110

MaMi

преди 11 години

Това с отпуската е смешно! То говори за безсилието, с незнанието и непрофесионализма в нашата(ужас) съдебна система да се справи с този казус.Срам и позор! Председателят, който ръководи заседанието - клетвата е с изтекъл мандат! Тогава: легитимно ли е самото заседание, респ. клетвата положена от др. кандидати.А моралът на самата Марковска-говорят до приближени до нея лица, а самата тя....какво представлява............кажете..

109

ГЛАСОПОДАВАТЕЛ

преди 11 години

НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ЗАЩО АНТИНАРОДНИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ СЕ ПРАВЯТ НА УЛАВИ И СЕ ОПИТВАТ ДА СЕ ИЗМЪКНАТ ОТ ОТГОВОРНОСТТА КОЯТО ИМ НАТРЕСЕ др.Б.Б.???СЛЕД КАТО ВЪПРОСНОТО ПИСМО ИМ Е БИЛО ПРЕДОСТАВЕНО ОЩЕ ПРЕДИ ДА ДАДАТ ВОТА СИ ЗА ИЗБИРАНЕТО НА МАРКОВСКА ?!?!?!ЗАЩО НЕ СА МИСЛИЛИ И ПРОВЕРЯВАЛИ ТОГАВА ???ЗАЩОТО СА ГЛАСУВАЛИ ПО ЗАПОВЕД НА ВОЖДА БЕЗ ДА МИСЛЯТ !!!СЛЕД ТОВА ВОЖДА СЕ ОТМЕТНА ОТ РЕШЕНИЕТО СИ / НЕЩО ОБИКНОВЕННО ЗА НЕГО/ И ТЕ ОСТАНАХА НА УСТАТА НА ТОПА !!!ЗА НЕПРИСТОЙНОТО ПОВЕДЕНИЕ НА ПРЕЗИДЕНТА ПАК ПО ЗАПОВЕД НА ВОЖДА ПРОСТО НЯМАМ ДУМИ ....................................................СЕГА АНТИНАРОДНИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ СЕ ОПИТВАТ ДА ИЗБЯГНАТ ПОЗОРНОТО ДЕЙСТВИЕ ДА ТРЯБВА ДА СИ ОТТЕГЛЯТ ВОТА И ТО ТОЧНО СЛЕД КАТО КОМЕНТИРАХА ПОВЕДЕНИЕТО НА СИНОДА И ГО ЗАКЛЕЙМИХА !!!!!!А СЕГА ТЕ САМИТЕ ТРЯБВА ДА ИЗВЪРШАТ ТОВА ПОЗОРНО, НЕМОРАЛНО И АНТИКОНСТИТУЦОННО ДЕЙСТВИЕ !!!!БРАВО ВОЖДЕ !!!!!!!!!!!!!!!!СЕГА СЕ ОПИТВАТ ДА ПРЕХВЪРЛЯТ ВИНАТА НА САМАТА МАРКОВСКА, НО ТЯ НЕ СЕ Е НОМИНИРАЛА И ИЗБИРАЛА САМА, А ТЕ СА БИЛИ КУКЛИТЕ НА КОНЦИ !МОЖЕ И ТЯ ДА НЕ Е ЧИСТА, НО ТОВА СЕ ПРОВЕРЯВА ПРЕДИ ДА Я НОМИНИРАШ, А НЕ СЕ ПРАВЯТ ПРЕДСТАВЛЕНИЯ СЛЕД ТОВА ?!?!?!?!?!?!ПРИ ПОДОБНИ ГАФОВЕ В НОРМАЛНИ ДЪРЖАВИ СЕ ПОДАВАТ ОСТАВКИ ОТ ВИНОВНИТЕ В СЛУЧАЯ :ГЛ. ПРОКУРОРМВР МИНИСТЪРПРАВОСЪДЕН МИНИСТЪРРЪКОВОДСТВО НА ПАРЛАМЕНТАРНАТА ГРУПА НА ГЕРБВОЖДАА В СЛУЧАЯ И ПРЕЗИДЕНТА СЛЕД ГАФА КОИТО НАПРАВИЧАКАМЕ ОСТАВКИТЕ ВИ ГОСПОДА !

108

НАИВНИК

преди 11 години

НЕ БЕ БАБА МИ СТОИ ЗАД ИЗБОРА ТИ !!!!!!!!!!!1НАЛИ ГРОБЧЕТАТА ЗНАЯТ, ЧЕ ТОВА ЩЕ Е ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР КОЙТО ЩЕ ГИ РАЗСЛЕДВА СЛЕД КАТО ЗАГУБЯТ ИЗБОРИТЕ ДОГОДИНА !!!!!!!!!!!1ДАЛИ ЩЕ ГО ОСТАВЯТ ДА Е СЛУЧАЕН А ?!?!?!?!?!?!

107

вас

преди 11 години

Никаква отпуска,уволнение и съд за това че се правеше на ударена през цялото веме,ако тя използва вратичките в законите,защо трябва обикновените хора да я издъжат!?

106

в симеоново

преди 11 години

се учат полицейски само работи и малко право, за да им дадат право да работят като юристи като рано излязат в пенсия.нито един от големите преподаватели в Софийския университетине се унижава да чете лекции в симеоново.Завършилите в Симеоново разбират само от нака-зателно право, завършилите в СУ адвокати никога не броят за нормални юристи тези които сазавършили в Симеоново.А тази да ходи в пенсия, колко гузна е, тя си знае виновността.

105

Алекс2

преди 11 години

Отпуск ??? Направо е за тотално разследване бре пезевенци, и хайде да се осмели някой да вземе интервю от полицаите...

104

Анонимен

преди 11 години

Абе какъв ти отпуск!? Бабишкерът да се пенсионира. До сто години ли ще я държат?!

103

666! СУПЕР...

преди 11 години

....МЪ МНО ПРОСТА ТАЯ БЕ...!

102

до 121

преди 11 години

ГЕРБ да си поемат отговорността за всичките калинки и румянки желевки и венетки. А относно делото но др. Доган ВМ не е участвала нито в тройния, нито в петорния съдебен състав по делата за конфликт на интереси - 9660/2010 и 14649/2010 по описа на ВАС

101

Гласоподавател

преди 11 години

Кога от ченге-следовател и възпитаник на Симеоново ще стане, читав юрист - широко скроен, демократ и ще загърби подчинението, което му е втълпявано пет години в школата за ченгета. Това, че програмите им със ЮФ в СУ съвпадат не означава нищо. В Алма-Матер има свободен дух, а в ченгеджийницата се "чакат заповеди"... Това е същественото. След като в Конституционния съд влезна ченге о по-страшно за Демокрацията дори от г-жата на снимката...

100

Гласоподавател

преди 11 години

Г-н и.д. Гл. Прокурор назначен по времето на бойко и цецко, позволявош си да говориш пълни глупости за НЕНАТОВАРЕНОСТТА! Само в годишните доклади на Прокуратурата и разсл. органи /и твоето следствие/ се констатира за 2010 г- - 120 000 ПРЕКРАТЕНИ ДЕЛА, ОТ ТЯХ 94 000 ПО ДАВНОСТ, А ЗА 2011-А 74 000 ПРЕКРАТЕНИ И 54 000 ПО ДАВНОСТ, което означава, че се падат по над 50 !?!дела прекратени на глава прокурор и не знам колко вкарани с обвинителни актовеТова, че ти като следовател имаш три!?!дела годишно,

99

Анонимен

преди 11 години

Каква отпуска, какви пет лева ?!? Тази госпожа нали я освободиха от длъжностите й във ВАС, и след като не встъпи в длъжност, то тя към момента дефакто и деюре е БЕЗРАБОТНА. Но все пак, не бих се изненадала ВСС да ни поднесе друга трактовка на последиците от подадената оставка и нейното гласуване в четвъртък, а защо не- и да създаде прецедент и нов правен институт- оставка под условие. Ако по този начин е поръчано да се пази гръбчето и работата на лелката Марковска, и това вероятно ще преживеем.

98

abvlado

преди 11 години

Тая лъжкиня се е облекла като за екскурзия, а иска да полага клетва за конституционен съдия. Тя с 38 год. стаж има осанка на главна готвачка.

97

баба лъжкиня

преди 11 години

Съдейки по СВ-то на лъжливката тя има възраст, а предполагам и стаж за пенсия. Защо не си я пенсионират като всички простосмъртни? Вече е ясно, че доста е помагала на разни политици, вероятно се е нагушкала добре, ясно е че у нас справедливост няма - поне да изчезне от хоризонта. А останалите съдии, прокурори и следователи да стискат палци да не се разровят и в техните миризливи връзки.

96

тиквата си е тиква!

преди 11 години

да бе да. Не стояли герб зад марковска? А кой я намери, предложи и избра? И защитаваше даже и в брюксел?

95

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 119ЕТО ТИ ОТГОВОРА:Ахмед Доган беше оневинен от съда за хонорара от 1,5 млн. лева, които получил от проекта на хидровъзел Цанков камък. Въпреки че не успя да докаже, че е хидролог, магистратите прецениха, че няма достатъчно доказателства за конфликт на интереси.ТОВА Е ЕДНА ОТ ЗАСЛУГИТЕ НА МАРКОВСКА, ЗА ДА БЪДЕ ИЗДИГНАТА КАНДИДАТУРАТА Й ЗА КС.В ОСНОВАТА НА ЦЯЛИЯ ТОЗИ ЦИРК СТОИ ДОГАН И СЪЗАКЛЯТНИЦИТЕ МУ ОТ БСП!ГЕРБ ИЛИ СА СЕ ВКЛЮЧИЛИ В ИГРИЧКИТЕ НА ДОГАН, ИЛИ ИЗОБЩО НЕ СА В ЧАС.

94

никола

преди 11 години

Забелязахте ли онзи ден оная анорексия Фидосова как се оправдаваше,чак писмо изпратила до Барозу колко добра е Марковска,как са проверили всички сигнали срещу нея,а после прокуратурата не била си свършила работата,ами какво прави в КС Борис Велчев, сигурно за несвършената работа му се отплатихте,как се покриха гнидите начело с Р.Петков, дума не обелват сега,ами Цвъко и Бойко и те я подкрепиха,но така когато действието изпреварва мисълта, още малко остана.

93

Анонимен

преди 11 години

Все повече осъзнавам колко е вреден подобен стил на поведение.Как ни внушават за някакви уж разумни решения,който всъщност разграждат и пречат за развитието на демокрацията и прогреса.Марковска си е Марковска.Продукт на грешни решения,които са създали тази ситуация.Не може да решиш даден проблем , продължавайки да мислиш и действаш по начина поради ,който си го създал.Щикалкавенето относно Марковска продължава с пълна сила.Кои са виновниците Марковска да бъде предложена за високия пост

92

Анонимен

преди 11 години

"Бойко Найденов: Добре е Марковска да излезе в по-дълъг отпуск" - ПОНЕ 20 ГОДИШЕН, ПОД ДЕБЕЛА СЯНКА В СЛИВЕН, ВСЕ ЗА ТОЛКОВА Е ЗАСЛУЖИЛА.....

91

а

преди 11 години

На това нагло бабе трябва да му бъде открит картон за получаване на месечната пенсия в пощенския клон по нестоживеене.