪРШАТ? НАЛИ ИМА ТАКИВА КОИТО СЕ ПРЕДСТАВЯТ В ЗАЩИТА НА ЧОВЕКА ДРУГИ СЕ ПРЕДСТАВЯТ В ЗАЩИТА НА ДЕЦАТА. Е КЪДЕ СА ПИТАМ И ОТГОВОР НЕ ИЗКАМ ЗАЩОТО НЯМА ОТ КОЙ ДА ГО ПОЛУЧА. ТОВА СА ОРГАНИЗАЦЙИ ФАНТОМИ КОИТО ОСВЕН ДА ПЕРАТ МАНГИЗИ И ДА ЛАПАТ МИЛИОНИ ЗА ДРУГО НЕ СТАВАТ. БРАВО НА РАДЕТЕЛИТЕ ЗА МИР. АТАКУВАЙТЕ ТАКА ЧЕ ДА НЕМОГАТ ДА СИ ОПРАВЯТ СИСТЕМАТА С ГОДИНИ.

1

онбашията

преди 11 години

след цял ден сражения в кибер пространството, онанимните се отдадоха на заслужена почивка с чипс и порно