183

"Хейтър"?

преди 11 години

Енчев, защо се опитваш да обясниш нещо на тъпо стадо, което си избра мутра за премиер, че и му се кефи? В най-добрия случай ще кимат "одобрително" с тъпите си тикви и после пак ще търчат към тотопункта да пускат фишове!

182

Анонимен

преди 11 години

Верятността да улучите шестица от тотото е приблизително едно към 13,98 милиона

181

Анонимен

преди 11 години

печалившите числа се зареждат в пълнител отзад сферата, като числа от долу не могат да проникнат, всяко печалившо число с зарежда от бърз пружинен механизъм и после въздухът от долу го изтиква нагоре.

180

Емил Енчев

преди 11 години

Между другото, омръзна ми да обяснявам, ЧЕ АКО НА МЕН НЕ ВЯРВАТЕ, при положение, че в света на математиката има ХИПОТЕЗА за ПРОСТИТЕ ЧИСЛА НА МОЕ ИМЕ - гугъл и enchev's conjecture - то на кого да вярвате, бе ***?! На онези ПЛАТЕНИ ПРОФЕСОРЧЕТА ПО МАТЕМАТИКА, дето като папагали повтарят 14 милиона, всеки път, когато медиите им дадат трибуна и за тези заблуди КОИТО ВИ НАСАЖДАТ, получават ТОРБА С ПАРИ?! Що за *** сте, не мога да разбера.

179

Анонимен

преди 11 години

Не ги слушайте такива ***, които пишат по-скоро за да ПОДДЪРЖАТ ЖАЛКАТА СИ НАДЕЖДА и САМОЗАБЛУДА, че МОГАТ ДА СПЕЧЕЛЯТ ОТ ТОТО, отколкото да КАЖАТ НЕЩО СМИСЛЕНО. В момента карам ГЕРМАНЦИ, да ИЗИСКАТ ОТ БСТ, информация за ФИШОВЕТЕ С ЗАДНА ДАТА за АНАЛИЗ и такава БОМБА ЩЕ ИМ ПУСНЕМ НА ТЕЗИ МОШЕНИЦИ, ЧЕ НЯМА ДА ЗНАЯТ ОТ КЪДЕ ИМ Е ДОШЛО.Вас така са ви промили мозъците, че НЕ МОЖЕ ДА ВИЖДАТЕ ЯСНО НЕЩАТА. Каквото и да ви се обяснява ВСЕ ТАЯ.Търпение, БСТ ще си го ПОЛУЧАТ, съвсем скоро.

178

Емил Енчев

преди 11 години

Тоя АНТИКОНСПИРАТИВЕН ***, откъде се пръкна?!Еднакви числа са излизали в ИТАЛИЯ, където имаше ГРАНДИОЗЕН СКАНДАЛ, заради МАНИПУЛАЦИЯ С ТОПКИ. Венецуела, където нивото на развитие и МОШЕНИЧЕСТВО е дори по-зле и от нашето.Както и в ИЗРАЕЛ, от където произхождат всички тези ИЗМАМНИ СХЕМИ..........................И не става въпрос за Еднаквите топки, а за системното УВЕЛИЧАВАНЕ НА ДЖАКПОТА, след всеки пореден такъв, което е противно на логиката, че все повече хора играят тото.

177

ДО 203 ТИ !!!

преди 11 години

лъжеш и като не знаеш -мълчи ....!!!! Многократно тук в днес .бг писаха ,а и не само тук -ЕДНАКВИ ЧИСЛА СА ИЗЛИЗАЛИ В ИТАЛИЯ,ИЗРАЕЛ И ВЕНЕЦУЕЛА ,ама нали сте БОЛНИ КОНСПИРАТИВНИ МОЗЪЦИ НАВСЯКЪДЕ ВИЖДАТЕ ЗАГОВОР И МЕНТЕ...!!!

176

Емил Енчев

преди 11 години

Може да проверите в 3 коментар, дали не съм предсказал, какво ще се случи с тираж 92. Както и съм дал обяснения на аномалиите от тираж 91, ТРИ ЕДНАКВИ ЧИСЛА в ДВЕТЕ ТЕГЛЕНИЯ и защо в 92 няма ЧИСЛА ПОД 10 и В ДВАТА ТИРАЖА. Тези ТОЛКОВА ПЛИТКО ВИ ЛЪЖАТ, че вече започвам да се замислям, дали да не заведа дело срещу тях в ЧУЖБИНА. И без това в ГЕРМАНИЯ, в УЧЕБНИЦИ ПО ИКОНОМИКА им СЕ ПОДИГРАВАТ и ГИ ОБВИНЯВАТ ЗАВОАЛИРАНО В МОШЕНИЧЕСТВО. Мисля, че ДОЙЧЕ ВЕЛЕ, ще се радва да им изпратя нещо.

175

Емил Енчев

преди 11 години

Абе хора, опомнете се, бе. Тези от БСТ ви втълпяват, чрез ПЛАТЕНИТЕ СИ ***, ЖУРНАЛИСТИТЕ страхове от ИЗМИСЛЕНИ МУТРИ и ЧЕРНИ ДЖИПОВЕ, защото на тях така им е НАЙ-ИЗГОДНО. Те най-много се страхуват от това ВИЕ ДА НЕ ПОИСКАТЕ СПЕЧЕЛИЛИТЕ ДА НЕ СА АНОНИМНИ, тогава ще трябва да започнат да ИЗПЛАЩАТ ИСТИНСКИ ПЕЧАЛБИ, а не да ГО ПРАВЯТ НАУЖКИМ, КАКТО Е СЕГА.encheveg.blog.bg/drugi/2010/06/16/iskate-li-da-vi-kaja-kak-da-sprete-izmamite-na-bylgarski-spo.562486Всичко е със задна дата.

174

Анонимен

преди 11 години

Пълен фейк!

173

Анонимен

преди 11 години

ДА са живи и здрави и да си похарчат парите с кеф

172

:)

преди 11 години

Няма случай в световната ТОТОистория в два последователни тиража да се получат еднакви резулатати - единствено в България. На печелившите честито...

171

rosi

преди 11 години

kak da si pokaje liceto pe4elivshiqt ta nali shte go izqdat jiv.

170

Сандо

преди 11 години

Пъпеша е ударил джакпота ! Да има за магистрали !

169

Анонимен

преди 11 години

Очаквах печелившия да е пуснал фиш в пограничните пункове и да е забравил за него. Пак ни зиненадаха.

168

Гърбавата Ирена

преди 11 години

Честито, Боко, Ежко да почерпите!

167

Пияндето

преди 11 години

Понеже спорите за датата на фиша, то е ясно, че пияндурника си е занесъл фиша от 2002 г. Чак сега спастрил пари да го пусне. Какъв е проблема?

166

Анонимен

преди 11 години

192, ако спечелиш от тотото, или си спечелил в друга държава, или по някаква схематия пари са ти били дадени, както в САЩ в казината с "печалби" се дават определени пари на мафията. В една държава като нашата, където все още има пенсии от 47 лева/месечно, никой няма да ти даде няколко милиона просто така.

165

Анонимен

преди 11 години

Парите бяха "усвоени", а не спечелени. Знае се дори къде са отишли... а вие балъци, пускайте фишове. По-вероятно е да ударите дедовия.

164

Ани

преди 11 години

Прав е 190.Живеем в държава населена от страхливци.Страх ви е да си покажете лицата,страх ви е да се опълчите срещу шефа,страх ви е да си защитите правата.В чужбина се държат с вас като с *** и там ви е страх да да протестирате.СТРАХ,СТРАХ,СТРАХ.МНОГО СТРАХ!Ако спечеля от тото-то ще застана с лицето си пред вас.ЗАЩОТО НЕ МЕ Е СТРАХ!