14

Анонимен

преди 11 години

Пълни глупости са това, че 'Ломоносов' е затворен за 24 часа! Цял ден си учихме. А когато попиташ някой учител защо сме на училище, отговора беше 'за да не отучваме в събота'

13

тцЪ

преди 11 години

Хмм, а дали тези заплахи за "бомби" не са заради наближаването на класните и оформянето на срочните оценки?

12

Анонимен

преди 11 години

до 11В Бг ,...не се смята за терор !?

11

Анонимен

преди 11 години

...Има едно изречение :"Слаба държавност",за да се качат и малките разбойници ,на главата на държавата !

10

1

преди 11 години

Това не е ли ТЕРОР????

9

до 8

преди 11 години

не е полицията, която решава дали ще се затвори едно училище, другаркоа директора на училището

8

ори

преди 11 години

Ха ха ха...5,селяците нямат навик да изпълняват забрани,нито имат чувство за хумор и бързат да натиснат минуса за да се докажат :)) За това и виц има-На една пейка имало надпис "Пази се от боята"и номалните хора я подминавали,но все се намирал по някой селянин който пробвал с пръста дали цапа и после се бършел в листата на дърветата :)))

7

Анонимен

преди 11 години

Защо училищата не са затворени?!При сигнал за бомба задължително училището се затваря за 24 часа ,така гласи законът,как смеете да си играете с живота на децата,господа полицаи?!Да пази Господ от такива неща,но сигнал за бомба в 5 елитни училища за един ден не е за пренебрегване!

6

родител

преди 11 години

Директорите, които не разпускат учениците при сигнал за бомба, могат да бъдат съдени от родителите, че застрашават живота на децата. Един път да има бомма и да гръмне, после на погребението Цецо какво ще говори?

5

Анонимен

преди 11 години

Сложил съм бомба на (-)...а сте го натиснали и ...Предупредени сте!

4

Анонимен

преди 11 години

Е, да. Почна сезонът на контлоните. :-))

3

И ние сме били деца

преди 11 години

Я, проверете веднага какви контролни са били планирани и веднага ще ви стане ясно, кой се е обадил! На времето и ние така затворихме едно училище заради контролно по химия. Просто една съученичка помолила приятел да се обади. Е, отложихме контролното с 1 седмица. :-))

2

ДОТИ

преди 11 години

Абе какви бомби в училищата? Никой няма интерес да слага бомба в едно училище, а ако има намерение да го взривява няма да се обади да предупреждава. Просто някой/някоя днес е трябвало да има контролно и понеже не е учил през уикенда, а е вилнял из кръчмите е решил да саботира мероприятието. И като го/я заловят ще се оправдае с "беше ми скучно и реших да се пошегувам". Аман вече!

1

нечовек

преди 11 години

Героично !!! Първо бомби,после Калинки