7

ахмед

преди 11 години

ами идват по принцип, в Европа това е програма да се заселят колкото повече от тия *** ,да спаднат заплатите ,и да намалеят хрисияните, и не се наричат чужденци а нелегални нарошители на реда, някой да знае какъв е закона когато минеш нелегално границата

6

Анонимен

преди 11 години

i nie taka se spasqvahme ot glada begahme po 4ujbina

5

ARISTOTEL

преди 11 години

Защо бягат от 16-тата икономика? Нали има небивал ръст в Турция! А и самите турци бягат от Турция като дявол от тамян! Защо бе, няма ли какво да папате в "богатата" Турция?

4

Анонимен

преди 11 години

Защо пък единствения изход да е през Турция за сирийците специално? Защо сирийските бежанци не отидат в Саудитска арабия, в Йордания ами ще идват тука??? Защо християни не отиват в мюсюлмански държави, а мюсюлмани идват в християнски?? Защо отиват в държавите на неверниците? Не стига че храним около 800 000 нашенски *** ами сега и сирийски такива! НЕ НИ ТРЯБВА ИСЛЯМ И БЕЗ ТОВА СИ ГО ИМАМЕ ДОСТАТЪЧНО!!!

3

сасо

преди 11 години

До ЯСЕН....Войната не избира религии, при всички е еднаква страшна----кървава и жестока с хиляди убити и ранени.Ако в България има война и изхода е единствен през Турция ти какво ще правиш ?

2

Бай Иван

преди 11 години

такава членоразделна реч рядко се среща в други сайтове, Dnes.bg направо къртят още със заглавието си "Задържани са чужди граждани през границата ни с Турция"

1

ХА ХА ХА

преди 11 години

бягат от хубавия мюслимски свят към гадната европа0