83

Звяр

преди 11 години

До ARIEC - Уважаеми неграмотен индивиде от мюсюлмански произход , бих те помолил преди да даваш воля на неграмотната си и невежа душица с неуместни коментари, да прочетеш малко история и най вече се научи да пишеш грамотно на Български! В България няма място за подметки като теб !!! България си е на Българите !!! А всички гнусни и противни индивиди ,като теб и твоите събратя , мястото ви е в каменната епоха , та да не ви се налага да се интегрирате към модерно общесво !!! А роб ще бъдеш ти!!!!!

82

Звяр

преди 11 години

*** е тъмен човек. Не черен. Тъмен! Вътре, в оная гнойна и вмирисана топка- вместо човешка душа! Ходи по тая земя за да е гаден, за да е противен, за да отвращава околните. Създаден е да убива, краде, насилва, лъже, да мързелува, да паразитира и използва. Събрал е в себе си най-черното и гадно, което може да се залепи на същество ходещо изправено. Няма морал, няма такт, не знае що е съвест, мрази да прави добро, не иска да се развива, няма положително виждане за околния свят!

81

муспи

преди 11 години

Народе, ако по някакъв начин докараме Сидеров и АТАКА на власт, *** няма да бъдат разтреляни а ще ги накажем с живот!

80

BG

преди 11 години

Значи, крайно време е на тая *** да и се отнеме българското гражданство и паспорти !!! Писна ми не прекъснато да чета, да чувам включително и лично от колегите си от чужбина за престъпленията на булгарите и за гадната *** нация а пък да се оказва че са *** !!! Тия хора нямат нищо общо с нас, защо ги пишат българи !!!!

79

до 101

преди 11 години

като е за престъпления в чужбина - нямал значение етноса, бил българин. като е за безплатен ток, вода и медицинско обслужване без осигуровки и безнаказана престъплениост в България - веднага етноса придобива огромно значение.

78

Анонимен

преди 11 години

*** не е ром а ***

77

ОБАЧЕ

преди 11 години

От нас НОРМАЛНИТЕ хора се иска да сме толерантни с ***(турците)

76

Токайто

преди 11 години

Европейците да си опичат акъла и да дават помощи, че иначе лошо им се пише.

75

ромул

преди 11 години

Български ром опитал да отвлече момиченце в Рим!!!

74

БГ

преди 11 години

Трябва да има държана политика за разселването на *** в страни с по-високи социални помощи. Те ще останат незабележими (даже леко ще белеят) в мултикултурната клоака на Париж и Лондон например...Това ще е добре, както за нас така и за тях. Що се отнася до страните приемници, тях бълха ги е ухапала в сравнение с това, което вече си имат.

73

Анонимен 2

преди 11 години

Екстра.Аз живея навън и точно заради такива ***, като отида да търся работа ми викат-Оооо вие сте българин, ще ви се обадим и после от умрял писмо.Гадни мръсни *** долни.Целия свят реве от тях вече!

72

Анонимен

преди 11 години

БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН Е,етноса няма значение

71

@ Магариеца

преди 11 години

Византийско робство не е имало ,защото става дума за християни , а не за неуки *** *** с миришещи тела. Османско - ДА е имало и въпреки , че е имало както казах вече България е още тук и ние все още се наричаме с гордото име БЪЛГАРИ , а ти кърджалийска подметко или ще целуваш знамето и ще ядеш свинско с вилица или ще бъдеш запален или изгонен от святата ни земя ПОГАНЕЦ !

70

к

преди 11 години

Кастрация на момента и го пускайте

69

@ 95

преди 11 години

Спокойно сега като влезем в шенген ще има дойдат доста "българи" по земите (не че сега няма де) , а живот и здраве един ден може и да ги представляват и по света.

68

ани

преди 11 години

Гадни мръсни *** не стига че крадат тука в България а са се пръснали из цяла Европа

67

ХА ХА ХА

преди 11 години

И ПАК ястреб

66

Анонимен

преди 11 години

Е да но ЖАБАРСКИТЕ *** пишат ,,57 годишен БЪЛГАРИН по произход , се опита да отвлече дете Сега им прегледах вестниците Така ,че това тук ,че подчертават ромския му произход ,може и да са го писали в някоя многотиражка ,но не и в големите вестници

65

Анонимен

преди 11 години

Минали сме през 7372882836 робства и сега неуфициални роби на ЕС, и искате да се нсричаме държава, па българите сме били племе без История до 681 :D И стига с тия турците туй турците онуй, един разумен образовен човек няа да плампа простотии тука.

64

Анонимен

преди 11 години

Епа ако оставим настрани нашия съграбданин няма да коментирам неговата постъпка и потекло. .. Не е ли незаконно да оставаш 3 годишно дете само в колата вечер? И не са ли завели дело срещу майката ....