37

затворник

преди 11 години

Чакаме го с нетърпение да дойде при нас.Ще му направим парти за добре дошъл!

36

legaladvice

преди 11 години

...и ръцете да им се режат, моля!!!

35

до 45

преди 11 години

с турско "име" е затова не го пишат в тоя "сайт"

34

Анонимен

преди 11 години

админа, данеби ти да си И.А., че триеш постовете. КАК се казва този И.А.

33

Анонимен

преди 11 години

Всички власт имащи са заалчняли и за пари са готови на всичко, но утре и те самите ще станат жертви на ***.

32

Анонимен

преди 11 години

До кога тези *** в правосъдната система ще оставят *** сред хората? Наистина дано да бъдат потърпевши самите те за да се сетят, че на такива *** мястото е в затвора и то доживотно.

31

Анонимен

преди 11 години

Кастрация с химични вещества!!! Хем хуманно, хем ефективно. В много от нормалните държави е въведена. Нищо друго не ги оправя. Да видите как ще намалеят подобни случаи. А така както ги "съдят" сега у нас, стават все по-смели. Човек има чувството, че сред правозащитниците ни има доста с подобни отклонения.

30

ана

преди 11 години

доброто, лекарство БЕСИЛКА и да видим дали ще има следващ случай ,

29

Обикновен Човек

преди 11 години

Искам референдум за промени в законодателството, да се кастрират изнасилвачите и педофилите.

28

акс

преди 11 години

не ми пука кво се случило в свищов един незначителен град с психично болни жители и кой кого предизвикал няма значение все ***.

27

Хари–Торонто

преди 11 години

Никога няма да се оправите!

26

до ОТЕЦ РАЛФ

преди 11 години

Проблемът им е в главата- и да го кастрират, пак е сбъркан!

25

iliyan.milanov.9

преди 11 години

До Съдия РумянаЧеналова"Тук имаме доказателства защото той няма пари да си плати и го очакват 9 години затвор в Софийския централен.""Страхотни" доказателства Господа Съдии.П.П.Опитайте се, да си оправите правописните грешки.И на мен ми се случва, но аз не съм като Вас Длъжностно лице ...

24

!

преди 11 години

Това няма лечение- от затворите ги пускат бързо, защото са тихи и кротки и не създават ядовете- излизат предварително за доброто поведение. На площада и с камъните- най- добрият лек, че се понавъдиха, че и глава си надигат- стават много, сайтчета, порно индустрийка с изнасилвания на бебета- много са, един линч на такъв на площада и ще се посвият.

23

Относно статията

преди 11 години

На мен пък от статията не ми става ясно какво се е случило - "детето" момче ли е или момиче, защото едно дете (момиче на 17 г. и 10 месеца) може и само да му се е сложило! Дали за пари, дали за подарък... Уточнете ги тези неща! "Проверени са били всички денонощни заведения" - това кръчми и барове ли ще рече? Ако детето е на 10 год. защо ще проверяват денонощни заведения?

22

Анонимен

преди 11 години

К'во се чудите, че го пуснали.Щото нямаме една тиква за премиер която праща мръсни смс-и на непълнолетни момичета?!

21

И.Миланов

преди 11 години

До Съдия РумянаЧеналоваТака значи ....За дядото отсекъл дърва за да сгрее семейството си и да не измръзнат през зимата, защото нямат пари - 9 ГОДИНИ ЗАТВОР!А за нещастника, който се гаври с деца - ПОДПИСКА ......Някак си, не схващам логиката .... Госпожи и Господа Съдии ......

20

Анонимен

преди 11 години

И защо е пуснат? Да не вземе случайно да остане на сухо. Да може да прибара още някое дете ли? Чак тогава ли великата ни съдебна система ще нареди да го задържат за постоянно. Дано на съдията дето го е пуснал да прибара наследниците.

19

ддд

преди 11 години

Браво! Полицаи и по - скоро съдии така или там, който е дал е освободил тоя човечец, едва рецидивист, страшна работа е свършил...

18

И.Миланов

преди 11 години

"Подписка" - звучи адски смешно и не на място.Да пуснат с "подписка" някой откраднал две кокошки, ама този .... Освен това и е с рецидив за подобно престъпление ....П.П.Какви са тези закони, какви са тези съдии .... нямам думи ....