80

Анонимен

преди 11 години

АЛОУУУУ , 88 ......МНОГО ПОЗДРАВИ ОТ БАТКО И БРАТКО ......

79

Анонимен

преди 11 години

АЙДЕ , РАЗКАРАЙТЕ Я ТАЯ БАБУЩЕРНИЦА, ЧЕ МИ ПИСНА ОТ НЕЯ ...

78

ИНКАСАТОРА

преди 11 години

До АнонименАМИ СЛЕТ КАТО ГЕРБ СА ТОЛКОВА ***, ЧЕ ДА СЕ ХВАНАТ НА ВЪДИЦАТА СЕГА ДА СЕ ХВАНАТ ЗА ПАЛЦИТЕ И ДА СИ ИЗТЪРПЯТ ПОЗОРА ЗА ПРОСТОТИЯТА ДОКРАЙ !!!А ЩОМ СА ТОЛКОВАТЪПИ ЗАЩО СА В ПАРЛАМЕНТА - ТАМ ТРЯБВА ДА СА НАЙ-УМНИТЕ ОТ НАС ?!?!?!"ИМА НЕЩО ГНИЛО В ДАНИЯ " - КАКТО Е КАЗАЛ МЪДРЕЦА.

77

КАНДИДАТ ГЛ.ПРОКУРОР

преди 11 години

НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ЗАЩО АНТИНАРОДНИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ СЕ ПРАВЯТ НА УЛАВИ И СЕ ОПИТВАТ ДА СЕ ИЗМЪКНАТ ОТ ОТГОВОРНОСТТА КОЯТО ИМ НАТРЕСЕ др.Б.Б.??? СЛЕД КАТО ВЪПРОСНОТО ПИСМО ИМ Е БИЛО ПРЕДОСТАВЕНО ОЩЕ ПРЕДИ ДА ДАДАТ ВОТА СИ ЗА ИЗБИРАНЕТО НА МАРКОВСКА ?!?!?! ЗАЩО НЕ СА МИСЛИЛИ И ПРОВЕРЯВАЛИ ТОГАВА ??? ЗАЩОТО СА ГЛАСУВАЛИ ПО ЗАПОВЕД НА ВОЖДА БЕЗ ДА МИСЛЯТ !!! СЛЕД ТОВА ВОЖДА СЕ ОТМЕТНА ОТ РЕШЕНИЕТО СИ / НЕЩО ОБИКНОВЕННО ЗА НЕГО/ И ТЕ ОСТАНАХА НА УСТАТА НА ТОПА !!! ЗА НЕПРИСТОЙНОТО ПОВЕДЕНИЕ НА ПРЕЗИДЕНТА ПАК ПО ЗАПОВЕД НА ВОЖДА ПРОСТО НЯМАМ ДУМИ .................................................... СЕГА АНТИНАРОДНИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ СЕ ОПИТВАТ ДА ИЗБЯГНАТ ПОЗОРНОТО ДЕЙСТВИЕ ДА ТРЯБВА ДА СИ ОТТЕГЛЯТ ВОТА И ТО ТОЧНО СЛЕД КАТО КОМЕНТИРАХА ПОВЕДЕНИЕТО НА СИНОДА И ГО ЗАКЛЕЙМИХА !!!!!! А СЕГА ТЕ САМИТЕ ТРЯБВА ДА ИЗВЪРШАТ ТОВА ПОЗОРНО, НЕМОРАЛНО И АНТИКОНСТИТУЦОННО ДЕЙСТВИЕ !!!! БРАВО ВОЖДЕ !!!!!!!!!!!!!!!! СЕГА СЕ ОПИТВАТ ДА ПРЕХВЪРЛЯТ ВИНАТА НА САМАТА МАРКОВСКА, НО ТЯ НЕ СЕ Е НОМИНИРАЛА И ИЗБИРАЛА САМА, А ТЕ СА БИЛИ КУКЛИТЕ НА КОНЦИ ! МОЖЕ И ТЯ ДА НЕ Е ЧИСТА, НО ТОВА СЕ ПРОВЕРЯВА ПРЕДИ ДА Я НОМИНИРАШ, А НЕ СЕ ПРАВЯТ ПРЕДСТАВЛЕНИЯ СЛЕД ТОВА ?!?!?!?!?!?! ПРИ ПОДОБНИ ГАФОВЕ В НОРМАЛНИ ДЪРЖАВИ СЕ ПОДАВАТ ОСТАВКИ ОТ ВИНОВНИТЕ В СЛУЧАЯ : ГЛ. ПРОКУРОР МВР МИНИСТЪР ПРАВОСЪДЕН МИНИСТЪР РЪКОВОДСТВО НА ПАРЛАМЕНТАРНАТА ГРУПА НА ГЕРБ ВОЖДА А В СЛУЧАЯ И ПРЕЗИДЕНТА СЛЕД ГАФА КОИТО НАПРАВИ ЧАКАМЕ ОСТАВКИТЕ ВИ ГОСПОДА !

76

Анонимен

преди 11 години

До това са фактитеДаскалово-Д.Диканя 18км 2007г. - го газя често и затова имам "бледи" спомени, че трябваше да е готов за олимпиадата в Атина... А и между другото още няма статут на магистрала....

75

Анонимен

преди 11 години

Евала, Анонимен 91, потвърди, че Боко е Шаран, хвана се на въдицата! Иначе е "чист", той е само престъпна Мутра!

74

Анонимен

преди 11 години

Нека си кажем истината. Тази кандидатура беше издигната от независими депутати по поръчка на Доган с мълчаливото одобрение на БСП - факт е, че 8 депутати от БСП също са гласували ЗА.Грешката на ГЕРБ е, че се хванаха на въдицата.Постъпката на президента беше правилна, имайки предвид развоя на събитията и риска тази жена да се закълне и де факто нещата да станат необратими.Пак повтарям - ТОВА Е КАНДИДАТУРА НА ДОГАН!!! /Марковска го оправда по делото за "Цанков камък"/

73

Анонимен

преди 11 години

Много хора лъжат по измисления казус, но със сигурност, както е видно последните три и половина години най-много лъжат Боко и обкръжение от негодници! Неговите (с три главни ННН) лъжи станаха ежедневие и норма на поведение на членовете от Партията Му (Групировката Граб)!

72

това са фактите

преди 11 години

Станишев /2005-2009/ТРАКИЯЛот 1 Оризово-Ст.загора 38,7км 2008г.Лот 5 Карнобат-Бургас 35,3км 2007г.ХЕМУСШумен Каспичан 14км 2005г.МАРИЦАХарманли Любимец 16км 2007г.СТРУМАДаскалово-Д.Диканя 18км 2007г.ОБЩО 122км + 40% от ЛюлинБойко Борисов /2009-2012/ЛЮЛИН 19,1км 2011г.МАРИЦАХарманли-Любимец +Любимец-Свиленград 31км. 2010г.ТРАКИЯЛот2 Ст.Загора-Н.Загора 31,8км. 2012г.ОБЩО 81,9кмИзточник: Агенция Пътна инфраструктура

71

стига й толкоз

преди 11 години

Тая дъртата що не се пенсионира?

70

възмутена

преди 11 години

Няма да ви чета огромните фермани.Кой лъже?То се знае- заинтересованата Марковска.

69

"wow"

преди 11 години

Отчайващо срамно е признаниетона председателя на ПГ на Герб за отричането му на Михайлова. А тя е единственият политик след 1990, неомазан в гнойта на корупцията. Щяла да е зависима от Костов?! Но председателят е съгласен - жена, зависима от ДПС, да е кандидат и гласува за нея - била предложена от независими депутати. Та такива няма всички те са ритнали партиите си, за да се лепнат kъм властващите. Ега ти Герб критерия показващ страх от силния и ПОЧТЕН КАНДИДАТ. Подлo и ... тъпо.

68

IQ146

преди 11 години

Борисов, че повечето от ДСБ са потенциални КРАДЦИ, КРАДЦИ са. Че Костов не се покая и не се извини за КРАЖБИТЕ по време на мандата му, не се извини. То си е за негова сметка, да му мислят избирателите. Но вие с ДСБ сте от ЕДНА ЕВРО ПАРТИЯ - ЕНП. Няма друг по-цивилизован (под)ход, от това да подкрепите Михайлова. Независимо от жлъчта на Костов и партизаните му. Не се поддавай на отмъстителността и късогледството на екземпляри като Фидоска. Действай ПРИНЦИПНО!!!

67

простотии за народа

преди 11 години

има ли още верващи че президентката росен не е знаел каква е тая преди избирането и? Всички служби, разузнаване, ДС, че и БФС са под контрола на герб! А те пак не знаели... а как само са знаелиииии! Ама оправданието върши работа за пред хора едва завършили 8-ми клас (електората на герб)

66

IQ146

преди 11 години

ГЕРБ няма да предлагат кандидат на мястото на Марковска, това добре. Но ГЕРБ трябва да направят номинация за НОВ ШЕФ НА ПРАВНАТА КОМИСИЯ. Фидоска със задкулисните си игри и далавери НАПЪЛНО СЕ КОМПРОМЕТИРА и отблъсква хората от ГЕРБ. Борисов, тая МНОГО СИ ПОВЯРВА, вземи мерки, че гледай какво казва Андрей Райчев-БСП ти диша във врата! Махай Фидоска докато е време...

65

Обикновен Човек

преди 11 години

Въпросната баба е избрана с гласовете на "независимите депутати", ГЕРБ, БСП и ДПС. Сега всички се правят, че незнаят как станала работата. Циркът е пълен, въпросът е колко ли пари е дала нагалата бабичка, за да стане конституционен съдия.

64

Oc,

преди 11 години

"От чисто юридическа гледна точка е съмнително доколко поведението на президента е законосъобразно. Може да предизвика сериозна полемика дали е постъпил в съответствие с правомощията си. Но от държавническа гледна точка стореното от него заслужава поздравления." Така юристът Огнян Герджиков коментира в интервю за "Преса" казусът "Марковска".Как да живеем юридически или държавно в България ?

63

Анонимен

преди 11 години

Нали се сещате, че дарените имоти на Георгиев всъщност са дарените имоти на Марковска.Те нямат нищо на тяхно има.Днес и Гоце каза, че имал някакво малко местенце до селското гробище.Да бе...кой ли ви вярва, ами...

62

му-ха-ха!

преди 11 години

"Красимир Велчев, председател на ПГ на ГЕРБ, заявява в интервю, че е гласувал по съвест за Марковска. "В групата обсъдихме единствено подкрепата си за Анастас Анастасов". Просто чудесно! За единия "по съвест" за другия - "щото така им спуснали отгоре"! Браво герберасти! Браво!

61

Анонимен

преди 11 години

Абстрахирайки се от всички игри , за които мога само да гадая ( сигурен съм , че вече и "играчите" оплетоха конците ) Като човек позицията ми е - хора с съмнителна репутация и морал нямат място нито в политиката нито и в каквито и да е висши или по малко постове .. Адмирации към Президента , надявам се подбудите да са му чисто морални и ако е така има пълното ми доверие и подкрепажалко е че пак сме за посмешище За останалите ВЪН от парламентаи политиката !!!!