39

Анонимен

преди 11 години

За Марс трябва да се види филма Марс - Родина Богов! С руско аудио, но ще ви даде добра представа за Марс и дали Кюриосити(Любопитство !!!) ще намери микроби и нещо друго там.

38

Анонимен

преди 11 години

Информацията за Марс винаги е една и същаНищо не казват

37

Анонимен

преди 11 години

Допълнителни доходи за 5 мин. на ден. Гледате по 3 реклами на ден, оценявате ги и печелите по 9$ за всяка. Трябва само да имате paypal акаунт, за да ви преведат там парите. Регистрирайте се на този линк sumixs/?ref=1252829 и започнете да печелите допълнително сега!

36

Анонимен

преди 11 години

А бе отворковци,Хамериканците или руснаците кацнали на Луната,на Марс,на Юпитер?!Ми я ми кажете КОЙ е направил тази снимка и ПО-ТОЧНО къде е направена?На Марс,Луната,Юпитер или май в Невада!И като гледам следите от гумите,май се въртяла ДЕТСКАТА ИГРАЧКА!

35

Анонимен

преди 11 години

Кюросити както и никой друг марсоход не са изпратени САМО за да изследват дали е имало вода. Нещата които ще бъдат изследвани и заснети са много като едно от тях е дали на Марс някога е имало вода.

34

до solaris

преди 11 години

ти определено не си сам. Повече от един сте.Инъче факта че никой не иска да се свърже с нас сам по себе си говори че в космоса има разум.И аз да съм на тяхно място и аз не бих искал да имам нещо общо с разни диваци дето се избиват и унищожават планетата си

33

.

преди 11 години

Факултетохода "Интегрейшън" изследва дали микробите са дали някакъв шанс за живот в района си на обхват.

32

Бафлек

преди 11 години

Как така не си чувал,.... Брус Уилис го направи още през далечната 1997 г!!! Дори вече е започнало тераформирането на Марс:))))))

31

фоерверки

преди 11 години

До сега не съм чувал някой официално да е взривил 1 гигатон бомба в открития космос или близо до Марс ...

30

Анонимен

преди 11 години

Слънце, на какво си?

29

solaris

преди 11 години

Преди седмица гледах един документален филм History Channel,че времето до Марс с кораб ще бъде съкратено от 6 месеца 6 седмици с нов тип двигатели в фотонно излъчване и това съвсем скоро,така че чакаме до 10-15 години кацане на Марс :)

28

solaris

преди 11 години

Дали САЩ кацнаха на Луната-ДА,кацнаха не защото им струва по-скъпо,а защото им струва по-евтино,отколкото да го направят във земни условия,това което видяха там,беше ли показано на хората - НЕ,това което видяха никога няма да види бял свят,докато църквата я има,Марс е страхотно постижение,но истината не е там,ако беше така,нямаше да ходят на Марс,а на Луната,където има много повече прилики с Земята,чакаме Япония да пратят човек на Луната,та най-сетне да спрът с истината - Никога не сме били сами

27

x10

преди 11 години

не се карайте ! тази консерва има друга задача ! трябва да открие паметника на Ал .Македонски !Македонците ще го признаят за тяхна територия ,а ние тях за наша :-)

26

Анонимен

преди 11 години

Айде, айде, кажи нещо смислено, не си на партиен конгрес в...ДрагалеФци?:)))))

25

Анонимен

преди 11 години

Да си първи на старта и последен още по средата на състезанието не е голяма гордост. Това че Руснаците са пратили една консвервена кутия оцеляла 20 секунди първи не ги прави с някакво реално постижимо космическо достижение.Та чак да говориш че американците го повторили след 40 години, години през които американците имат много много по реално успешни мисии от тези на руснаците. Просто е малоумно да лежиш на стари лаври от преди 40 години базирани на машина работела 20 секунди.

24

До 23

преди 11 години

Никой не спори със *** , че първият полет от 17.12.1903 г на братя Райт е продължил 12 секунди и е изминал 36,5 метра, но все пак е бил първият, че и твойта работа:))))))

23

за 26

преди 11 години

Изградиха друг път , последните 3 сателита паднаха в океана............целия свят ползва американския ДжиПиЕс - от банките до тез дето има мобилни телефони.

22

за 24

преди 11 години

Српи пърцуцата, юродивийй :)) ти си някой *** *** дето си верва, че Аполо е сниман в Холивуд ..........де се раждате такива телета ??!

21

Анонимен

преди 11 години

Пояса на Ван Алън е напълно преодолим стига да минеш по бързо през него и в по редки слоеве нещо което се постига с деликатно планиране на тракеториите, но както знаем деликатно няма при руската техника. Руснаците една позиционираща система едвам изградиха тия за станции на луната говорят.Изобщо ако искат в каквото искат да вярват хората с вакум между ушите.

20

Анонимен

преди 11 години

22 от тогава нищо ново викаш ?!?! За спирит и опортюнити чувал ли си? А за маринър ? а за Марс Обзървър ? А за Викинг хахах смяяяхх смяях