126

патриот

преди 11 години

Тресе си ги предизборна треска БСП.Затова говорят ни врели ни кипели.Като бяха толкова време на власт какво направиха-нищо!А ако се замислим сериозно едва ли има друг 23 годишен период от историята на страната ни в който да са избягали 2 милиона човека.ЕТО ЗА ТОЗИ ФАКТ ВСИЧКИ УПРАВЛЯВАЛИ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАМИСЛЯТ!Заради този факт призовавам всички да гласуват ПРОТИВ,а не ЗА на изборите догодина.

125

ше се ядосам

преди 11 години

Хайде моля ви се, много добре ви знаем приоритетите, нЕма к'во да ми обяснявате.

124

RCI

преди 11 години

Имаше една карикатура-огромен багер и в кофата му мощна бригада юнаци хвърлят с лопатите.Не искам да се шегувам с нещо толкова сериозна като безработицата.Но `заетоста`не трябва да е самоцелна,цифри да отчитаме и пари да раздаваме.Спомняте ли си градинките на Масларова?Необходима е дългосрочна държавно политика.И да не се забравя-в България преобладава частната собственост,държавата да помисли как да облекчи работодателя за да наема повече служители.

123

под игото

преди 11 години

тоя Пирински си изживя живота да говори баналности , а ние балъците му плащамеНе са ли наистина много 240 депутатиПо двама на партия стигат и без това залата вечно е празнаспокойно могат да заседават в Ганкиното кафене

122

Анонимен

преди 11 години

На тъпънарите им трябваха 23 години за да разберат тази истина,че трябват повече работни места.Ако боко ,докато прави аутобаните и метрото му трябват също няколко десетилетия за тази истина,то предлагам българският народ и по-специално младежите спешно да се изнасят.

121

Анонимен

преди 11 години

Добре де защо другарите като бяха на власт не вдигнаха заплати и майчински! Нали уж тогава всичко беше във подем! А да припомним че вдигнаха заплатите с космическата сума от 7 лева!ЗАЩО НЕ НАПРАВИХА ВСИЧКИ ТЕЗИ НЕЩА КОГАТО БЯХА НА ВЛАСТ? ЗАЩО?ЗАЩОТО Е ПО ЛЕСНО ДА СЕ КРАДЕ НАЛИ ЧЕРВЕНИ ***!!!!ВСИЧКИ НА СТАДИОНА НАРЕДЕНИ В РЕДИЦА А СРЕЩУ ВАС ДРУГИ СЪС ЗАРЕДЕНО ОРЪЖИЕ!!!!

120

Анонимен

преди 11 години

Долната комунистическа(социалистическа)***,която набута Бг. в пропаста отново иска да вилнее!

119

(:

преди 11 години

Това не беше ли работа на Масларовата като преди години?

118

Анонимен

преди 11 години

145Щото Масларска беше много заета да строи административни сгради и да плаща за пенсионерските почивки на море през зимата.

117

Защо Корления

преди 11 години

Защо Корления не ги отвори като бе на власт? Забравила и сега иска да се върне ...Нямат срама тези хорица !!

116

до 141

преди 11 години

И аз мога да си пия ракията на верандата, обаче точно поради тзаи маоумна забрана нема да гласувам за ГЕРБ, та ако ще свинкя у джамия да влезе :)

115

анонимен

преди 11 години

До Пенчо-Питанката много си прав и аз искам да знам от къде ще извадят пари, може би от спестяванията си.Та те за Перник не дадоха та за бедните ще дадат.Колкото работни места откриха като бяха на власт НИКОЛКО.Масларова окраде парите за работните места.

114

Иво

преди 11 години

Ха ха, колко сте наивни. Да не мислите че бесепарите ще ви напълнят кръчмите??Само гледайте колко гадни муцуни ще извадят от нафталина. Този Пирински не се беше показвал с години. Скоро очаквайте Масларова, Р.Овч. Т .Петков и другата омразна *** която винаги е готова да управлява. Смешници.

113

Анонимен

преди 11 години

140Непушачите са доволни ... На мен като пушач не ми пречи. Чак толкоз не съм заритал да ходя по кръчми. Мога да си пия ракията и на верандата.

112

Анонимен

преди 11 години

До 139И това малоумие е дело на ГЪРБавите, каквото барнаха на всичко му разказаха играта

111

Анонимен

преди 11 години

138Щото пушачите избягваме да ходим в кръчмите вече.

110

Анонимен

преди 11 години

До 137Я па тоя :) я се огледай ти бе, аз нямам спомени кръчмите да са били по празни отколкото сега, даже и снощо в събота вечер в кръчмата при нас имаше 3 заети маси, а преди години игла неможе да пуснеш вътре

109

за 136

преди 11 години

Ами разходи се де - пълно с коли на улиците, хората са облечени добре и пазаруват яко по скъпите моловете, няма вече места за Нова година по курортите...........все така да е кризата :)Плашехте хората първо с лятото ,после със зимата- даже и баба вуна на село не ви верва, другаре :Р

108

до 134

преди 11 години

Фактите и цифрите показват, че гасящия пожари се справя с управлението на държавата по-зле, дори и от човек без ден трудов стаж :) а когато цифрите говорят .............

107

Пенчо-Питанката

преди 11 години

До сега само чувам какво искат да направят БСП,а как ще го направят не казват.Много ми е интересно как БСП ще разкрие нови работни места,ако дойде на власт?Ако някой знае отговорът нека да го сподели с всички.