57

Съветник

преди 11 години

На печелившия честито, и един съвет по безопасност: в никакъв случай да не бърза с получаването на кинтите (естествено, да сподели с най-близкия си човек, и да спази 45 дневен срок) . Да помоли по възможност свой родител, който да се яви за получаването на парите. След като си получи обратно парите от родителя (преведени не по 1 а по няколко сметки - в БГ и навън !), в никакъв случай да не демонстрира благополучие ! И добре да запомни имената на хората от комисията на тотализатора !

56

Мен

преди 11 години

Тази жена, ако работи 29 години в тотото би трябвало да знае, че такива печалби няма как да си гърсят при нея.

55

Иван

преди 11 години

Той човека сега това прави, гледа как да си открие сметка в чужбина, чака малко да поутихне истерията и тогава ще действа! Да не е луд сега, когато всички го чакат, тогава да си вземе парите:)А на онзи долу, дето разправя, че гласят тотото, ще му кажа, че преди година спечелих малко повече от четворка;) Какво точно няма да кажа :)

54

Венелин

преди 11 години

То от 2 дни джипове с дебеловрати момчета от цяла България пътуват към Бобошево...

53

Анонимен

преди 11 години

а бе оставете човечеца бе

52

Има време

преди 11 години

Той / Тя... все още не е изтрезнял ! ;)

51

До обикновен човек

преди 11 години

....и пак има не разбрали защо не ги показват тотомилионерите .... толкова е просто и повтаряно 1000 пъти -ЗАЩОТО ГИ Е СТРАХ ,та те не искат в 90 процента от случаите дори най-близките им роднини да знаят ,че са спечелили....!!!Всички от отговорните лица в тотализатора искат и се молят поне един от печелившите да се съгласи и излезе от анонимност ,та да мирне народа веднъж завинаги ,че НЯМА ФАЛШИФИКАЦИЯ !!!

50

92

преди 11 години

moje bi sme edinstvenata darjava s totopunktove otnosno milionerite kasmetlii ne vyarvam pomnite sigurno i kasmetliyata turist v lovech

49

Обикновен Човек

преди 11 години

Е то въобще съществуват ли такива хора дето печелят джакпота :). По татово време милионерите ги снимаха и ги слагаха на един голям плакат, а сега дръжки. Откакто всичко е на компютър тотото е тотално манипулирано.

48

Анонимен

преди 11 години

Никой няма по си потърси печалбата. Тотото се "нагласява" от мои колеги програмисти, осъзнайте го най-после. Нямате шанс да спечелите повече от 4-ка, но загубите от пуснатите ви фишове ще са много повече. Имате повече шанс ако играете в казино или на борсата, но има ли смисъл да убеждавам някого, който играе от 20 години примерно...:)))

47

Анонимен

преди 11 години

Това да не ти е Англия, бе кметче? А и дори да беше, да имахме висока сигурност за обикновените хора - някой *** миньор или *** ли ще чакаш да ти инвестира? Щото не ми казвай, че имате друг тип жители в Бобошево. Щеше да си купи ферари, яхта и хеликоптер, да си построи замък и след 5 години да е фалирал. Така прави българския селянин. "Инвестиция" ли? Майтап!!!

46

Анонимен

преди 11 години

чакал го да инвестира в Бобошево:)))) ХАХАХААко въобще съществува такъв спечелил, и ако не са го надушили вече мутрите и не го хване страха да си вземе парите, в деня, дето си ги получи, ще забегне я за ЮАР, я за Нова Зеландия барабар с всичките си близки. Трябва да е напълно луд, ако не го направи.

45

От народа

преди 11 години

Късмета е на този, който си е спечелил дкакпота. От къде, накъде трябва да раздава и подарява. Те политиците цял живот ни ограбват, като църковни мишки. Аман. Тоя кмет, много нахален, даже и нагъл. Факта, че в тая държава е нито да е богат човек, нито беден е много страшно. Терминал 2 и едннопосочен билет, в бяла държава! Това е... за жалост...

44

none

преди 11 години

Абе след като сме понеделник, как ще си ги потърси? Тотопунктовете не работят в понеделник! :)

43

Анонимен

преди 11 години

Тоя пък колко нагъл от къде накъде човека ще си инвестира печалбата в това село !? да взима парите и да бяга в някоя бяла държава докато не са го самоубили.

42

умко

преди 11 години

Бойко,обади се.Моля те.

41

кукловод

преди 11 години

Сега очаквам /първо по босфор тв , разбира се / да се яви едно поставено лице , нарочено за тото-милионер и да дари 500 хил. за Перник . Бас хващам че "късметлията" ще е фен на герб и ще благодари на Боко и Цецко , макар да няма за какво ! Останалите мангизи, Боко ги е нагласил вече къде да отидат... До следващия тираж , уважаеми баламурници ... xaxaxaxaxa

40

Хехе

преди 11 години

До АнонименАха, да вземе да подпомогне и Африка, и останалите континенти, отде накъде ще си харчи честно спечеленитенпари. Що сте толкова завистливи бе????

39

Анонимен

преди 11 години

Перничанина ударил джакпота, да не се ослушва а да дари милионите за пострадалите и останали без дом от земетресението през май,защо бедните да събират пари и правят дарения за перничани а съгражданина им милионер да се спотайва!?

38

Анонимен

преди 11 години

Ще си ги потърси.А сега ще ви дам малко жокери за голямата манипулация.Само в последния тираж се повтарят:числото 32 в 1-во и 2-ро теглене на 6/49,в 1-во теглене на 5/35,в 6/42.Числото 22-в 1-во и 2-ро теглене на 5/35.Числото 4-В 1-во и 2-ро теглене на 5/35 и в 6/42.В миналия тираж също се повтаряха по три числа и т.н.А сега напишете числата от 6 до 49 на листчета,сгънете ги,разбъркайте ги и изтеглете 6 числа.Вижте дали ще се повтарят.