40

мо,як

преди 11 години

До Анонимен Борисов обяви: Ние знаехме предварително, че с този кораб ще се превозват наркотици, но нямаше как да предупредим моряците да не се качват. Тогава за каква предварително организирана престъпна група говори Цветанов? Не повече от трима са информираните организатори и те не са на кораба.

39

мо,як

преди 11 години

Борисов обяви: Ние знаехме предварително, че с този кораб ще се превозват наркотици, но нямаше как да предупредим моряците да не се качват. Тогава за каква предварително организирана престъпна група говори Цветанов? Не повече от трима са информираните организатори и те не са на кораба.

38

ей научиха

преди 11 години

българите,които работят там от18 год.че в Испания има правосъдие, а не парасъдие/парата съди, който я даде/.

37

R.R

преди 11 години

А стига глупости , за всяка една глупост която те закоп4аят веднага ти намират превода4 , за 300 кг кока няма !

36

учудена

преди 11 години

Какъв е тоя адвокат ?Та той ако не знае езика на страната в която се води делото за чий е там?

35

Анонимен

преди 11 години

от 18 години съм в Испания,тук съдебните власти обикновено си изпипват работата и се съмнявам без доказателства да са предприели нещо.Проблемът е ,че българския адвокат,който съм убедена е лапнал тлъст хонорар е спал,и е пропуснал да намери и преводач,или поне свръзка,която да го държи в течение на нещата за да се реагира до часове...Вероятно част от моряците са в неведение,но мисля,че има и уведомени каква пратка ще превозват.Тук се съди ефективно и за много по малко...

34

qwer

преди 11 години

Е хайде сега нямало доказателства, то за нашите съдии и адвокати всеняма доказателства,все документи не са в ред за следствие и т.н. . Това е Испания бе еййй тук всичко се доказва както трябва, а това,че за този някой си Владимиров няма доказателства никой няма да му обърне внимание, по испанският закон доказателства има и са много и истински. Испания е главната разпределителна на дрогата по Европа и тези ще го отнесат както трябва, никой няма да се хване, че не знаели,знаят и още как.

33

Анонимен

преди 11 години

vav ispania sadat po zakon

32

чел ли е вестник

преди 11 години

адвоката им на тези:че са ходили празни до средата на Африка,че са сменили името на кораба,че са набирани специално за този рейс,че празни ходили до Америка,че спирали в река,че спътник ги е следил, също и ония италиански самолетчета, които дни на ред са записвали/също и спътника е правил/ разговорите им,че "товара" не е в трюма.знае ли че испанското правосъдие е качествено и неподкупно,че случая е наказателен, а не морски.

31

кап.Кук

преди 11 години

Как пък все другите виновни,пък все ние невинни.Неща даплащаме народни пари да ги спасяваме - всеки сам да си носи отговорността

30

Анонимен

преди 11 години

Грешката е че имат български адвокат , испанският щеше да им осигури преводач. Но са подведени от самото начало , нали ходиха Цветанов и кой още ? Те сигурно са искали да измъкнат собственика на кораба , защото кой ли още не се е навързал в тоя бизнес ?

29

jan

преди 11 години

33С твоята бракма можеш да минаваш откъдето си искаш, но корабът минава по маршрут определен от собственика и се следи за отклонения. От сателит. А тези дето са ти сложили плюс .....???? Премийки за скорост може да получи само капитанът.

28

капитан Джак Спароу

преди 11 години

Виновен е екипажа на кораба и моряците че са ги арестували,как да не са виновни,като са бързали да се преберат за "премийте" преминавайки за по напреко и сигурно, покрай Испания, с цел товара да е само за тях, а не са избрали по заобиколния, опасно рискован път покрай Сомалия,където като бедни българи, със сигурност по лесно щяха да се разберат с пиратите от които и досега испанците имат страх,че можеха и охранителен ескорт да получат!

27

Един

преди 11 години

Много прстаци бееееее! Кой товарен кораб крьстосва океани празен? Познайте от първи път

26

jan

преди 11 години

30 - здрасти. Аз съм един от малкото, които могат да пишат само с една ръка, и да чета с едно око. Благодаря за професионалната ти *** констатация. И какво излиза според испанските разследващи, че всеки който има лаптоп и телефон е съмнителен. Потенциален терорист значи. В такъв случай всички западноевропейски кораби трябва да бъдат денонощно подслушвани, защото имат и корабен интернет. Има нещо гнило тук. Искат да прехвърлят от болната на здравата глава.

25

Аз съм

преди 11 години

Като не се знае какво пише в обвинението, как този адвокат разбра какво полу-пише!!!!! Според него е виновен българския народ, Испанското следствие и т.н., защото тези на кораба са само моряци, които освен да товарят и разтоварват друго немогат, даже и да четат.

24

до 23 подкрепям

преди 11 години

и аз живея от 7 г. в Испания и мога да кажа,че не е вярно това,че не са им осигурили преводач,минлата година имах явявване в съда като свидетел по едно дело за домашно насилие и ми бяха осигурили преводач,въпреки,че знам езика и им казах,че няма нужда,тези просто подценяват испанския съд и закони,които нямат нищо общо с българските такива

23

anonimen

преди 11 години

PRAV SI 26 TOI SIE ZA PRIBIVANESOBSTVENIKA NA KORABAAMA TE SI GO POKRIXA TUK V BALGARIQ ZA6TOTO MAFIQTA SI UPRAVLQVA TUK I TIQ KANALI SA PRAVITELSTVENI MAFIOZKI I KOQTI I VLAS DA DOIDE SI RABOTI S TIQ KANALI .KAKVO DA ISKA6 OT TAKAVA DARJAVA MAFIQ.NAVAN SI GI SADQT BILO V BRAZILIQ ISPANIQ XOLANDIQ KADETO IDAE V BALGARIQ NIKOI NE GI PIPA S PRAST KAJI MU MAFIQ I TOLKOZ

22

ES

преди 11 години

:)Iztrili ste mi vtoriq komentar,kudeto be6e otgovora mi kum 24,nqma lo6o,vse pak ste BG sait,poredniq podkupen:),slava Bogu,4e otdavna ne sme tam!Bez BBmafia i stani6ev i kompania se jivee super!A,da -tvoqt komentar moje i toi da bude poiztrit No26,vuprosut ti e mnogo to4en,a istinata v BG znae6 kak se* tursi*.

21

Анонимен

преди 11 години

Защо българските власти покриха собственика на кораба?Във света няма такова нещо - собственика на кораба , да не знае какво се товари на собственния му кораб.......