19

анонимен

преди 11 години

за пешеходците не ми се говори, това е стадо, което си излиза на платното без изобщо да го интересува дали има коли или няма. те знаят, че ние сме длъжни да ги пазим и си пресичат откъдето си искат.

18

олигофрен

преди 11 години

искам да знам, законно ли е поставянето на кръстове, цветя, кандила , некролози, дори паметници покрай пътищата ни ? Защо един американец ме пита дали това са гробищни паркове и защо са до магистралата ??? ние всички знаем за мъката на роднините на загиналите по пътищата, но това е стресиращо и незаконно !

17

ух

преди 11 години

Само на *** му пречи да си кара старата бракма с пуснати фарове.За него няма закони,тое пръв на пътя.Но излезе ли в европата е примерен шофьор.Защото знае че там празно няма.

16

дискриминационно ли?

преди 11 години

А кога ще започнат да санкционират нарушителите пешеходци?????До кога КАТ ще си затваря очите пред наглостта на някои пешеходци? До кога ще има ненаказани своеволия на пешеходци????Стига с тази дискриминация към шофьорите!Да, знаем,че трябва да пазим пешеходците, но как може това да стане след като самите те- пешеходците са най-неадекватните участници в движението и най-бруталните нарушители на закона, които остават най-често ненаказани.За шофьорите обаче не е така- закона е строг и директен

15

Анонимен

преди 11 години

Да,да, КАТ спи цяла година и изведнъж иска да навакса за един ден. Всичко ни е такова -кампанийно и стихийно- безрезултатно.

14

dk

преди 11 години

приказки големи и накрая условнобез крути мерки няма да се оправимили трябва да се случи на някой от управляващите дето се мислят ,че а недоегаеми и тези смъртни случаи се отнасят за други хоратака с призиви или печелене на наши проекти по телевизиите за реклама и тн няма да станещом няма места в затворите доживотно плащане на обезщетенияне тига че остават деца без родители ами и за тях кой ще се грижистрадания отвсякъде

13

Анонимен

преди 11 години

По-често трябва да се публикуват такива снимки, но без да е покрита жертвата. Защото каквито са ни шофьорите-такива са и пешеходците. Никаква култура нямаме. Везната на негативизиъм е наколонена към шофьорите и с право. Но и пешеходците са самоубийци! Дано статистиката започне да се променя.

12

Анонимен

преди 11 години

снощи ми свети зелено на една малка улица и така си карам бавно и преди да стигна светофара гледам как пресича пред мене дете не по-високо от 50 см и то само а на тротоара зад него некъв *** с още три деца си бъркаше в носа! Само да карах с 50 и после решетки за безотговорността на родителя ли?

11

чивията

преди 11 години

Пожарникарят е луд! Изперкал е. Откачил е. Загубил е разсъдъкът си. Побъркал се е. Хлопат му дъските! Изкрейзил е. Умоповреден е. Мръднала му е чивията. Смахнат е. Не е с всичкия си. Обезумял е.

10

Анонимен

преди 11 години

*** журналисти чакайки за всяка беда и дебнейки като лешояди.Каква е тая снимка в почвния ден неделя когато децата са пред компютрите ве тиквочи гнусни. Промиването на мозъците на нацията е на лице.

9

с бясна скорост

преди 11 години

Защо кортежът на френския президент Оланд спира на светофарите в Париж на червено, и изчаква зеления цвят? И защо мутрите, шофиращи кортежите на пожарникаря, Цецо Лажецо и на плевела, минават с бясна скорост по софийските улици, без да се съобразяват със ЗДП, и карат като палачи?

8

като палачи

преди 11 години

Българските шофьори карат като палачи!

7

на червено

преди 11 години

В България шофьорите не спират на червено. За сметка на това си имаме режима на пожарникаря!

6

свлачища

преди 11 години

Евтини и некачествени магистрали - добри и скъпоструващи свлачища, и много ковчези!

5

колективното самоуби

преди 11 години

Пожарникарят "строи" некачествени магистрали, за да стимулира колективното самоубийство на нацията по пътищата!

4

Алов

преди 11 години

Дай Боже по често да празнуваме такива хубави поводи !Ами ония защо се е скрил под чершафа?

3

Анонимен

преди 11 години

Хм 23206 и поне 50000 инвалиди.Буквално си плаче за забрана на автомобилите!Иначе цигарите били опасни!

2

Анонимен

преди 11 години

Колкото повече коли втора и трета употреба в България, толкова повече жертви ще има.

1

Фен на Алов

преди 11 години

Това на снимката май е скрита реклама на FILA!