64

дървар

преди 11 години

Ползвам андроид от 2 години и нямам забележки.За да ме спечелят,като клиент от ЕПЪЛ трябва да си намалят цените и ред други неща.Не съм пъпчасъл пубер за да си купувам Аифон на троина цена,демек ще си купя три андроида това американците знаят ли го.И Нокия бяха добри телефони,ама сега къде са.Наблудателе ти какъв андроид си виждал на картинка.

63

mindo

преди 11 години

Поредния ***, който ме нарича лъжец. Аз ти давам цял КЛАС устройства, които нямат блутут вариант за епъл, освен това софтуера за WiFi варианта струва 10 пъти повече със същата функционалност, а той ми обяснява за ексклузиви. Дай ми пример за ексклузивен(или пък неексклузивен) софтуер, чиято функционалност не съществува за андроид, моля те. Казвам ти, че твърденията ти са били верни преди повече от 5 години, ти ми казваш че ти пиша глупости. Нима умните айфенове са такава рядкост?

62

Анонимен

преди 11 години

Поредната доза абсолюъни лъжи. Всеизвестно е, че приложенията за iOS са в пъти повече от тези за Андроид. Как тогава се били разработвали приложения ПРЕДИМНО за Андроид??? А как тогава има един куп ексклузивни приложения за iOS, като уж приложенията се правили предимно за Андроид??? Айде стига писа глупости!

61

mindo

преди 11 години

Андроид е защитен идеално, но от човешката глупост няма защита. Статистиката показва, че по - голямата част от потребителите на епъл са хора с ниска техническа култура. Това поставя изискване за драстични мерки по сигурността, които водат до силни ограничения и увеличаване на цената на софтуера. И не знам дали някой благоволява да портне или не софтуер за почти 80% от устрийствата на пазара, или го прави предимно за андроид ;). Говориш за една епоха, когато андроид беше на 6 месеца.Ъпдейтвай се!

60

mindo

преди 11 години

До 66 Пич, давай примери. Аз ти дадох един за хардуер дето няма блутут версия за айфон. Софтуера за него струва 4.75 в гугъл плейстор и 40 в епълстор. Функционалността е една и съща. Ако настояваш мога да дам още 10. Особено за блутут устройства НЯМА софтуер, портнат за айфон!! поради простата причина, че... намери си я сам ;). Съгласен съм, че сигурността на айфоните е по - голяма, но то е защото собствениците им не могат да се пазят сами, та трябва друг да ги пази. Но и да ги ограничава!

59

НаблюдателЕE

преди 11 години

@ анонимнико 65:Така ли си говорите в забавачницата? Типично детски разсъждения, характерни за дечица на невръстна възраст и за теб

58

До mindo

преди 11 години

Това за сфтуера дето е по-скъп със същата функционалност кога го сънува. Последно като гледах голяма част от приложенията, разработени за iOS и портнати за Android (да, в по-голямат си част те се правят за iOS и после андроид потребителите чакат някой да благоволи да им ги портне) хич не изглеждат толкова добре (особено на таблетите), да не говорим за интерфейсе с постоянно стоящите отдолу софтуерни бутони. А сигурността в iOS e наистина безупречна, защото ситемата е затворена и всичко минава през филтъра на Епъл. Нали няма да изкараш, че Андроид е защитен, или сигурен, защото така само ще се изложиш за пореден път.

57

Анонимен

преди 11 години

"На дечицата от забавачницата си да ги фъфлиш тия! "Кажи го това на финансовите анализатори и на брокерите и на статистиците и на пичовете от епъл дето се начуркват като чуят "Самсунг" и "Андроид". До там докараха ябълковите, че да сключват примирие с фирма ползваща Андроид :).Джобс би се обърнал в гроба, ако им види смешните иос6 и новата им политика .

56

mindo

преди 11 години

Наби, периферия не означава само докстанция, слушалки или кормило без електроника(както твърдеше един фен). Потърси например "elm 327" блутут устройство за аифон и ще се увериш. Имай в предвид, че този тип устройство е стандарт в някои среди. Мога да ти дам десетки примери. Има ги устройствата за айфон, но с WiFi и освен това софтуера е 10 - 200 пъти по - скъп със същата функционалност. Отностно сигурността, тука все експерти има и винаги човек може да научи нещо ново ;)

55

НаблюдателЕE

преди 11 години

@ болнавичък Мариянчо!Простен си още от самото начало на андроидофенната си терапия!

54

Анонимен

преди 11 години

Андроид не завладява Китай, андроид завладява света.

53

НаблюдателЕE

преди 11 години

@ анонимнико 57:На дечицата от забавачницата си да ги фъфлиш тия!

52

az

преди 11 години

"Ей наблюдател ,искам да се срещнем някъде да изпием по една бира" I think this is a beginning of a beautiful friendship.

51

Анонимен

преди 11 години

И ябълката все повече губи пазарен дял и все повече и пада капитализацията и все по големи стават издънките и все по неодобрявана по света и все по смешни ходове като сключване на примирие с ХТЦ и все повече загубени дела и т.н. и т.н.

50

НаблюдателЕE

преди 11 години

@ анонимнико 53:Много ти е сбъркан правописа, нито ти е ясна материята, нито разбираш какво говориш, освен бълвочите...

49

Анонимен

преди 11 години

Мариянчо, това, че Ябълката била умряла от месеци го бълваш, пък тя горката все повече продава и все повече печели. Не се ли усещаш какви глупости говориш? И за какъв чичо Били ми говориш, да не обърка Епъл с Майкрософт???

48

Анонимен

преди 11 години

@ 52:Ти пък искаш да пиеш бира с мен, хаха!За да пиеш бира с мен трябва да се класираш с нещо умно. Башка, да се научиш на български език...

47

Анонимен

преди 11 години

"Android smartphone"Какво да говорим за човек който казва, че андроит е смартфон :))Пък това, че айсифон били марка на средния и над средния клас по света е уникална смешка и тотално избиване на комплекси :)). В америка и маса държави по света айсифона с договор си е шир потреба, но въпреки това дела просто пада.Седни и ми обяснявай колко НЕ Е скопен айсифона, при положение, че е много скопен.

46

НаблюдателЕE

преди 11 години

@ ех, неинформиран анонимнико 47:Не знаеш ли, че iPhone е марка на средния и над средния клас по света?Андроид е марката на бедняците и манияците, отдавна известен true-изъм!

45

НаблюдателЕE

преди 11 години

@ ех, анонимнико:Най-евтините коли са най-несигурните и най-разпространените, особено в най-бедните места!Същото е и с Android smartphone: най-несигурни, най-евтини, най-разпространени, особено в най-бедните страни, с най-много дразнещи реклами в програмите си (нали от това печели Google, хаха)!За да си купим iPhone сме имали акъл да си изкараме парите, имаме акъл за да знаем къде да си ги харчим!Я ни напиши как ще ми пратиш снимка с Bluetooth от Android за да се засмеем днес?