444

Анонимен

преди 11 години

Не е. :D

443

Анонимен

преди 11 години

Къци е моралния победител!

442

Анонимен

преди 11 години

...'отколкото явна злоба.'..- не си разбрал продължението!

441

Анонимен

преди 11 години

Радвам се ,че спечели Орлин,и че не спечели човекът,който каза"предпочитам лицемерна доброта"...вие предпочитате ли лицемерно да кротуват пред вас,а зад гърба да ви топкат на шефа ,например...ако е така ,жалко ...

440

!!!

преди 11 години

благодаря за иронията,но съм сигурен,4е имаш много да у4иш от него!!!

439

до !!!

преди 11 години

Направо ти завиждам, че толкова време си гледал Къци! Аз не можах и сега съм като болен! Обаче успях да се уредя със записи на "Шоу Невада" и "Такси" и ще си ги гледам за утеха, щото това явление в българската култура Къци требва да се гледа денонощно!

438

.

преди 11 години

Браво на Орлин , не знаех нищо за него преди предаването , достоен победител , талантлив , интелигентен , красив , добър човек , весел и сдържан. Радвам се , че е той !

437

!!!

преди 11 години

свалям шапка на Къци,на неговото търпение и на това ,4е не се предаде пред простотията----------който е гледал,знае за какво става дума,а другите да се радват на духовитоста на Фънки!!! Къци е победител!!!

436

Анонимен

преди 11 години

Не се учудвам от някои коментари тук.В държава,в която на пиедестал е издигната чалгата и простотията не се приемат хора като Орлин.Със сигурност Златка ви харесва повече-"цветна",проста и неука с диплома за висше образование и претенции да работи в телевизия.В държавата на златките,къцитата и мутрите няма място за хора като Орлин.Тяхното място е в по- бяла страна.

435

Орлин

преди 11 години

Безцветен, стерилен,скучен.

434

Лора

преди 11 години

Красив,интелигентен,талантлив,добронамерен-ДЖЕНТЪЛМЕН!Това е Орлин.Завиждайте му *** и пишете глупости за него.А той не обиди никого.Дори победата си умаловажи,като я представи като общо дело.Кой от мижитурките или откровените простаци щеше да го направи.Орлине,ти си от друго тесто.Гордейте се родители със своя син.А на завистниците-презрение.ДЕруго не заслужават.

433

Vikiiiii

преди 11 години

Kato majki glasove ot vsi4ki rialiti formati dosega samo tezi na Orlin i Ivan Angelov mi haresvat.... i dvamata ima harizma i peqt s lekota, trqbva da im se dade 6ans da se razvivat to4no zatova radvam, 4e spe4eli Orlin , za6toto be6e edinstvenia, koito ne se izloji i ot samoto na4alo znae6e, 4e tova e edna igra, ne u4astva6e v skandali i intrigi. Slava bogu spe4eli edin dostoen maj. Jelaq mu ispeh v jivota i karierata.

432

Нико Тупарев

преди 11 години

Оооооо, пичове, пишете ли? Пишете, пишете! А ЕсЕмЕс-и пускахте ли за любимците си? Пускайте по неколко пъти, нали искате вашия човек да спечели?! Гледайте бозата и пускайте мноооо есемеси, щото съм си харесал едно островче у гръцко, сега са им паднали цените и ши го зема за 3-4 милиона тънка лайсна!Карайте се, спорете и се пцувайте, ама от утре пак пред телевизорите с телефони в ръка, оти пак тръгват елиминации!Умната, ей! Да не спрете да гледате, че изгорех!

431

Анонимен

преди 11 години

?

430

до 517

преди 11 години

Нали се сещаш че не са чак такива *** от Брадъра за да вкарат Иван Ангелов в къщата , човека който разби всички стертеотипи на лайф предавания...който не следваше сценарии, дори когато беше на живо на сцената...Нали се сещаш че в къщата Фънки щеше да е изгонен още на първият ден понеже Иван Ангелов няма да си мълчи какво мисли за него и щеше да го нахрани както той може, а дебелият *** да откачи и да тръгне да го пребива. Брадъра не би допуснал "перде" като Ангелов...Най-големият!

429

Анонимен

преди 11 години

Сигурен съм, че ако Иван Ангелов участваше във ВИП Брадър щеше той да бъде победителят. И също така съм сигурен, че щеше да вбеси Фънки, и нямаше да обижда по толкова гаден начин Къци. Иван обижда само гаднярите, а Къци може да е всякакъв, но не е лош като човек.

428

кк

преди 11 години

радвам се че загуби къцитууууу

427

Анонимен

преди 11 години

Фънки е най готиния а къцамун е долен гаден комплексар и вечно мрънка и досажда а орлин е просто един гей който му подаряват риалитата

426

Къци

преди 11 години

Истинският победител е Къци, а близначките са по умни от Златка - Лондона ;)Багата е мухал , който не може да каже две думи н кръст

425

Анонимен

преди 11 години

Истинският победител е Къци