324

Анонимен

преди 11 години

До муспиСамо ти още не се разбрал, че Боко Простото е жидовския проект на Сорос. Я търси инфо в нета и не пиши глупости.

323

муспи

преди 11 години

Народе, ако загуби тиквата, печели ***, ако той загуби, печели тиквата - това е капана ни спуснат от Горе. Какво може да направим, все пак имаме ръце и крака, мърдаме и за разлика от спуснатите мислиме? Можеме да ги убиеме! Това е светът и трябва да оцеляваме, всичко в повече е в случай че оцеляваме.

322

Пешо

преди 11 години

Комунизъма направи от Борисов пожарникар! БСП го направи генерал и секретар на МВР! Затова си взимайте тиквата и бегом към Сибир и необятната руска шир!

321

DDD 67

преди 11 години

Както многократно съм изтъквал, в България има тикворитарен режим. Управлява ни тиква! Необразована, самовлюбена и самозабравила се тиква. Тиквата Бойко Методиев Борисов.

320

ВВ

преди 11 години

Прав е!нищо,че е от БСП!Аз не съм,но е прав!Не само надменен,но и нагъл.Няма по-нагло държание на политик в момента.Стойка,изказ-както и да го погледнеш....трагедия!

319

Анонимен

преди 11 години

До Коментар Той като си отиде в Бояна,Съсела в Русия за да се отървем от него.

318

Анонимен

преди 11 години

Дянков е отклонил 2 млрд. лв. от здравната система за други разходиЛекари и пациенти поискаха оставката на финансовия министър заради провала в здравната политикаЗа последните две години от системата на здравеопазването към други пера са отклонени близо 2 милиарда лева, алармираха съсловни и пациентски организации, като посочиха, че състоянието на здравеопазването е катастрофално и е пред срив, предаде БТА.

317

остров Персин

преди 11 години

и двете партии са за затвора, заедно с върхушката от безкрайния преход!

316

Камиончо

преди 11 години

И едните, и другите са маскари!

315

Петкова

преди 11 години

Хайде господин Куртев малко да помълчи, защото щом си отвори устата и казва по някоя глупост. Той може би си въобразява, че е по подходящ за какви ли не длъжности, но дълбоко се лъже! Той и Мая Манолова се изтрепаха да се подмазват и слагат на Сергей Станишев, но именно те ще го провалят на предстоящите избори!

314

666! СУПЕР...

преди 11 години

....АКО ОТ ПЕНЦИОНЕРИТЕ СТААХА ПАРТИЗАНИ ОТ КИУТЕФ ЦЕЛ МОЛОТОФ...!...КУТЕФ ВАШТА ПАРТИЯ НА ПАЗАРА ВААРВИ КОЛКО КИТАИСКИО ЧЕСАН...!

313

666! СУПЕР...

преди 11 години

...У ОТКРИТ ДИСПУТ ЗА 10 МИНУТ ТАЯ ЛЕЯРНА ЗА ТАПИЗМИ Я ПРАИМЕ НА КАВАРМА...!...ОТ НАС ЧИЛИ СОСЕ...!

312

историк

преди 11 години

Наглоста на другарите няма край.След всяко тяхно управление следва национална катастрофа. Последната беше с празните магазини при Луканов и фалита на банките при Виденов. След като обраха спестяванията на обикновенните българи сега се самообявяват за новите спасители. Такова чудо никаде няма, даже и в африканските племена. Чудно ми е какво може да те мотивира да гласуваш за тези престъпници-Станишев и Доган.

311

666! СУПЕР...

преди 11 години

....КУТКА И ТИ СИ *** КАТО БАКОЧА НЕ МИ СА ПРАИ НА ЖЕНТЛЕМЕН...ОТ ПОЛИТИКА НЕ РАЗБИРАШ ...ТАМ /У БКП/ СИ ЗА ШАМАНДУРА ТЕ ПЛИСКАТА ВААЛНИЧКИТЕ НА МОРЕТО...СИИНЬО... !...ФАРА НА ПОЖАРНАТА ТЕ ВОДИ ТЕБЕ КИУТЕФ...!

310

БРК

преди 11 години

БСП , ГЕРБ и останалите комунисти на бесилото СВОБОДА ЗА НАРОДА !!!

309

666! СУПЕР...

преди 11 години

....АКО КАМУНИЗМА ЗА 45 Г ВИ НАПРАИ ПОЛУИДЬОТИ БАЦЕ ЗА 3 ! Г ВИ НАПРАИ СУПЕР ИДЬОТИ...!

308

IQ146

преди 11 години

...И докато КОМУНОИДИТЕ се шегуват с (не)интелигентността на Боко, той реже ли, реже ленти, открива нови и нови обекти, ГРАДИ България... Как ли ще гласуват българите, за "интелигентните" КРАДЦИ или за тези, които работят за България...?

307

666! СУПЕР...

преди 11 години

Докато Бойко Борисов посещавал Англия бил поканен на чай от кралицата...ИЗПИЛ ЧАЯ С ПЛИКЧЕТО И МУ ПРАИЛИ ИЗКУСТВЕНО ДИШАНЬЕ...!

306

666! СУПЕР...

преди 11 години

....20 Г ПАРОДИЯ СЛЕД ПАРОДИЯ И САМО КАМУНИСТИ БУФОСИНХРОНИСТИ...!

305

anonimen

преди 11 години

Докато Бойко Борисов посещавал Англия бил поканен на чай от кралицата. По време на срещата Борисов попитал кралицата каква е тайната на успешния политик. Тя му отговорила:-Много просто, трябва да е обграден от интелигентни хора!Бойко Борисов отново попитал:- А как се разбира дали някой е интелигентен или не?- Много просто отговорила му кралицата трябва да се зададе подходящ въпрос. Ето, сега ще Ви покажа как се прави това.Кралицата взела телефона, натиска копчето, за да може и Бойко да слуша разговора, и звъннала на Дейвид Камерън.- Г-н Камерън, ще Ви задам един въпрос. Майка Ви има син, баща Ви също има син, обаче този син не е Ваш брат. Кажете ми, кой е този син?- Очевидно е, че това съм аз, Ваше Величество отговорил Камерън.- Правилно, благодаря Ви казала кралицата, затворила телефона и се обърнала към Бойко:- Разбрахте ли сега, г-н Борисов?- Да, Ваше Величество, разбрах. Благодаря!Прибирал се Бойко Борисов в България, викнал Цветанов и го попитал:- Абе, Цецоо, баща ти има син, *** има син, обаче този син не е твой брат, кой е той в такъв случай?Цветанов се затруднил как да отговори и казал, че ще си помисли добре, за да отговори правилно.След това излязъл и започнал да разпитва министрите и депутатите от ГЕРБ. Никой обаче не съумява да му отговори и затова след няколко часа мъки Цветанов се обадил на ректора на Софийския университет и го попитал:- Г-н Ректор, може ли да Ви задам един въпрос?- Разбира се, г-н Цветанов!- Майка Ви има син, баща Ви има син, но този син не е Ваш брат, кой е тогава?- Естествено, това съм аз отговаря ректора.Доволен и щастлив Цветанов дотърчал при Бойко и казал:- Знам отговора на въпроса, това е ректора на Софийския университет!- Не, бе, *** такъв, това е Дейвид Камерън!