93

Краси

преди 11 години

Яжте му оная работа завистници.Ши го стигнити *** ила ила Минке хаха

92

Анонимен

преди 11 години

Здравейте, Предлагам Ви един лесен начин да спечелите някой лев: Регистрирате се напълно безплатно на следният сайт: sumixs/?ref=1237838<--- Отваряте линка и действате..Каква е идеята? Трябва да отделите по 3 минути на ден за да оценявате три видео реклами. След регистрацията си влизате в акаунта, кликвате на Survey, отваря Ви се клипче и под него има бутон do survey. Натискате го и Ви се отварят 8-те въпросчета на които трябва да отговорите. Отговаряте набързо и... печелите 9$. Повтаряте това упражнение още 2 пъти и- в сметката си имате 27$. При достигане на 1200$, парите Ви се превеждат на PayPal акаунт. За целта трябва да имате регистриран PayPal акаунт. Успех на всички :)).

91

Big brother

преди 11 години

До Анонимен,Е и?

90

malart

преди 11 години

Руският коментатор от репортажа разваля красотата на изпълнението.

89

bo

преди 11 години

Абе ***, ти изглежда получаваш оргазъм като четеш простотиите си , че и на всичкото отгоре и с коментар от няколко нормално мислещи тук. Че си простовато същество си личи отначина по който отстояваш и спориш. Имал ден Ибрахимович и толкоз. Ама чак пък феноменален футболист ...хайде сега, малко по-сериозно...!

88

Р

преди 11 години

Луда глава, ама то такива пробиват най-добре, с културно поведение само в двореца пред императора. т.е преди 1 век.А до господина от Манхатън, какво беше това автобиографично словоизлияние? Много българи са били в чужбина и знаят какъв е живота на запад. За какво трябваше да се хвалите? Моля ви няма нужда, скромноста краси човека.

87

Анонимен

преди 11 години

Колкото и да е бил беден като малък, щом роден в Швеция, е бил по-добре нахранен и облечен от всяко дете на нормално българско семейство. Просто е бил лигав и комплексиран като повечето деца от имигрантски семейства. Такъв е и сега въпреки таланта си. Останалото са локуми.

86

От Австралия(Сидни)

преди 11 години

"финансовите инструменти" така ли викат на кофата и парцала?И като ти гледам правописа другите езици които ползваш са *** или турски"бложените авоари" са ти от каруцата и магарето"спомням как на времето изнасяха списьци с резулатите" това е било пред общината по програмите за ограмотяване на ромското население"наклонностти кьм точните науки" измъкване на портмоне на светофар на лъвов мост или в трамвая, доста точни финансови наукис тия "начионания" се пази от NYPD (НюЙоркските куки)

85

От Австралия(Сидни)

преди 11 години

Живеш в Манхатън защото в града живеят само *** и просяци защото не могат да си позволят автомобил. С сигурност комшията ти е китаец или *** с съмнителна дейност. Басейна на покрива e обществен! Повечето жилищни сгради са построени така. Да не говорим че се ползват само от ***. Белите хора НЕ влизат в обществени басейни най малкото заради хигиената. Белите имат ЛИЧНИ басейниКога отидеш с автомобил от вкъщи на работа и си купиш собствен басейн ела да ни се обадиш:D :D

84

От Австралия(Сидни)

преди 11 години

ЧОВЕКА ДОЛАР направи ли сапунката? Слет тоя ураган кенефите много ли са върнали?Ай бегай да сабираш по долар от всеки пред тоалетнатаИ довечера най вероятно ще ядеш шамари на всеки ъгъл а не както си мислиш че раздавашЕла пак да ни разказваш как "с лекота ползва компютър"Всеки расов *** минал програмата за ограмотяване казва че "с лекота ползва компютър"Явно сега изживяваш американската мечта

83

Анонимен

преди 11 години

С Ферари, я! Нема да е с ауди:)))

82

Анонимен

преди 11 години

Аз работя на Wall Street. Tова е главната улица на Финансовия район в Манхатан, Ню Йорк. Аз сьм материално обезпечен и се занимвам сьс спекулативни финансови операции, сьщо така сьм началник и ползвам 6 монитора да следя движението на финансовите инструменти, за да намалявам до минимум изложението на моите авоари кьм различните видове риск....Живея в триетажен апартамент в Манхатан и имам басейн на покрива, завьршил сьм Харвард и с лекот а ползвам компютри. Ползвам и доста чужди езици.Управлявам престижна финансова група на Wall Street в Манхатан и бих искал да споделя че си спомням как на времето изнасяха списьци с резулатите от изпитите пред училищата. На мен много ми се отдавахa математиката и физиката и логично се насочих кьм финансите, кьдето ползвам математически прийоми да намалявам изложението на бложените авоари кьм безмилостните закони на финансовите световни пазари.Сега сьм в Манхатан и на времето приех с отворени обятия вьзможността да осьществя мечтите си и да уча в Харвард, кьдето се омагьосах от заплетеността на финансовите пазари и реших да насоча усилията и дарованията си (имам наклонностти кьм точните науки) и да се обезпеча стратегически финансово благодарение на моите заложби да познавам и прогнозирам рисковете на акциите и други финансови инструменти. В момента с лекота ползвам компютьр и просто не бих могьл да си представя дори за минути да няма интернет, та то тогава всичко ще се срине. Желая ви успэ вьв вашите начионания и дано ако не ме надминете, поне наполовина да ме застигнете.

81

Акъл море

преди 11 години

Тежко му и горко в момента,когато силата му ще намалее.Отмъщението ще е страшно.Няма да намери местенце за себе си в огромната скандинавска територия.

80

Акъл море

преди 11 години

Шведската нация не е така силна както беше преди години.Те унищожиха ABBA,Gyllenhammer,дългогодишния и най-успешен ръководител на Volvo и много други талантливи шведи,различаващи се от останалата единна сива тълпа.Но този невъзможен балкански субект ги принуди да игнорират генетичната си дълбоко вкоренена същност на стадо,мислещо и действащо като едно цяло срещу всичко,което не им се подчинява и се осмелява да мисли и действа,ръководено от собствените си разбирания,а не от стадните аксиоми.

79

ko4o

преди 11 години

s udowolstwie bih si napuhal kura w ustata na jena mu, sled kato sam my se izpraznil w zadnika :)

78

Фроид

преди 11 години

Мдаааа,проблемно детство,много комплекси.Горкото момче,психиката му е разбита.добре че е футбола,иначе тябва да го вързваме

77

Горд българин

преди 11 години

Златко *** в общи линии.

76

god

преди 11 години

verno e *** zlatan,no ako govorim za futbol i igrata na terena zlatan otstupva na dosta futbolisti.primer leo mesi

75

гоши

преди 11 години

Абе,да го е.а и резняка,преди тоя мач го споменаваха от немай къде,сега го изкараха суперзвезда. Та и чак суперпалав! На малкия пръст на нашия Стоичков не може да се хване! Пръднал, и край,вече е суперзвезда,супернещо направил! Духльо!

74

reznyak

преди 11 години

Mirsha e skapaniyat vi Berbatov....Zlatan za razlika ot nego se virna v nazionalniya sled kato se beshe otkazal i pokaza kakvo moqe.....a kide e skapaniya Berbatov koyo tolkova mnogo ,,obi4a'' rodinata si....Az da vi otgovorya ...poritva i poti4va za zdrave viv svetovno izvestniya klub Fulim....skapan bilgarin