128

Анонимен

преди 11 години

Не разплита, а заплита нов казус.

127

Анонимен

преди 11 години

А какво ще правим с НАЗНАЧЕНАТА вече за конституционен съдия Марковска, която само заради противоконституционното поведение на президента не е започнала да изпълнява задълженията си? Или Народното събрание ще назначи ОЩЕ ЕДИН съдия и на следващата клетва Марковска ще се яви заедно с ЧЕТВЪРТИЯ конституционен съдия от квотата на Народното събрание да се заклева?На Фидосова й е време да посети в първи курс лекциите по конституционно право...

126

Апартаментна измамa

преди 11 години

Абе махнете я тая Фидосова от медиите, бе хора! То, освен другото, има и един гаден израз на лицето... Махнете я най-после. Няма ли някой и за нея да пита, какви са ги вършили служителите от нейната кантора с разни имоти, за които тя, милата, невинна девица, не знаела и не била длъжна да знае...

125

vyara dimova

преди 11 години

До тнн Ясно е, че вината да я предложат, е на парламента. Ами чия е вината разследванията за нея да са в трета глуха - не е ли на протежето на Плевнелиев- Велчев??!! Май с троен аршин мери президента!

124

vyara dimova

преди 11 години

До twin_peaks - ааа, да, че после да има нови избори, които да бръкнат в нашите джобове. Президентът трябва да бъде порицан от народа в медиите, белим малко му стане криво всеки да го ругае и да реши малко да се "еманципира".

123

vyara dimova

преди 11 години

До svirchovina през целия си мандат, уверявам те. Той дори не показва желание, камо ли воля да се измъкне от контрола на Бойко и на ГЕРБ.

122

svirchovina

преди 11 години

Росен до кога ще изпълнява политическите поръчения на изпълнителната власт питам аз? Това не е нормално за една правова държава, каквато претендираме, че сме ние...

121

94sasht

преди 11 години

Президентът няма право дори на волеизявление по време на клетвата. Ако приемем, че присъствието му е част от фактическия състав на встъпването в длъжност на един конституционен съдия (а това е спорно), то в закона за КС изрично са посочени и шефовете на ВАС и ВКС.

120

twin_peaks

преди 11 години

Президентът на България Росен Плевнелиев трябва да бъде отстранен от поста, който заема, най-малкото защото наруши конституцията - той дори няма право на изявление, каквото направи...

119

тнн

преди 11 години

Вината за този резил е изцяло на парламента. Парламентът номинира, проведе процедурата и избра госпожата

118

Цецки и Фидоски

преди 11 години

Герб напълни държавата с Цецки и Фидоски, Калинки и Румянки - направиха истински батак и бардак, и с невежеството си се оплетоха като пате в кълчища, защото хем са некадърни, хем алчни и са зинали да налапат всички постове в управлението и няма наяждане, толкова са нагли и корумпирани.

117

никола

преди 11 години

Абе тая грандама вечно е с отворена уста, сигурно и насън млящи с джуките си, а да не забравяме че и написа писмо до Барозу колко безукорна е Марковска,само като ти кажат че я подкрепя Р.Петков отговорът трябва да е НЕ, НЕ , НЕ, И ПАК НЕ.

116

Бай Вълчо от Хисаря

преди 11 години

Мау му стара , абе се ,си мисля ,че има нещо гнило в този избор и се сещам за вица:Вуте взел чипс, седнал на дивана и пуснал телевизора. Гледа - Бойко Борисов. Изгасил телевизора и пуснал радиото. И там Бойко Борисов. Изключил радиото и отворил вестника, а там... Бойко Борисов. Хвърлил вестника и казал:- Лелееее, страх ме е да отворя чипса!

115

да помогнем на Фидос

преди 11 години

Търсят се донори на мозък може и ***.

114

Потребител на парно

преди 11 години

Колкото е обема на г-жа Фидосова толкова е и голям батака в който вкара държавата.По некомпетентно управление не сме имали след бай Тошо.Той ли им беше лош учител или те бяха слаби ученици?С колкото % намалят парното с толкова са и договорили с Русия цената на газа. Другото е стъкмистика, за да има за апартаменчета за Цвъцко.

113

Анонимен

преди 11 години

Такова ЧУДО само кадър на управляващата Партия (разбирайте Групировка) може да бъде правен Експерт (естествено, че с главни букви, за славата на Б. Б. и Цв. Цв.)!

112

и замириса на море

преди 11 години

Фидосова се нас*ра и затрупа парламент и кабинет със лай*а, а Боко тиквата се скри от голямата воня.

111

анонимен

преди 11 години

А писмото до Барозу,и то ли Анонимно,Фидосова до последно беше като Матросов пред Амбразурата

110

Любо пита

преди 11 години

Интересно ми е кога Фидоска ще се "наяде", какво още и липсва?

109

Анонимен

преди 11 години

ето ви малко смешки за подобряване на настроениетоjabog.blog.bg/