33

Анонимен

преди 11 години

Проектът Haarp е част от американския арсенал за постигане на новия световен ред,който включва и създаване на космически щит за противоракетна отбрана.Чрез него става възможно да се манипулират икономиките на цели държави,чрез предизвикване на изкуствени аномалии,промяна на климата.Вижте филма"Аерозолни престъпления"Такива дири в небето и решетки се наблюдават и над българското небе оставени от чужди самолети.

32

Тихомир Томов

преди 11 години

Изчезнат ли пчелите ще изчезнат и политическите партии , но явно политиците у нас още не са го разбрали - личи им по действията / бездействието /

31

Скоро, много скоро

преди 11 години

Световната банка да помисли, че скоро Източните щати ще изчезнат. Катаклизмът е вече в действие. Няма спиране. Не са виновни парниковите газове, а това си е си е периодичност на катаклизмите. Повръща ми се от лихварите, от тяхната алчност. Дай Боже да бъдат затрити завинаги. Тъй като Човечеството неможе да се справи, ред е на Земята да ги изтрие, този толкава алчен изродски клан.

30

Анонимен

преди 11 години

Ционизъм в действие, направо ми се повръща ...

29

Анонимен

преди 11 години

До ChemtrailsСамо комунистите живеят вечно но пък как бързо възприемат всички тези капиталистически теории. Едно време кво хубаво си беше с тежката индустрия не като сега вместо син камък да не знаем какви Е-та ни слагат хаха

28

Chemtrails

преди 11 години

Българите не вярват, че ги пръскат с кемтрейлс и ги разболяват, тровят водата им за пиене, избиват пчелите, насаждат ГМО и променят климата ИЗКУСТВЕНО. Нека само да погледнат през прозореца каква химическа мъгла е надвиснала над главите им! Всичко това се вдишва и веднага влиза в кръвта. Процеса е отравяне чрез вдишване или фумигация. Не се умира веднага както пхри животните, а след време, в което ще се разболяват хората, ще плащат за лекарства и лечение и накрая ... Няма да се дочака пенсия хич

27

Анонимен

преди 11 години

По-интересно е дали съзнанието ни е готово за информационната епоха в която катаклизмите просто биват видени, огласени и вероятно преувеличени именно заради неспособността да възприемем че и досега са били толкова много, но не сме знаели за тях.

26

?

преди 11 години

Апокалиптична прогноза на Световната банка за света в края на века!Социалната справедливост - що е то?

25

до - 26

преди 11 години

Глупостта е най-опасната религия

24

онбашията

преди 11 години

екологията е най-опасната религия

23

Естествено - за пари

преди 11 години

Тази "световна" банка всъщност е частна, нали?

22

Анонимен

преди 11 години

Да са мислили навремето илюминати, когато са избрали петрола като средство за контрол над масите.

21

d.e.

преди 11 години

chemtrails,chemwebs, HAARP & EISCAT. Made by geoingeneering.

20

Анонимен

преди 11 години

Стига сме плямпали, ами пригответе пари за такса издишан въглероден двуокис.

19

Анонимен

преди 11 години

Понеже го казват те , много хора няма да им повярват. Точно СБ тръгнала да мисли за човечеството , те които му изсмукват кръвчицата?!

18

Анонимен

преди 11 години

Само колосален *** неспособен да мисли сам може да повярва на тези глупости!!!

17

До гуша!

преди 11 години

Престанете с тия глупави статии, взимани от зависими източници! Промени на климата е имало и ще има, много преди и много след човешката цивилизация. Спрете ш*аната пропаганда!

16

Анонимен

преди 11 години

Само журналистите и глупаците вярват вече в тия глупости!

15

Анонимен

преди 11 години

Ултимативна статия за промитаци...

14

Анонимен

преди 11 години

Никога няма да сложите край на бедността, ако ще навсякъде да е 22 градуса нонстоп и да газите вода за пиене. Бедността се репродуцира от простотията. Когато се забрани на прости животни без основно образование да имат деца, тогава беднотията ще изчезне по естествен път.